Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım şimdi?

Sakin ol şampiyon

Ayrılırken ne söyledi, yani hangi gerekçeyle ayrılmak istedi? Sormadınız mı amacın sadece cinsellik miydi diye. Ben olsam bayağı üste çıkar utandırırdım herhalde ama böyle tiplerde arlanma utanma da olmaz ki. Size de ders olur umarım, iki güzel sözle sevildiğinize ikna olmayın...

Üzmeyin kendinizi. daha kötü şeyler yaşamadan, daha çok bağlanmadan bitti en azından. Bu kişi size rol yapmış. Sahte bi romantiği özlemeyin. Bir gün boşta kalınca arar gibime de geliyor. bu sefer romantiklik dozunu arttırmak zorunda kalacağı için daha iyi yöntemler de kullanabilir. bir daha kanmayın lütfen siz içinde olduğunuz için göremeyebilirsiniz belki ama bu kişi hakikaten sahte...

Biliyorum evet ben yapamıyorum o geceden sonra değişti herşey dedi. Bende kendimi daha fazla düşürmemek adına kısa ve öz konuştum. Bende aynı şekilde olamayacağını anladım uzatmanın manası yok dedim zor da olsa kapattım telefonu. Başka çarem yoktu ki...

telefonuna cevap vermemeni anlamadım. neden böyle bişey yaptın ki. kapris mi?

o gece yaşanan şey cinsellik değişen tek şey o. ama adam için herşey demekmiş. O yolunda gitmeyince aşk söndü demekki.

telefonuna cevap vermemeni anlamadım. neden böyle bişey yaptın ki. kapris mi?
Kızgınmış bana patlama anına denk gelmiş vs vs. Düşünmek konuşmamak için kapatmış ama bu süreçte de evde değil dışarıdaymış... ben ağlarken o arkadaşlarıyla zaman geçirmiş

Kendini dinle, her şey sevmek sevilmek değil. Bazen insan ruhu huzur arar, sakinlik. Biraz kendine gel, düşünme ne bunu ne eskiyi. Erkeklerle ilgili yaşadıklarını, kötü hissettirdikleri anıları aklından çıkarmaya çalış. Başka şeyler düşün. Toparlanmak için zaman vermelisin kendine. Ona buna üzülme daha gençsin elbet mutlu eden çıkacaktır.

Adam zaten niyetini basta belli etmis. Boyle bi adamla iliskiye girerekte sen kusura bakma ama aptalligini belli ettin. Allah hep iyilerle karsilastirsin ne diyim.

Yazık duygularına senin. üzüldüm vallahi. derhal ayrılman gerekiyor bu adamdan. telefonu bir insanın bukadar kapalı olamaz. senin gibiler için ayrı hattı vardır.

Yazık duygularına senin. üzüldüm vallahi. derhal ayrılman gerekiyor bu adamdan. telefonu bir insanın bukadar kapalı olamaz. senin gibiler için ayrı hattı vardır.
Duygu vampiri çok var. Ben 7 ay kandırıldım yurtdışında evliymiş. Durumu öğrenince büyük bir suç işlemişim gibi cezalandırıldım sevdiğim insandan insan gibi ayrılamadım bile bütün hata benim oldu. 7 ay sabırla onun iki kelimesini bekleyen ben, sadece işi düşünce hatırladığı ben, sevdiğim adam evli çıktığı için değil, insan gibi hoşçakal demeyi beceremediği beni bu zor ilişkiye mahkum etmek istediği için çıldırdığımda yaptıklarım nedeniyle o beyzadenin "gözünden düştüğüm" için ayrılmış oldum :) Ailesine zarar vermeden şahsına gereken dersi verdim pişman değilim.

Bu olaydaki adam daha dürüst en azından. Daha fazla uzatmadan ayrılalım demiş keşke benim karşımdaki de onun kadar dürüst olabilseydi.

Beterin beteri var diye buna denir heralde. İnanırım gerçekten çünkü adam bana da öyle güzel oynadı ki ben kaç yaşın geldim skor peşinde olacak değilim aradığım şey huzur mutluluk senden herhangi bi beklentim yok senin için yaptıklarımı gör bana bi adım gel senden başka bişey istemiyorum dedi ve herşey yatağa atana kadardı... 10 gün sürdü sadece 10 gün birini atlatamadan biri daha eklendi bozuk psikolojimin üzerine

Canım benim psikolojim de bozuk değildi. O kadar dikkatli adımlar attım ki. Karşımda narsistik özellikler taşıyan biri vardı. ince ince özgüvenimi zedeledi. Psikolojimi o bozdu. Ayrılık denemelerimde çok iyi taktikler izledi. Benim ilk erkek arkasim eşimdi evlendik 10 yıl sonra boşandık başka tecrübem yoktu. Bir insanın başka bir insana o kadar soğukkanlılıkla uzun süre yalan söyleyebileceği, dert ortağı olmuş bi kadına o kadar zalimce davranabileceği aklımın ucundan bile geçmemişti. O dünyanın en kibar adamı, uzmanlarin deyimiyle "aynası kırılınca" kabalaştı zalimleşti. Hasılı sonuçta ne oldu? sen 10 günde avucuna düştün diye diyelim hadi, ben neden aynı muameleyi gördüm? Kullanılmışlık hissini her türlü yaşatabiliyolar çünkü baştan niyetleri o. Ve bunun için asla pişman olmuyolar. Bana kattığı hiç bişey yoktu olan keyfimi de aldı gitti. Adam bana hayatımın travmasıni yaşatmış bu dert değil de onun için, ona nankör adam değilmişsin dediğim için gözünden düşmüşüm. hala kendisi daha önemli ve hatasız yani çıldırırsın.
Şimdi eski keyfime kavuştum çok şükür bana da büyük bir ders oldu. Izdırap çekmektense var olan huzurunu korumak herşeyden önemli. Kendine odaklan. Annen baban bacin dostların telefonunu acmazsa yüz çevirirse üzül, diğerleri kim ki?

Son düzenleme:
Bu da tecrübe olmuş size. Bir süre kabullenemeyip üzüleceksiniz ama yavaş yavaş geçecek. Artık daha dikkatli olursunuz. Kendi içinize dönün bir süre. Sizi mutlu edecek şeyler yapmaya çalışın. Dünyanın sonu değil. Yolun başında kurtuldugunuz için şükredin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…