Herşey benimle yatabilmek içinmiydi yani o davranışlar o üzerime titreyişler hepsi gözyaşları bileah be kizim avciya denk gelmissin sen. hic duymamissin belli. yarali hayvani kolayc avlayan avcilar gibidir bunlar. yasi hecmis evlilik dusunmeyen zaten yarali intikam.atesi ile kavrulan kadinlar hedeftedir.
nereden biliyorum en yakinarkadasimin d basin geldi.
gecmis olsun. bir soguk su ic...
Sevgili arkadaşım, böyle olmasaydı da tut ki hatırın için haz almadığı halde normal ilişki yaşasaydı da,İlk birlikte olduğumuz gece analdan istemesi beni tedirgin etti açıkcası. Sonuçta beraber ilk kez bişeyler yaşıcaz böyle yapması zaten bana kendimi kötü hissettirdi. Bunu anlamadı mı yani bu adam ?
Yaş farkı buna sebep sanırım. Siz yatakta prenses gibi davranılmasını istemişsiniz, partneriniz ise gayet gerçekçi bir şekilde isteklerini sıralamış. Üstelik önceden de anal isterim diyerek sinyali de vermiş. Neden şaşırdınız? Ben adamda bir tutarsızlık göremedim. Size kahvaltı hazırladığı, hoş tuttuğu vakitler doğal bir süreç... sürecin sonucu yatak, beden yakınlaşması... orada da kendince isteklerini söylemiş. Bence ilişki sonunda ağlayarak tutarsızlığı siz yapmışsınız. Mesaja da cevap vermemişsiniz. O da tepki olaral telefonu kapatmış. Bu durum ne onu sizin etinizden sütünüzden faydalanmaya çalışan bir sapık yapar, ne de sizi mağdur.İlk birlikte olduğumuz gece analdan istemesi beni tedirgin etti açıkcası. Sonuçta beraber ilk kez bişeyler yaşıcaz böyle yapması zaten bana kendimi kötü hissettirdi. Bunu anlamadı mı yani bu adam ?
Niye bişey söylemiyo telefonları hala kapalı saat kaç oldu normal bi durum değil ki 38 yaşında biri telefonu bu saate kadar kapalı olmasıArayıp durma şunu. Kullandı attı. Ne diye yarana tuz basıp duruyorsun?!! Sil hayatından. Önüne bak.
zorlama olmamisKonunun tamamını okumadınız galiba konu sahibi iliski esnasında zorlanmış.Ben ağlamasının bundan dolayı olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Ayrıca her iliskinin dinamiği farklı olduğu gibi herkesin ilişki sonrası verdiği tepki de farklıdır.Kimisi ağlar kimisi güler.
Gururu kırılan taraf konu sahibi adam zaten telefonlara çıkmayan etmeyen.
ya bakarsin bakmazsin o degil de.. yaparsan da sonuclarini bilerek yaparsin.Kanayan yaralarina kapansin diye baska bedenler basarsan mikrop kaparsin.... benc3 butun olayin ozeti bu
Kapalı olmasının sebebi sensin. Görüşmek istemiyor demek ki. Pzar günü yatıp uyuyordur. Aramalarından rahatsız olmuştur.Niye bişey söylemiyo telefonları hala kapalı saat kaç oldu normal bi durum değil ki 38 yaşında biri telefonu bu saate kadar kapalı olması
Düne kadar kendi hergün görüşmek isterdi. Şimdi noldu ben bunu hakedecek ne yaptım ki. Görüşmek istemiyorum dese anlıcam yemin ederim bu kadar üzülmem ama kapalı telefon inanın daha kötü yapıyo insanı nasıl anlatılır ki içimde kopan fırtınalarKapalı olmasının sebebi sensin. Görüşmek istemiyor demek ki. Pzar günü yatıp uyuyordur. Aramalarından rahatsız olmuştur.
