evden niye yesil cam filminde ki gibi koşarak cıktınız ki... ilginç..Aradım şuan telefonu kapalı. Telefonunu hiç kapatmazdı. Bu ne demek oluyor ya kafayı yicem acaba haksızlık mı ettim öyle ağlayarak çıktım diye o da kendine mi haksızlık olduğunu düşündü ben neler yapıyorum sen nasıl çıkıyosun dedi arkamdan bunu mu hakediyorum dedi ama ben olumsuz bişey hissettim büyüsü bozuldu sanki. Hem öyle olmasa neden aradığımda açmasın telefonu kapalı olsun. Hiç yapmayacağı şey. Kötü düşünmiyim diyorum ama kendimi inanın çok kötü hissediyorum zaten diğerini atlatamamışım bi de bu böyle yapınca
Evine mi gidiyim ?Belki de sen aglayaip ciktigin için kusmustur iyi düşün iyi olsun gitckonus hayde
ben kendimi kötü hissettim seninle birlikte olurken dediğimde bana direkt şu savunmayı yaptı sende kendini vermedin istemedin vs dedi çünkü beni başka bişeye zorladı daha doğrusu defalarca kez istekte bulundu ben kabul etmedim ondan dolayı bana sende kendini tam olarak vermedin ki dedi ya ağlıyorum adam hala sen şöyle sen böyle dedi abartıyosun saçmalıyosun dedi ama beni aramadı. Sadece eve vardın mı diye msj atmakla yetindi ki aramasını bekledim gecenin bi körü sonuçta. Cevap vermeyince de o da benim telefonlarımı açmadı telefonunu komple kapadı. Ben napıyım şimdi ?Arama,aramasını da bekleme.Sanki arasa yine koşa koşa gideceksin farkına iyice var bence durumun.Adam senin duygusal zayıflığından faydalanıyor şu an sadece.Kendini düşürme
Ben de onu merak ediyorum.Bu da olabilir ama adam da klasik bir avcı gibi davranmış kendinehas.
Yani ne bileyim, kızın birinden ayrıldığını bildiğini varsayıyorum, hemen yaklaşmış 5 günde aşık olduk muhabbeti, 10. günde sevişme. Pek de iyimser bakamadım ben.
Yaşla çok da doğru orantılı olmayabiliyor. Kendini playboy zanneden, gelişmemiş ergen ruhlu herifler dolu.Ben de onu merak ediyorum.
Hareketlerini tam olarak anlatabilse avcı mı değil mi fikir sahibi oluruz.
Karşıdaki 38 yaşında kocaman adam.
Tamam cinselliğe aç değildir ama liseli gibi de ertelemek istemez insan eğer şartlar olgunlaşmışsa ki ortada masaj var.
Masaj fazlaca davetkardır o ortama.
O yüzden sordum adam zorladı mı,işi bittikten sonra sevimsizleşti mi,onları bilirsek daha mantıklı fikir verebilirizmutsuz_91 e
Yolda gorsen kosarak kacman lazim bir de ariyorsun 1937292 kere. Ne demek zorlama defalarca israr etme? Istedigi sey ters iliski miydi peki?Evine mi gidiyim ?
ben kendimi kötü hissettim seninle birlikte olurken dediğimde bana direkt şu savunmayı yaptı sende kendini vermedin istemedin vs dedi çünkü beni başka bişeye zorladı daha doğrusu defalarca kez istekte bulundu ben kabul etmedim ondan dolayı bana sende kendini tam olarak vermedin ki dedi ya ağlıyorum adam hala sen şöyle sen böyle dedi abartıyosun saçmalıyosun dedi ama beni aramadı. Sadece eve vardın mı diye msj atmakla yetindi ki aramasını bekledim gecenin bi körü sonuçta. Cevap vermeyince de o da benim telefonlarımı açmadı telefonunu komple kapadı. Ben napıyım şimdi ?
ben kendimi kötü hissettim seninle birlikte olurken dediğimde bana direkt şu savunmayı yaptı sende kendini vermedin istemedin vs dedi çünkü beni başka bişeye zorladı daha doğrusu defalarca kez istekte bulundu ben kabul etmedim ondan dolayı bana sende kendini tam olarak vermedin ki dedi ya ağlıyorum adam hala sen şöyle sen böyle dedi abartıyosun saçmalıyosun dedi ama beni aramadı. Sadece eve vardın mı diye msj atmakla yetindi ki aramasını bekledim gecenin bi körü sonuçta. Cevap vermeyince de o da benim telefonlarımı açmadı telefonunu komple kapadı. Ben napıyım şimdi ?
