Allah aşkına kim haksız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaçarak gelmiş kimse kimseyi isteyip gelin getirmemiş. Kayınvalidesi gene iyi kadınmış evine almış. Benim oğlum bir evi geçindirme yetkinliğine sahip değilken kafasına göre kız kaçırsa ben hiç evime almam. Evlenmeyi bilen tek başına ev geçindirmeye de bilsin.
Yazık değil mi bi hata yaptılar diye sokakta mı kalsınlar? Ben bu kadar merhametsiz davranmam kimseye

Yazık değil mi bi hata yaptılar diye sokakta mı kalsınlar? Ben bu kadar merhametsiz davranmam kimseye

Bu mesele hata denecek kadar basit değil. Ben davranırım, herkes yaptığı hatanın sonucuna katlansın. Kaç yaşına gelmiş evli barklı insanlara kimse bakmak, evini açmak zorunda değil. Konu sahibinin minnet etmesi lazım evini açan insana, oysa üstüne tavır yapıyor.

Merhaba arkadaslar, Nerden baslasam bilemiyorum :/ kaynanamla beraber yasiyoruz simdilik ve zaten genel olarak beni sevmez. Esim daima arkamda oldugundan vede onun istedigi köle gibi gece gündz temizlik yapmam bende rahatimi pek bozmuyorum , ölculu sekilde temizlik yaptigim icin neyse. Konuya geleyim 2 gundur kaynanam evde degildi ve esimle aramiz bozuktu , 2 gündür suratı asık yanimda oturmadi dogru düzğün ama kaynanam gelince arasi onunla da bozuk oldugu halde geldi iceri. Bu cok zoruma gitti. Herneyse oturduk biraz baktim diyo yemek hazrlasana , dedim ben ac degilim . O da dediki hazirla ben acim tmm dedim ben yemicem. Bunun uzerine annesinin yaninda "keyfin bilir" dedi. Bu lafi uzerine asiri sinirlendm tabaklari tepsiye vura vura biraktim cok ses cikti. Kaynanam da zaten dünden benle tartsmaya hazir kizarak dedi "tmm bırak ben hazrlarim ". Bende dedim ki ya sen neden bana alinmaya, kizmaya bu kadar meyllisin. Dedi e bu tavrlarin ne . Bende o an daha fazla dayanamadim "bir evde kimse mi bi insani anlamaz deyip" ciktim odama gectim. Bunun uzerine esim arkamdan geldi ve kızdı, neden böyle yaptin?yemegi zehir ettin bize dedi. Simdi bos yere arkandan konusacaklar dedi. Bende ne dusundukleri artik umrumda degik dedim zaten bahabe ariyolr dedim. Esim cok sinirlendi kapiyi vurup cikti. Simdi kim haksz kizlar ya. Esim mi ben mi . Off bunaldim aksam aksam sizinle paylasmak istedim
Sen 16 yasindaki zekiye olmayasin ne bu ergen tavirlar annemize sökerdi onlar kayganaya sokmez offf sizden nefret ediyoorumm gitcem bu evden diyinde tam olsun

Bizde sofraya asla saygisiz lik yapilmaz gunah çünkü Kim sinirliyse sofradan cikarmaz sinirini bereketi kacar tabi herkesin yetistirilme tarzi baska terbiyesi falan 😏

Ben kaynanaya kizamadim nedense .biri benim yanimdada tabak çanağı masaya vura vura indirse .bende o tabağı çanağı kırarım .hayır eşinle aranız kötü onun yanında bunları yapiyosun sonra da neden efendim herşeyi üstüne aliniyosun .bence sende catacak yer aramissin .ki zaten diyosun eşin onunla oturmuş.buda zoruna gitmiş kabak kv patlamis

Iste sorun da burda, o benim esime değil de ona tavir yaptigimi sandı. Bu yuzden tepki verdi. Emin olun zaten esime oldugunu bilse hosuna giderdi, sesini çıkarmazdı. Kadın bana takmis ya ama cokda tın ben onu takmiyorum , kizginligim esime
Eşine olduğunu anlamış ki bırak ben hazırlar im demiş iste

Kaçarak gelmiş kimse kimseyi isteyip gelin getirmemiş. Kayınvalidesi gene iyi kadınmış evine almış. Benim oğlum bir evi geçindirme yetkinliğine sahip değilken kafasına göre kız kaçırsa ben hiç evime almam. Evlenmeyi bilen tek başına ev geçindirmeye de bilsin.
Bir tabak sesi cikmis diye nasil zanlarda bulunuyorsunuz ya. Oglu kafasina göre kacrmis diyosunuz bunu kim söyledi..? Kalbiniz körelmis ne diyenilirim ki biraz insaf

Bir tabak sesi cikmis diye nasil zanlarda bulunuyorsunuz ya. Oglu kafasina göre kacrmis diyosunuz bunu kim söyledi..? Kalbiniz körelmis ne diyenilirim ki biraz insaf

Oğlu kafasına göre kız kaçırmış nerde yazıyor? Tekrar okuyun. Benim oğlum kafasına göre kız kaçırsa yazıyor orda. Sizle ilgili olan tek kısım kayınvalidesi iyi kadınmış kız kaçıran oğlunu eve almış cümlesi. Şimdi eksik bilgiyi düzenlemiş kayınvalide ısrar etti yazmışsınız. Kayınvalideyle oturmayı kabul ettiyseniz eğer ona göre davranacaksınız bu kadar basit. Bu durumu kabullenirseniz sorun da yaşamazsınız. Bir gemide iki kaptan olmaz

Sen 16 yasindaki zekiye olmayasin ne bu ergen tavirlar annemize sökerdi onlar kayganaya sokmez offf sizden nefret ediyoorumm gitcem bu evden diyinde tam olsun

Bizde sofraya asla saygisiz lik yapilmaz gunah çünkü Kim sinirliyse sofradan cikarmaz sinirini bereketi kacar tabi herkesin yetistirilme tarzi baska terbiyesi falan 😏
Bende sizden ve sizin gibi insanlari gömmeye calismaktan zevk alanlardan nefret ediyorum. Amaciniza da ulasmiuorsunuz böyle yaparak kendi seviyenizi dusurmekten baska birsry yapmiyosunuz!!

Istedim fakat benle yasayacak diye israr etti. Neyse ama sizi biraz vicdaninizin sesini dinlemeye davet ediyorum. Kacmissa biri bu ona rahatca ve duygulari hice sayilmadan davranma hakki verir mi.?
O zaman eşinize ayak diretecekriniz. Tabak çanak viradsaniz kaynana da bırak ben yapayım der. Eşinizle olan huzursuzlugunuzu odanızda yaşayın. Vicdan diye tutturacaginiza eşinize testi çekip ayrı eve cikin.
Hala sozumdeyim. Ben çocuklarım böyle yapsa kıyamet koparirim. Herkes sorununu birebir yaşasın kimseyi huzursuz etmesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X