Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım şimdi?

Duygusal boşluğunuzu doldurmak için çok erken davranmışsınız. Karşı taraf bundan faydalanmak istemiş olabilir evet ama siz de daha 20 gün önce ayrılıp 10 günde birini bulmak falan da çok sağlıklı değil. Saklım gizlim yoktu demişsiniz 10 günde yeni bir ilişkiye başladığınızı anlattıysanız ve "Vay be bana onu hemen unutturdun" gibi konuşmalar geçtiyse aranızda ben sizi ciddiye aldığını düşünmüyorum adamın. Kısa süreli takılma maksatlı görmüş olabilir.

Biraz kendinizi nadasa bırakın bence. Bu kadar hızlı ilişkiler yaşamak sizi yıpratır.

evden niye yesil cam filminde ki gibi koşarak cıktınız ki... ilginç..
biz hata yaptık kendimi ii hisetmiyorum dıyıp cıkabilirdiniz..
boyle yapan bırının arkasından degıl sevgılı es bile koşmaz. neden ne yapacagını bilmez...
senin yanından bu adam koşarak cıksa aglasa sen ne hıssederdın??

Belki de sen aglayaip ciktigin için kusmustur iyi düşün iyi olsun gitckonus hayde
Evine mi gidiyim ?
Arama,aramasını da bekleme.Sanki arasa yine koşa koşa gideceksin farkına iyice var bence durumun.Adam senin duygusal zayıflığından faydalanıyor şu an sadece.Kendini düşürme
ben kendimi kötü hissettim seninle birlikte olurken dediğimde bana direkt şu savunmayı yaptı sende kendini vermedin istemedin vs dedi çünkü beni başka bişeye zorladı daha doğrusu defalarca kez istekte bulundu ben kabul etmedim ondan dolayı bana sende kendini tam olarak vermedin ki dedi ya ağlıyorum adam hala sen şöyle sen böyle dedi abartıyosun saçmalıyosun dedi ama beni aramadı. Sadece eve vardın mı diye msj atmakla yetindi ki aramasını bekledim gecenin bi körü sonuçta. Cevap vermeyince de o da benim telefonlarımı açmadı telefonunu komple kapadı. Ben napıyım şimdi ?

Ben de onu merak ediyorum.
Hareketlerini tam olarak anlatabilse avcı mı değil mi fikir sahibi oluruz.
Karşıdaki 38 yaşında kocaman adam.
Tamam cinselliğe aç değildir ama liseli gibi de ertelemek istemez insan eğer şartlar olgunlaşmışsa ki ortada masaj var.
Masaj fazlaca davetkardır o ortama.
O yüzden sordum adam zorladı mı,işi bittikten sonra sevimsizleşti mi,onları bilirsek daha mantıklı fikir verebiliriz mutsuz_91 e

Yaşla çok da doğru orantılı olmayabiliyor. Kendini playboy zanneden, gelişmemiş ergen ruhlu herifler dolu.
Yani yanaştığı bütün kızlara böyle önce bulutların üstünde gibi hissettirip sonra da yere çakıldıktan sonra dönüp bakmayanlar var. Takılmak istedi belki de, baktı ki kız ağladı falan. Aklınca bu arıza çıkarır deyip topuklamış da olabilir.

Yolda gorsen kosarak kacman lazim bir de ariyorsun 1937292 kere. Ne demek zorlama defalarca israr etme? Istedigi sey ters iliski miydi peki?

okadar arayıp mesaj attıysan ve cevap alamadıysan kendini zaten düşürmüşsün
Enazından evinin önünde bekle ve yüzyüze konuş ne olduğunu ne yapmak istediğini tam olarak anlamış olursun

Ohooo bi de zorlama var.Ay hala napayım diye sorma eve falan gitme bana kalırsa.Adamla da tekrar muhatap olamazdım ben olsam.Aglamanla alakalı değil durum kimi sevgilisi istemedigi bişeye zorlasa üstüne bi de suçlasa kötü hissetmez merak ediyorum yani. İletişim kurma o ararsa da açma.Böyle kapansın gitsin mevzuu

Ben de böyle düşünüyorum. Konu sahibi üzülebilir ama biraz kendini nadasa bırakmalı artık, herkes iyi niyetli değil 5 günde ne kadar tanıyabilir ki?

Heee git konuş o zmaan kendini yiyene kadar en azından ikilemde kalman derdini anlarsın süslen puslen güçlü gozuk vs ne bilim aklıma o geldi şahsen

son olarak da duygusal açlıgınızı bu adamla doyurdugunuza gore sızde bu kişiyi kullanmış oluyorsunuz.
ve o adam da bu aclıga karsılık vermiş.
sonrada olanlar olmuş.
ve yarın aramaz ise şaşırmayın...bır daha bu kadar kısa surede( aşık olabilirsiniz) ama cinsel birliktelik yasamayın.
zira sızın buna bakış acınız ile adamın ki farklı olabilir. siz bunu- evlilik olabilir- buyuk aşk yasıyorum asla terk etmez olarak dusunursunuz... ama
adam ise olaya daha daha farklı bakıordur...
adamlar uzulmez siz uzulursunuz.

