Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım şimdi?

Herşey benimle yatabilmek içinmiydi yani o davranışlar o üzerime titreyişler hepsi gözyaşları bile

İlk birlikte olduğumuz gece analdan istemesi beni tedirgin etti açıkcası. Sonuçta beraber ilk kez bişeyler yaşıcaz böyle yapması zaten bana kendimi kötü hissettirdi. Bunu anlamadı mı yani bu adam ?
Sevgili arkadaşım, böyle olmasaydı da tut ki hatırın için haz almadığı halde normal ilişki yaşasaydı da,
Bu en fazla birkaç kere olurdu yine alıştığı sevdiği şekilde istemeye ve kimde bunu buluyorsa onda yaşamaya devam edecekti,
Yani siz yine ayrılacaktınız ama bu sefer kalp kırıklıkların çokça geçirilmiş zamanın ve bir türlü halledemeyip defalarca kavga ettiğiniz bi cinsel sorununuz olacaktı
Bak sana güzel bi hafta geçirtmiş, sonra kendi aslını sunmuş gizlemeden, orda da ipler kopmuş iyi ki de bir an önce kopmuş ,
Önüne bak artık, seni arasa sorsa ne olacak, sadece analdan haz alan bi erkek asla tamamen hetero değildir, aklın hep onda kalacaktı aldattı mı erkekle mi kadınla mı transla mı vs diye...
Ne gerek var bunları yaşamana bunları mı yaşamak istiyorsun ?
Hayır, sen sadece ilgi görmek istiyorsun, sana ilgi gösterecek cinsel hayatı seninle örtüşen milyonlarca adam var,
Avm gez,film izle arkadaşlarınla eğlen kafanı dağıt kendini yanlışa sürükleme bu adamla
Bir doğru(adamın ilgisi)3 yanlışı silmez..

İlk birlikte olduğumuz gece analdan istemesi beni tedirgin etti açıkcası. Sonuçta beraber ilk kez bişeyler yaşıcaz böyle yapması zaten bana kendimi kötü hissettirdi. Bunu anlamadı mı yani bu adam ?
Yaş farkı buna sebep sanırım. Siz yatakta prenses gibi davranılmasını istemişsiniz, partneriniz ise gayet gerçekçi bir şekilde isteklerini sıralamış. Üstelik önceden de anal isterim diyerek sinyali de vermiş. Neden şaşırdınız? Ben adamda bir tutarsızlık göremedim. Size kahvaltı hazırladığı, hoş tuttuğu vakitler doğal bir süreç... sürecin sonucu yatak, beden yakınlaşması... orada da kendince isteklerini söylemiş. Bence ilişki sonunda ağlayarak tutarsızlığı siz yapmışsınız. Mesaja da cevap vermemişsiniz. O da tepki olaral telefonu kapatmış. Bu durum ne onu sizin etinizden sütünüzden faydalanmaya çalışan bir sapık yapar, ne de sizi mağdur.

Evine gidip konuşabilirsiniz. Ki bence bunu bekliyor da olabilri.

Bu kadar erken başka birine güvenmen hata sonuçta olaylı bir ilişkiden yeni çıkmışsın ama anlıyorum seni sanırım zayıflığına gelmiş güvenebilceğin birine ihtiyaç duymuşsun bu konuda hatalısın
Arkadaşına gelince somut bir durum yok ortada belki seni biraz yanlız bırakmak istiyorda olabilir düşük bir ihtimalde olsa
Herşey bedensel temas değil bir olay yaşamışsınız kendi isteğinizle bunun arkasında durun arasa sorsa bile biraz aklınızdan zamandan varsa aklı başında birinden yardım alın aksi taktirde bu durumlar sizi çok yıpratır

Arayıp durma şunu. Kullandı attı. Ne diye yarana tuz basıp duruyorsun?!! Sil hayatından. Önüne bak.
Niye bişey söylemiyo telefonları hala kapalı saat kaç oldu normal bi durum değil ki 38 yaşında biri telefonu bu saate kadar kapalı olması

yasi
zorlama olmamis
anal istemis ve bir kere telde seni hicbirsey ucin zorlamam ama bunun icin diretebilirim. demis.
bu kiz da hayir demis
ben boyle anladim...

Kanayan yaralarina kapansin diye baska bedenler basarsan mikrop kaparsin.... benc3 butun olayin ozeti bu
ya bakarsin bakmazsin o degil de.. yaparsan da sonuclarini bilerek yaparsin.
ben bu kadar bilincli kandirilan gormedim... artik.baya acik yazdim..

