- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Dindirella
-
Saniyelik goz gezdirdim hayirlisini tip dilinde kullanmis geldi sonucunda. Ya da benim beynim durdu. Ben kimim ki 5saniyede cozeyim bir de degil miTweeter kullananlar Semih Tareen'in bu konuda güzel bir floodu, okumanızı tavsiye ederim.Ozet geçerdim ama baya tıbbi bir dil kullanmış.
ev market ev ikilisinden bıktımmmm .sırf alışveriş olsun da dışarı bari markete gideyim diye bir sürü işime yaramayan aktüel ürün almışımmmBen muallaktayim canim ya bir oyleyim bir bir böyle
Dünyada şuana kadar çıkan hangi salgının 1veya 2 sene içinde bittiği görürmüş ? Kendini şartlama bu olay daha yıllarca sürecek. Ayrıca şuan mart ayındanda kötü durumdayız bunun farkına var lütfen. Son olarak diyeceğim 1senede bulunan aşıya nasıl güveneceksiniz merak ediyorum ?mutasyon mu gecirmis bu virus? Doktor varsa bi aciklasin.yeniden kabus yasamayacagiz degil mi max martra bitecek diye sarrladim kendimi ben.asi olacaktik bitecekti.degismis virus deniyo aali astari var mi biri desin
Biri yazmış; hocam çok güzel anlatmışsınız hiç bişey anlamadımSaniyelik goz gezdirdim hayirlisini tip dilinde kullanmis geldi sonucunda. Ya da benim beynim durdu. Ben kimim ki 5saniyede cozeyim bir de degil mi
mutasyon sanki bu ay ilk kez olmuş gibi korkuldu .zaten aylardır uğruyorduBiri yazmış; hocam çok güzel anlatmışsınız hiç bişey anlamadım
Özetin özeti diyor ki aşıyı etkileyeceğini düşünmüyorum.. Mutasyonlar beklenen şeyler..
Kesinlikle sana katılıyorum. Oyle cok istiyorum ki gönlümce yurumeyi bu pandemi bitsin deli danalar gibi yuryuyecegim bebegimleev market ev ikilisinden bıktımmmm .sırf alışveriş olsun da dışarı bari markete gideyim diye bir sürü işime yaramayan aktüel ürün almışımmm
Surekli mutasyon gecirdigini soyleyenler vardi zati cok konusmus bos konusmus falan diyormusumBiri yazmış; hocam çok güzel anlatmışsınız hiç bişey anlamadım
Özetin özeti diyor ki aşıyı etkileyeceğini düşünmüyorum.. Mutasyonlar beklenen şeyler..
bizim tarafda buluşalım yarınnnSurekli mutasyon gecirdigini soyleyenler vardi zati cok konusmus bos konusmus falan diyormusumnereye saracagimi sasirdim sanirim. Geyik kismina acin da konusalim
bizim tarafda buluşalım yarınnn
Sanırım bu mutasyonda korkulan bulaşıcılığından çok, öldürücülüğünün artması ihtimali.Yani ona da kesin birşey denmiyor.Bazi Mutasyonlar virüsün bitiş hızını bazısı zarar hızını arttırıyor deniyor.Kafasina göre takılıyor yani lanet şey..mutasyon sanki bu ay ilk kez olmuş gibi korkuldu .zaten aylardır uğruyordu
Grip aşılı insan da geçiriyor, bana kalda grip aşısı külliyen yalan.
tetanoz ve zatürrede ise antikorların koruyuculuk süreleri kat be kat fazla hatta yıllar yılı.
Bir insanın viral olan ve 1,5 ay süreyle yeniden geçirilebilen hastalıkta aşılanması kafama oturmuyor.
Maske ve mesafeyle otellerde çok güzel ve eğlenceli yılbaşı olucakKesinlikle sana katılıyorum. Oyle cok istiyorum ki gönlümce yurumeyi bu pandemi bitsin deli danalar gibi yuryuyecegim bebegimle
Tamam kabul asiri aktiviteli cift degildik ama iki haftada 1 de olsa cikardik bir sey yapardik. Ben kafama esse annemlere giderdim onlar gelirdi. Yilbasi bile beni delirtiyor. Parasi olan otellerde fink fink biz evde. Zaten akli olan otele gitmez de bari ailelerimizi gorseydik be ceycey ah ah.
Pardon ! Sizin taraf hangi taraf ?bizim tarafda buluşalım yarınnn
Biraz polyanna bir yaklaşım. Aşı olunca bitecek diye birşey yok. Aşı olduk bitti aa hadi maskeleri atıyoruz sosyal mesafe iptal diye birşey de yok. Aşı tamam olsa dahi insanların aşılanması, aşıların güvenilirliği, virüsün bitmesi vs en az 1 yılı bulur/bulacak.mutasyon mu gecirmis bu virus? Doktor varsa bi aciklasin.yeniden kabus yasamayacagiz degil mi max martra bitecek diye sarrladim kendimi ben.asi olacaktik bitecekti.degismis virus deniyo aali astari var mi biri desin
Dünyada çökmeyen bir şey mi kaldı?Tetanoz 10 yil sürüyor koruyuculuğu. Ondan sonra tekrar aşilanman lazim, ki yanilmiyordam zaten aşisida 3 dozda veriliyor.
Evet aşilara karşi güvensizliği anliyorum ancak tüm dünya bu aşiya çalişti, ki sars ile mers'e benzerliğide var.
Ve benim okuduğum kadari ile saldirganliğinda fark yok, sadece daha çabuk yayiliyor. Ki bu bile korkunç. Şimdiki yayilma hizi ile hastaneler zor takip ediyor. Dahada hizli yayilirsa dünyaca saglik sistemi çöker.
Merhaba ben sağlık çalışanıyım, şuan geçirdiği mutasyon aşıyı etkisiz kılmıyor, okuduğum kadariyla boyle gördüm. Yani aşı yine koruyucu olacak. Mesele aşı olabilmek.. ben sahsen ilk firsatta aşı olacağım çünkü corona olup atlatsam da bağışıklık kalıcı degil, bu riski almak istemiyorum, ilkinde hafif atlatip aylar sonra cok agir geciren, ölenler varVirüs mutasyon gecirdiyse bulunan aşı anlamını işlevini yitirmiyor mi bir sağlık personeli arkadaşımız da bu açıdan degerlendirebilir mi? Virüsün en masum hali çin de kaldı çünkü mutasyon geçirip yayilamadan kuruttular kendi ülkelerinde.dunya yanmaya devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?