Sevimsizleşti. Sevişiyoduk önceden ama tam anlamıyla gece birlikte olduk. Sevişmelerimizden sonra sorun olmuyodu.ama dün sanki alkolunde etkisiyle ama işi bittikten sonra yüzü falan bi değişik oldu hiç görmediğim şekilde. Aşkla bakan adam gitmiş başkası gelmiş gibiydi. Eve geç kaldığımı söylemiştim ona zaten hazırlanınca sen beni beklemeden neden hazırlandın dedi ya herşeyi geçtim yaşadığım kötü süreci biliyo hemde çok yeni ben bi kadınım böyle hissetmiş olabilirim. Yaşımda ondan oldukça küçük. Araması içimi rahatlatması gerekmiyo mu ? Hadi onu geçtim araba kullanıyorum alkol almışım ve ağlıyorum insan msj atacağına arar sesimi duyar mesaja cevap vermedim belki başıma bişey geldi öyle değil mi ? Ben mi çok yanlış düşünüyorum

Ben de böyle düşünüyorum. Konu sahibi üzülebilir ama biraz kendini nadasa bırakmalı artık, herkes iyi niyetli değil 5 günde ne kadar tanıyabilir ki?
5 günde değil birlikte olmak, elini tutmaması lazımdı. Erken güvenmiş maalesef.
Bir de adam üstelemiş, illa birlikte olalım demiş. Konu sahibi pek de gönüllü değilmiş. O yüzden olduktan sonra ağlayınca adam da kaçmış işte. Şu durumda hala adama ulaşmak için çabalıyor. Ne için ulaşacaksa artık, sana zarar veren adama ulaşıp ne yapacaksın? Yoksa klasik durumlardan biri olan, birlikte olduk evlenelim falan mı diyeceksin? Sakın ha!
Eğer tecavüz falan varsa hele, hukuki olarak hakkını ararsın ama, adama ulaşma isteğini ben hiçbir şekilde haklı çıkaramıyorum ya.

Yolda gorsen kosarak kacman lazim bir de ariyorsun 1937292 kere. Ne demek zorlama defalarca israr etme? Istedigi sey ters iliski miydi peki?
Evet normal boşalamıyorum ters yapalım dedi hayır dedim yapalım benimle dene dedi. Kabul etmedim tabi. Bana bunu iki gün once telde söylemişti seni hiç bişey için zorlamam he ama tek bişey için ilerde zorlayabilirim demişti. Bende safım ya evlilik vs ile alakalı sandım öyle düşünmek istedim ne diye sordum anal ilişki dedi. Ben çok severim dedi . Şaşırmıştım. Çünkü beklediğim cevap başka bişeydi cinsellikle ilgili olacağı aklıma gelmedi

dunu unut. bu adami da daha arama. umarim korunmussundur...
gecmis olsun..

Hayır çok doğru düşünüyorsun,gerçek aşkta içini rahatlatması gerekirdi.Belki o da sen ağlayınca çok utanmış olabilir,ya da arkadaşın belirttiği gibi belki ağlayınca arızaya bağladı bu kadın diyerek de soğumuş olabilir.
Eğer ki tipi değiştiyse ve sevimsizleştiyse avcı demektir.
Şimdi arama sen onu,bekle ondan gelsin adım.
Sen de soğukkanlı ol,en azından öyle görün.

Ters ilişki mi,kimsenin fikrine karışmam ama ti Allah cezasını versin,en nefret ettiğim şakasını bile sevmediğim şey,pislik herif.Bir de zorlamış ha,kaç tatlım,istemiyorsan eğer kaç kurtul,her defasında canını sıkacak o konu çünkü.

Adam pisligin tekiymis ters iliski cok severim dedi ha sen bunun uzerine bu adamin evine nasil gittin ah canim ah asla geriye bakma numarasini engelle hemen yeni hat al kendine. Gecmis olsun.

Öyle değil mi ben yanlış anlamlar yüklediysem bile onun merak edip araması gerekiyordu. Gecenin bi körü mesajına cevap vermemişim açıp okumamışım bile insan en azından endişelenir. Yazdım görmedin eve vardın mı diye bile arasa ben haksızlık etmişim dicektim ama onun üzerine arayınca telefonu kapatması bu saate kadar da hala kapalı tutması normal değil. Ona dedim beni üzme herşey bu kadar yeniyken bi de sen üzersen kaldıramam ağır gelir dedim ama kime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…