tavlamis olmus bitmis.Gecenin yarısı arabama ağlayarak binip eve gelmişim. İnsan merak etmezmi msjıma cevap vermedin merak ettim sağ salım vardın mı diye sonrasında yine kötü davransın ama ne bilim bunu yapması gerekmiyo muydu. Boğazım ağrıyınca pastil veriyo ben üşümiyim diye üstündekini çıkarıp veriyo kendi kısa kollu kalıyo ama özel şeyler paylaştıktan sonra tek mesaj atmaylamı yetiniyor anlamıyorum ben
Yoo sevgili değildik. Tanıştık, gezdik, tozduk, seviştik, tartıştık, aylar sonra sevgili olduk. Eski ilişkinin üzerinden ne kadar zaman geçtikten sonra yeni sevgili yapılacağına kişinin ruh hali karar verir. Ahlaki konularda insanları Böyle yargılamak hoş değil. Bu çok kişisel bir konudur. Kimi 10 ay geçer unutamaz, kimi 10 gün sonra unutuverir.
Bu kadar basit mi yani? Ben ona çok kötü durumda gittim onunla tekrardan gülmeye başladım ama şimdi şimdi daha kötü oldu herşey. Allah korkusu vardı hani bu mu Allah korkusutavlamis olmus bitmis.
sende aglamissin buyu bozuldu olmus.
uzerine gidip daha neyi arasin adam...
bi hata yaptin kabul edip , bir daha yapmamak icin ozen goster.
yada yapacaksan da otesini berisini hesaplamayi ogrenmelisin.
bir nokta haric dinamik konusunda haklisin. bu kiza ters iliski istedigini soyleyip beklentisini dile getirmis.Sana çıkıp önce bir ötekini sindirseydin, ne bu 10. Günde birlikte olmalar diyerek ahlak dersi vermeye çalışanları umursama. Onlar aşk yaşamamış, ya da heyecanlarını unutmuş, mutsuzluktan kıvranan kadınlar.
Bu arada ben de kocamla 1. Hafta birlikte oldum. Şimdi 1 buçuk aylık bir tosunumuz var.
Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Yıllarca emek verirsin sana haksızlık eder, 1 gün tanırsın hayatın olumlu anlamda değişir. Değişebilir. Hayatın ne getireceği belli olmaz.
Senin konunda ise hatalı sensin. Adamın gururunu kırmışsın evde ağlayıp, mesajlarına cevap vermeyerek.
Olan olmuş. Bir kaç gün içinde bu adama kör kütük aşık mı oldun? Zaten aşkla bile sevişmedim dedin. İlgisi çok hoşuna gitmiş olabilir. Şimdi bu ilgiyi görmeyince boşluğa düştün. Zaten biten bir ilişkinin yaraları kapanmamışken böyle bir adama teslim olman çok kötü olmuş. Ama o da o ilgiyi göstererk seni o kıvama getirmiş. Durumundan faydalanmış. Buradan görünen o. O yüzden tavsiyem kapat o defteri. Tekrar ararsa da yapamadığı işi yapmak için arar.Düne kadar kendi hergün görüşmek isterdi. Şimdi noldu ben bunu hakedecek ne yaptım ki. Görüşmek istemiyorum dese anlıcam yemin ederim bu kadar üzülmem ama kapalı telefon inanın daha kötü yapıyo insanı nasıl anlatılır ki içimde kopan fırtınalar
oohoo :))) olayi bayas farkli bir yere tasimissinAslında açıkçası tamamen farklı bi fikrim var ama sana nasıl söyleyebilirim diye düşündüm,
Bak bu adam fazla hassas ,bir dişi ruhuna sahip olacak derecede incelikli duyarlı ve normal ilişkiden de haz alamıyor,
Bisexuel ya da gay de olabilir
Böyle olup bunu kendine itiraf edemiyor da olabilir,
Ama onun da sağlıklı bi psikolojisi olmadığı ortada güzel geçen günlerini hatırla gerisini unut gitsin be arkadaşım..
ay senin anlattiklarinda tutarlilik yokki saka mi yapiorsun??İlk birlikte olduğumuz gece analdan istemesi beni tedirgin etti açıkcası. Sonuçta beraber ilk kez bişeyler yaşıcaz böyle yapması zaten bana kendimi kötü hissettirdi. Bunu anlamadı mı yani bu adam ?
evet.Herşey benimle yatabilmek içinmiydi yani o davranışlar o üzerime titreyişler hepsi gözyaşları bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?