Yaşla çok da doğru orantılı olmayabiliyor. Kendini playboy zanneden, gelişmemiş ergen ruhlu herifler dolu.
Yani yanaştığı bütün kızlara böyle önce bulutların üstünde gibi hissettirip sonra da yere çakıldıktan sonra dönüp bakmayanlar var. Takılmak istedi belki de, baktı ki kız ağladı falan. Aklınca bu arıza çıkarır deyip topuklamış da olabilir.
Heee git konuş o zmaan kendini yiyene kadar en azından ikilemde kalman derdini anlarsın süslen puslen güçlü gozuk vs ne bilim aklıma o geldi şahsenEvine mi gidiyim ?
son olarak da duygusal açlıgınızı bu adamla doyurdugunuza gore sızde bu kişiyi kullanmış oluyorsunuz.Aradım şuan telefonu kapalı. Telefonunu hiç kapatmazdı. Bu ne demek oluyor ya kafayı yicem acaba haksızlık mı ettim öyle ağlayarak çıktım diye o da kendine mi haksızlık olduğunu düşündü ben neler yapıyorum sen nasıl çıkıyosun dedi arkamdan bunu mu hakediyorum dedi ama ben olumsuz bişey hissettim büyüsü bozuldu sanki. Hem öyle olmasa neden aradığımda açmasın telefonu kapalı olsun. Hiç yapmayacağı şey. Kötü düşünmiyim diyorum ama kendimi inanın çok kötü hissediyorum zaten diğerini atlatamamışım bi de bu böyle yapınca
Sevimsizleşti. Sevişiyoduk önceden ama tam anlamıyla gece birlikte olduk. Sevişmelerimizden sonra sorun olmuyodu.ama dün sanki alkolunde etkisiyle ama işi bittikten sonra yüzü falan bi değişik oldu hiç görmediğim şekilde. Aşkla bakan adam gitmiş başkası gelmiş gibiydi. Eve geç kaldığımı söylemiştim ona zaten hazırlanınca sen beni beklemeden neden hazırlandın dedi ya herşeyi geçtim yaşadığım kötü süreci biliyo hemde çok yeni ben bi kadınım böyle hissetmiş olabilirim. Yaşımda ondan oldukça küçük. Araması içimi rahatlatması gerekmiyo mu ? Hadi onu geçtim araba kullanıyorum alkol almışım ve ağlıyorum insan msj atacağına arar sesimi duyar mesaja cevap vermedim belki başıma bişey geldi öyle değil mi ? Ben mi çok yanlış düşünüyorumBen de onu merak ediyorum.
Hareketlerini tam olarak anlatabilse avcı mı değil mi fikir sahibi oluruz.
Karşıdaki 38 yaşında kocaman adam.
Tamam cinselliğe aç değildir ama liseli gibi de ertelemek istemez insan eğer şartlar olgunlaşmışsa ki ortada masaj var.
Masaj fazlaca davetkardır o ortama.
O yüzden sordum adam zorladı mı,işi bittikten sonra sevimsizleşti mi,onları bilirsek daha mantıklı fikir verebilirizmutsuz_91 e
5 günde değil birlikte olmak, elini tutmaması lazımdı. Erken güvenmiş maalesef.Ben de böyle düşünüyorum. Konu sahibi üzülebilir ama biraz kendini nadasa bırakmalı artık, herkes iyi niyetli değil 5 günde ne kadar tanıyabilir ki?