Niye bişey söylemiyo telefonları hala kapalı saat kaç oldu normal bi durum değil ki 38 yaşında biri telefonu bu saate kadar kapalı olması
Kapalı olmasının sebebi sensin. Görüşmek istemiyor demek ki. Pzar günü yatıp uyuyordur. Aramalarından rahatsız olmuştur.

Kapalı olmasının sebebi sensin. Görüşmek istemiyor demek ki. Pzar günü yatıp uyuyordur. Aramalarından rahatsız olmuştur.
Düne kadar kendi hergün görüşmek isterdi. Şimdi noldu ben bunu hakedecek ne yaptım ki. Görüşmek istemiyorum dese anlıcam yemin ederim bu kadar üzülmem ama kapalı telefon inanın daha kötü yapıyo insanı nasıl anlatılır ki içimde kopan fırtınalar

tavlamis olmus bitmis.
sende aglamissin buyu bozuldu olmus.
uzerine gidip daha neyi arasin adam...
bi hata yaptin kabul edip , bir daha yapmamak icin ozen goster.
yada yapacaksan da otesini berisini hesaplamayi ogrenmelisin.

Ahlaki konuyla yargılayanları bilemiyorum ben öyle bir yargılama yapmayı zaten kendimde hak olarak göremem ne münasebet. Ama böyle uzun süreli ve sancılı bir ilişkiden çıkmış kişilerin duygusal boşluk/ilgi ihtiyacı ile yeni bir ilişkiye hazır olup olmadığını iyi ayırt etmesi lazım bence. Arada ince bir çizgi olur çünkü.

tavlamis olmus bitmis.
sende aglamissin buyu bozuldu olmus.
uzerine gidip daha neyi arasin adam...
bi hata yaptin kabul edip , bir daha yapmamak icin ozen goster.
yada yapacaksan da otesini berisini hesaplamayi ogrenmelisin.
Bu kadar basit mi yani? Ben ona çok kötü durumda gittim onunla tekrardan gülmeye başladım ama şimdi şimdi daha kötü oldu herşey. Allah korkusu vardı hani bu mu Allah korkusu

bir nokta haric dinamik konusunda haklisin. bu kiza ters iliski istedigini soyleyip beklentisini dile getirmis.
kaldi ki ben havadan sudan kinusurken adamin bunu dedigini hhiiiicc sanmiorum.
adam konuyu buraya getirecek.muhabbeti acmistir. kizda surdurmustur. o da talep etmistir.
ve evet kiz hatali.

Olan olmuş. Bir kaç gün içinde bu adama kör kütük aşık mı oldun? Zaten aşkla bile sevişmedim dedin. İlgisi çok hoşuna gitmiş olabilir. Şimdi bu ilgiyi görmeyince boşluğa düştün. Zaten biten bir ilişkinin yaraları kapanmamışken böyle bir adama teslim olman çok kötü olmuş. Ama o da o ilgiyi göstererk seni o kıvama getirmiş. Durumundan faydalanmış. Buradan görünen o. O yüzden tavsiyem kapat o defteri. Tekrar ararsa da yapamadığı işi yapmak için arar.

oohoo :))) olayi bayas farkli bir yere tasimissin

ay senin anlattiklarinda tutarlilik yokki saka mi yapiorsun??
telde ilerde belki birvtek bunun icin seni zorlarim demisti - simdi de o gun istedi diyorsun???

Iyide , 20 günde tanıdığınız bir adamla alkol alıyorsunuz, yalnız kalıyorsunuz VR birlikte oluyorsunuz. Bunda karşı tarafin suçu ne anlamadım.
Ne yapmasını bekliyordunuz, teselli mektubu mu yazsaydı.
Adamın yaşı büyük ama sizin ki de küçük değil. 30 a merdiven dayamişsınız.
Neyin nasıl olacağını, sonunun nasıl biteceğini bilecek kadar akıllı olmalısınız.

Ha değilseniz ve yaşadığınız şeyin sorumluluğunu tasiyamiyorsaniz o zaman ilişkilere yelken açarken on defa düşünün.

Her ilişkide ilk başlar rüya gibidir. Her rüyaya kanacaksaniz işiniz zor.

Ve ayrıca en önemli nokta , bu kişi telefonda konuşurken sizden cinsellikle ilgili beklentisini açıkça söylemiş.
Saklamamiş sapıklığını.

Şimdiki cevapsız halide , onun bu sapikligina cevap verecek bir kadın olmadığınızı düşünmesi , hepsi bu.
Siz gidersiniz bir başkası gelir.

Adam kahvaltı hazırlamaya alışkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…