Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım şimdi?

Bu ne öfke öfke ne celâl böyle ya dövseydiniz bari...Kadın istediğini yapar.İster sevişir ister dövüşür,siz niye bukadar öfkelendiniz onu anlamadım
Arkadas daha once ya epey darbe aldi, ya hic sevilmedi, yada cidden boyle dusunuyo; cozemedim

Adamla gorusmek icin bahane ariyosun.. Rapor filan degil olay..

Dünden beri düşünmemek için uyuyorum. Şimdi okudum yorumlarınızı. Dün akşam telini açmış. Bana mesaj attı açıklaması da benimle konuşmak istemediğinden dolayı bana kızgın olduğundan dolayı telini kapatmış uzaklaşmak istemiş. Biz 10 gün içinde benim sıkıntılı sürecimden dolayı güven problemleri yaşadık üst üste fazlasıyla onun canını sıktım hep geçmişin acısını ondan çıkardım. O gece de yatakta geçmişi unutamadığımı kendimi ona veremediğimi hissettiğini söyledi. Bu onun canını fazlasıyla sıkmış. Bende öyle ağlayınca eve geldiğimde msjına cevap vermeyince umursamadığımı düşünmüş. Alkolunde etkisiyle telefonu kapatmış siniri geçsin yatışsın diye. Sakinleşince açmış. Herşeyin üs üste geldiğini söyledi. Ben senin için neler yaparken sen bana karşılığında haksızlık ettin diye. Yatak muhabbetinde de öyle hissedeceğini düşünmedim özür dilerim. Ben senin ağlamanı eskiye bağladım sana hissettirdiklerimden dolayı olduğunu düşünemedim dedi. Birbirimizi yanlış anlamışız ben seni yarı yolda bırakmadım bundan sonra üzmicem dedi. Sonra konuşalım iyi hissetmiyorum dedim kapadım. Ne düşünceğimi bilemiyorum. Geçmişe takılı kaldığım doğru onu geçmişimle kıyasladığımda doğru 38 yaşında ki adam da ne kadar tahammül gösterir. Böyle patlama anı olur. Bende suç kendimi toparlamadan yeni bişeye başladım eskiyi unutmak için

Anlaşılan sizin bu adamı bırakmaya niyetiniz yok.
Ne desek boş.
Bırakıp bırakmamak değil mesele aslında. Yaptığı açıklamayı sizlerle paylaştım ben. Açıkcası 15 saate yakın kapalı kalan telefonun ardından böyle bi açıklama beni şaşırttı. İlk defa kendimden bu kadar büyük biriyle görüşüyorum. Düşünce ve tavırlarını kestirememem normal. İçimde zaten koptu benim bişeyler. Eski mutluluğu yakalayamam ki dün öyle kötü bi gün geçirdim ki

2 günde nasıl sevişecek, anal ilişki tartışacak duruma gelebiliyorsunuz?

İleride zorlar demiş, 20. gün başlamış zorlamaya.
Bu adam tarafından tecavüze uğramayacağınızın veya aldatılmayacağınızın garantisi var mı?

İkisinden biri olacak çünkü.

Adama büyük büyük diyorsun içine sinmiyor yatağında ne işin var.ilki aklında falan değil ilkine aşık olsan onunlayken onun abi dediği evli adama meyledemezdin.senin psikologa gitmen lazım.ALLAH senin gibilerden ailelerimizi çocuklarımızı korusun.ya fakesin ya erkeksin.hemcinsim olarak düşünmek istemiyorum seni