Evet normal boşalamıyorum ters yapalım dedi hayır dedim yapalım benimle dene dedi. Kabul etmedim tabi. Bana bunu iki gün once telde söylemişti seni hiç bişey için zorlamam he ama tek bişey için ilerde zorlayabilirim demişti. Bende safım ya evlilik vs ile alakalı sandım öyle düşünmek istedim ne diye sordum anal ilişki dedi. Ben çok severim dedi . Şaşırmıştım. Çünkü beklediğim cevap başka bişeydi cinsellikle ilgili olacağı aklıma gelmediYolda gorsen kosarak kacman lazim bir de ariyorsun 1937292 kere. Ne demek zorlama defalarca israr etme? Istedigi sey ters iliski miydi peki?
dunu unut. bu adami da daha arama. umarim korunmussundur...Evine mi gidiyim ?
Hayır çok doğru düşünüyorsun,gerçek aşkta içini rahatlatması gerekirdi.Belki o da sen ağlayınca çok utanmış olabilir,ya da arkadaşın belirttiği gibi belki ağlayınca arızaya bağladı bu kadın diyerek de soğumuş olabilir.Sevimsizleşti. Sevişiyoduk önceden ama tam anlamıyla gece birlikte olduk. Sevişmelerimizden sonra sorun olmuyodu.ama dün sanki alkolunde etkisiyle ama işi bittikten sonra yüzü falan bi değişik oldu hiç görmediğim şekilde. Aşkla bakan adam gitmiş başkası gelmiş gibiydi. Eve geç kaldığımı söylemiştim ona zaten hazırlanınca sen beni beklemeden neden hazırlandın dedi ya herşeyi geçtim yaşadığım kötü süreci biliyo hemde çok yeni ben bi kadınım böyle hissetmiş olabilirim. Yaşımda ondan oldukça küçük. Araması içimi rahatlatması gerekmiyo mu ? Hadi onu geçtim araba kullanıyorum alkol almışım ve ağlıyorum insan msj atacağına arar sesimi duyar mesaja cevap vermedim belki başıma bişey geldi öyle değil mi ? Ben mi çok yanlış düşünüyorum
Ters ilişki mi,kimsenin fikrine karışmam ama ti Allah cezasını versin,en nefret ettiğim şakasını bile sevmediğim şey,pislik herif.Bir de zorlamış ha,kaç tatlım,istemiyorsan eğer kaç kurtul,her defasında canını sıkacak o konu çünkü.Evet normal boşalamıyorum ters yapalım dedi hayır dedim yapalım benimle dene dedi. Kabul etmedim tabi. Bana bunu iki gün once telde söylemişti seni hiç bişey için zorlamam he ama tek bişey için ilerde zorlayabilirim demişti. Bende safım ya evlilik vs ile alakalı sandım öyle düşünmek istedim ne diye sordum anal ilişki dedi. Ben çok severim dedi . Şaşırmıştım. Çünkü beklediğim cevap başka bişeydi cinsellikle ilgili olacağı aklıma gelmedi
Öyle değil mi ben yanlış anlamlar yüklediysem bile onun merak edip araması gerekiyordu. Gecenin bi körü mesajına cevap vermemişim açıp okumamışım bile insan en azından endişelenir. Yazdım görmedin eve vardın mı diye bile arasa ben haksızlık etmişim dicektim ama onun üzerine arayınca telefonu kapatması bu saate kadar da hala kapalı tutması normal değil. Ona dedim beni üzme herşey bu kadar yeniyken bi de sen üzersen kaldıramam ağır gelir dedim ama kime...Hayır çok doğru düşünüyorsun,gerçek aşkta içini rahatlatması gerekirdi.Belki o da sen ağlayınca çok utanmış olabilir,ya da arkadaşın belirttiği gibi belki ağlayınca arızaya bağladı bu kadın diyerek de soğumuş olabilir.
Eğer ki tipi değiştiyse ve sevimsizleştiyse avcı demektir.
Şimdi arama sen onu,bekle ondan gelsin adım.
Sen de soğukkanlı ol,en azından öyle görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?