- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ben mi paranoyak oldum bilmiyorum ama bana bu olay biraz daha aşıyi zorunlu yaptırmak için kurgulanmış plan gibi geliyor. Çünkü özellikle Avrupa'da aşı ve maske karşıtlığı çok büyük.....Merhaba ben sağlık çalışanıyım, şuan geçirdiği mutasyon aşıyı etkisiz kılmıyor, okuduğum kadariyla boyle gördüm. Yani aşı yine koruyucu olacak. Mesele aşı olabilmek.. ben sahsen ilk firsatta aşı olacağım çünkü corona olup atlatsam da bağışıklık kalıcı degil, bu riski almak istemiyorum, ilkinde hafif atlatip aylar sonra cok agir geciren, ölenler var
Onlar her seye karşı ya, sokak kisitlamalarina da karşılardi eylemler biseyler..Ben mi paranoyak oldum bilmiyorum ama bana bu olay biraz daha aşıyi zorunlu yaptırmak için kurgulanmış plan gibi geliyor. Çünkü özellikle Avrupa'da aşı ve maske karşıtlığı çok büyük.....
Biz zaten cipliyiz zaten onlara bende takılıyorum. Fakat işte insanlarda böyle bir düşünce var olmam aşı okumusundan okumayanina hepsinin dilinde bir laf ... Ve dünya kötüye gidiyorOnlar her seye karşı ya, sokak kisitlamalarina da karşılardi eylemler biseyler..
Aşı denildiği gibi onceden planlanmiş çipli vs bir şeyli olsa tek firmanin tekelinde olmasi lazim mantiken ama herkes aşıyı buldu, Türkiye dahil aşı çalışmaları var. Bir cok farkli firma var.
Tüm dünyaya ayni Aşı gönderiliyor olsa benim de belki aklima boyle senaryolar gelir ama suanki durumda pek gelmiyor.
Diger yandan da adamlar aşıyı elimize gönderiyor içindekiler belli olmasi gereken bellli. Analiz etmeden milyonlarca insana aşı yapacak bi ülke değiliz diye düşünüyorum. Araştırmadım ama Çin aşısına da daha cok güveniyorum, değişik yeni teknolojilerden, yok rekombinant rna lardansa yüz yıllık bilinen yöntemle üretilmiş Çin aşısı daha guvenilir bence
Ben de haberlerden sonra bunu düşündüm. Daha çok tedirgin olacaklar aşıyı alelacele sorgusuz sualsiz yaptıracaklar. İngiltere'de çok fazla aşı karşıtlığı vardı.sanki aşı karşıtlığına son vermek için uydurulmis bir haber gibi ..
Çok teşekkür ederim bilgi için.yani Çin'den gelen aşıyı iç rahatlığıyla vurulabilir miyiz ?gozkorkutucu yorumlar var insan etkileniyor haliyle. Allah'a emanet olun.ins tez zamanda bitsin bu pandemiMerhaba ben sağlık çalışanıyım, şuan geçirdiği mutasyon aşıyı etkisiz kılmıyor, okuduğum kadariyla boyle gördüm. Yani aşı yine koruyucu olacak. Mesele aşı olabilmek.. ben sahsen ilk firsatta aşı olacağım çünkü corona olup atlatsam da bağışıklık kalıcı degil, bu riski almak istemiyorum, ilkinde hafif atlatip aylar sonra cok agir geciren, ölenler var
tıp diplomanız hangi okuldan acabaaa da bu kadar kesin konuşuyor sunuz?Virüs mutasyona geçiriyor, yeni tip virüs çok daha hızlı yayılıyor. Esasında şuan virüs etkisinde olan insanların çoğu yeni tip virüste ancak bazı ülkeler açıklıyor bazıları açıklamıyor. 2-3 ay önce başlandı mutasyona uğradı denilmeye, 2-3 ayda kaç kişiye bulaştı kim bilir..
Haberi gece gördüm uykum kaçtı. Araştırıp ne olduğunu öğrenmeye takatim yok her yer o kadar bilgi kirliliğiyle dolu ki.Benim anlamadığım madem bu virüs şu ana kadar sürekli mutasyana uğradı ama bu sefer neden ismi değişti çok uzun bu seferki ismi, isim değil sanki şifre gibi bu konuda bilgisi olan var mı? Şu ana kadar iyi idare ediyordum ama artık psikilojik olarak iyi değilim umudum vardı ama artık o umutta yok bende...
Sakin olun öncelikle. Evet ismibdegismis ilk İngiltere de görüldü diye galiba B (British) olmuş gibi. Ama uzmanlar zaten Eylül den beri hız kazandığını ve yüksek ihtimal de çoğu ülkede bu durum var dedi.Benim anlamadığım madem bu virüs şu ana kadar sürekli mutasyana uğradı ama bu sefer neden ismi değişti çok uzun bu seferki ismi, isim değil sanki şifre gibi bu konuda bilgisi olan var mı? Şu ana kadar iyi idare ediyordum ama artık psikilojik olarak iyi değilim umudum vardı ama artık o umutta yok bende...
Trump düşürülmeyecektiBence bu virüsü kim laboratuvar da yaptıysa aşısınıda üretmiştir .bunu yapanlar bulunsun önce
SARS-CoV-2 VUI 202012/01 üşenmedim yazdım adı bu olmuş. İnsanlarda bu sorumsuzluk oldukça bitmez hava alayım diye camdan bakıyordum kadının biri maskesiz aval aval dolaşıyor camın altında olsa başından aşağıya su dökmeyi bile düşündümSakin olun öncelikle. Evet ismibdegismis ilk İngiltere de görüldü diye galiba B (British) olmuş gibi. Ama uzmanlar zaten Eylül den beri hız kazandığını ve yüksek ihtimal de çoğu ülkede bu durum var dedi.
Sakın olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?