Yeniden beraber olma; tek tavsiyem budur

Bu başarısızlıkla sonuçlanan cinsellikten sonra zaten bir Ten uyumunuzun olmadığını anlamış Ve cinsellikten beklentilerinizin farklı olduğunu görmüş olarak bu ilişkiden ileriye dönük bir beklenti içinde olmaman lazım.
Kaldı ki adam fantazilerinden senin için vazgeçmeyecek, sen istemiyorsun diye kendini geri çektikçe bu onu da mutsuz edecek.
Ama her şeye rağmen Sende gördüğüm :bu adamla görüşmeye devam etmek istiyorsun. Çünkü Duygusal açıdan ihtiyaç duyuyorsun Ama şunu da unutma ki bu yaştaki bir adam cinselliğini de istediği gibi yaşamak isteyecektir. Bu yüzden sadece duygusal yönden değil cinsel yönden de uyumlu olmanızı bekleyecektir. Bundan sonrasını Bence yaşayarak öğreneceksin.
Adam sana kendi ile ilgili açıkça sinyalleri vermiş zaten. Bu yüzden bundan sonra bu gibi bir şeyler yaşarsan ağlamamaya bak. Çünkü artık öngörü sahibi olmuş olmalısın.
Bazı ülkeler de Bir erkek ile bir kadın alkollü iken birlikte oluyor ve sabah bir tarafın pişman olması halinde taciz ve tecavüz suçlarından birbirlerine karşı şikayetçi olabiliyorlar. Yani aslında çok normalmiş gibi konuştuğumuz bu durumda bile alkol ve zorlama varken bundan sonrası için daha temkinli olmanı dilerim. Tüm bu yaşananların Damla Damla birikip psikolojine vereceği Zararları da düşünmelisin.

Benim bir tane arkadasım var yemin ederim aynı sen ?Senelerce gözünü acamadım onun; buradaki insanlar ne derse desin sen bildiğini yapacaksın arkadasımdan biliyorum.Adamlar arkadasımla tanışıyor bizimkine çok yakın davranıyorlar şefkatli buda bütün geçmişini anlatıyor bir iki birliktelikten sonra aynı bu tarz konuşma yapıp ayrılıyorlar.Bu hala arkalarından çok gururlu adammış gibi laflar diyor ölüyorum sinirimden.

Adam ben ters ilişki cok severim diyor tamam yapmissin bir hata ama hala ayni kafada devam ediyorsun
Aferin böyle devam et...

Ben anlamıyorum konu sahibi bunu bilerek ve isteyerek yaptı hani alkol etkisinde falan olmadı hala da istiyosa hata değil tercihtir konunun tamamını okumadım ama belkide uzun süreli evliliğe giden bi ilişki değil beklentisi takılmak iyi zaman geçirmek istiyo ve belki adamın cinsel tercihleri çok da önemli değil yani belki maceraperest bi arkadaşımız var. Ne dersek diyelim bildiğini okuycan adamın seni araması seni rahatlattı o kesin ama duygusal boşluğundan dolayı adama sarma kendine kurslar bul kendine aktiviteler bul depresyonu sosyalleşerek yenebilirsin eğer hayatın eğlenceli mutlu olduğunda hala o adamı istiyosan o adamı seviyosun istiyosun demektir insanoğlu olarak kimseye bağımlı değiliz o seni mutlu etmekle yükümlü karakter olarak görürsen onun morali bozuk olduğunda zaten biticek sen kendine odaklan

Yaşı vurgulayıp duruyorsunuz da sizde küçük değilsiniz ki.
Ayrıca adam tabi ki böyle bir açıklama yapıcak arayıp durma ihtimalinize karşın.
Muhtemelen dün de başka bir kızla vakit geçirdi ayak dibinde dolanmayın diye telefonunu kapattı.
Tekrar görüşeceğinizi düşünüyorum.

Bu konular sayesinde, cok piskopat insanlarin oldugunu hatirliyorum, sagolun.

Konunun özeti: Tencere kapak birbirini bulmus. iki tane bir baltaya sap olamamis insan, sıkıcı hayatlarina böyle inis cikisli iliskiler ile, hayatlarina heycan ve dram katiyor. Filmin devami: yine bulusucaksiniz, yine yiyiseceksiniz, ondan sonra yine bir kavga kopacak 1 hafta aglayip sizladiktan sonra bulusup ve yine..

on günlük ilişkide mi yaşadınız bunca şeyi?
cidden afalladım ben

Ben adamın aradığına inanmıyorum arkadaşlar. Uzunca düşünülmüş, kurgulanmış gibi bir dönüş yazısı. Yine de arkadaşın kendisine olan öz saygısını en kısa zamanda kazanmasını dilerim.

ARAma sorma böyleleri süründürülmekten hoşlanıyor. Keşke anlatmadaydın yaşadıklarını. İyi niyet ve dürüstlük bazen ilişkilerde işe yaramayabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…