Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım şimdi?

Adam seni sevmiyor, seni gözünü kestirmiş istediklerini yaptırabileceğini düşünmüş. Zorlamayla, ısrarla istediğini bir şekilde alabileceğini düşünüyor. Baktı ki iş cıvımaya başladı, topukladı. Yeni birini arıyordur, başkalarını kandırmakla meşguldür.

yanlis dusunuorsun.
kucuk olabilirsin ama yetiskin birisin. alkol aldim taksiye bineyim diyebilecek yastasin..

10 gün icinde birisine bu kadar güvenmek sizin suçunuz. Ne yapsa yeridir. Sizi sizden baska kim koruyabilir! Neden 10 gun icinde tanistigi bir kiza sandiginiz kadar önem versin ki. Boslukta olusunuzdan cok iyi yararlanmis.

ah be kuzum, adam sana, analı çok severim demiş, daha 10 gündür hayatında, hiçmi uyanmadın ?
38 yaşında belliki, önüne gelenle bişiler yaşama peşinde.
önceden de sevişiyorduk demişsin, siz tanıştığınızdan beri sevişiyorsunuz demekki..
tamam acılısın, yaralısın anladımda, kendini başka adama nasıl bırakabiliyosun ilk günden..

arama yok, msj yok, teller kapalı.. niyetini açıkça ortaya koymuş adam.

msj atmışsın, aramışsın tel kapalı, daha fazla düşme üstüne, bekle bakalım, elbet bir cevap verecektir, arayacaktır..
bide bu, sen ağlayarak çıkmışsın, adam ararmı, kendini kötü hissetmiştir diyenlere inanamıyorum doğrusu..
kızın yaralı olduğunu biliyor, nasıl yaklaşılacağı konusunda da belliki uzman, takıldı gittii..
kaldıki o bir kadın, bu kadar erkenden kendini teslim edip, pişmanlık yaşadığını 38 yaşındaki karthoroz düşünebilir elbette.. tel kapatmakta neyin nesi ..

Şimdi 10 gün içinde başka hangi kızı yatağa atarım düşüncesi ile fildir fildir geziyordur ... Bu ne cesaret arkadaşım sendeki ! Hiç mı "ben boşluktaym benden faydalanabilir " düşüncesi olmadı kafanda ? ! Geçmiş olsun

ayol ilk yazisinda analdan bahsetmemis ki ben.agladim ciktim evden merak edip aramadi. oyle ki sanki ilk defa biriyle birlikte olmus bir sekilde yazmis...
biz ne bilelim soruyoruz yorumluyoruz sonradan yazio... bole sole diye...

Benim aklıma ilk gelen şey,

Senin gecenin güzel geçmediğini düşündüğünü sanması, sonrasında sms e de cevap vermediğin için..veya eskisini unutmadığını o gece farketmen ya da eskiyle bu yeniyi kıyasladığını düşünmesi,

Bunlardan birini zannettiyse erkeklik gururuna bağlamış olabilir ,
Aranızda yaşananlar ise tamamen olayın gidişatına bağlı olarak 15 günde de 5günde de gelişebilirdi erken oldu diye süreye takılma bence,

Bu ilişki bitse bile yine de çok mutlu olmalısın bence , çünkü diğerinin acısını nerdeyse hissedemeden atlatmana sebep olmuş,
Belki de hayat sana bu ilişkiyi sırf bu sebeple sundu kimbilir :))
Bence şanslı bi kızsın iyi vakit geçirmişsin ayrılık acını bitirmişsin iyi kısımlarını düşün..:))

Bir bunalıma daha girme üzülme bu kişiyi de aramışsın meşgule düşürmüş bi daha aramana gerek yok onun aramasını da bekleme ararsa da konuşursun çok umrundaymış gibi sen de meşgule atma bence

İyi ol, kötü bişey yok kazanan sensin bence son 1 haftada :))

Evde ağlamamızın sebebini ona büyü bozuldu olarak mı açıkladınız? Mesajına cevap vermemişsiniz. Bence karşılıklı ıssız adam tribine bağlamışsınız. O da aklınca seni cezalandırıyor telefonu kapatarak.

Gecenin yarısı arabama ağlayarak binip eve gelmişim. İnsan merak etmezmi msjıma cevap vermedin merak ettim sağ salım vardın mı diye sonrasında yine kötü davransın ama ne bilim bunu yapması gerekmiyo muydu. Boğazım ağrıyınca pastil veriyo ben üşümiyim diye üstündekini çıkarıp veriyo kendi kısa kollu kalıyo ama özel şeyler paylaştıktan sonra tek mesaj atmaylamı yetiniyor anlamıyorum ben

Sana çıkıp önce bir ötekini sindirseydin, ne bu 10. Günde birlikte olmalar diyerek ahlak dersi vermeye çalışanları umursama. Onlar aşk yaşamamış, ya da heyecanlarını unutmuş, mutsuzluktan kıvranan kadınlar.
Bu arada ben de kocamla 1. Hafta birlikte oldum. Şimdi 1 buçuk aylık bir tosunumuz var.
Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Yıllarca emek verirsin sana haksızlık eder, 1 gün tanırsın hayatın olumlu anlamda değişir. Değişebilir. Hayatın ne getireceği belli olmaz.
Senin konunda ise hatalı sensin. Adamın gururunu kırmışsın evde ağlayıp, mesajlarına cevap vermeyerek.

ayol ilk yazisinda analdan bahsetmemis ki ben.agladim ciktim evden merak edip aramadi. oyle ki sanki ilk defa biriyle birlikte olmus bir sekilde yazmis...
biz ne bilelim soruyoruz yorumluyoruz sonradan yazio... bole sole diye...

minnakım sende hak verirsinki, zor bir durumda ve neyi nasıl yazacağını bilememiştir, atlamıştır.
adam işin ehli, uyanması gereken ilk şey, telde, ben analı çok severim vs seks hakkında konuların konuşuluyor olması.

kız ben erkek olsam 10 günde elini bile tutamam

Evde niçin ağladınız? Nedne gecenin körü evi terk ettiniz? Bunun cevabı manitanın tepkisini açıklayacak olan.

Tamam da güzel kardeşim ağlamanın sebebini kimbilir neye bağladı adam, ilk defa beraber oluyosunuz ve karşısında ağlayan bi kız ne yapacağını şaşırmıştır neden ağladığını da altta yatan başka sebepler mi var diye öğrenmek duymak istemediğinden aramamış sms atmıştır

Siz sanırım 1 haftada tanışıp sevgili olmuşsunuz sizin durumunuzla konu sahibinin durumu bir değil. Konu sahibi 10 gün önce birkaç yıl süren ilişkisini bitirip hemen başka bir ilişkiye başlamış. İnsanlar o yüzden bu ne acele diyor.

Aslında açıkçası tamamen farklı bi fikrim var ama sana nasıl söyleyebilirim diye düşündüm,

Bak bu adam fazla hassas ,bir dişi ruhuna sahip olacak derecede incelikli duyarlı ve normal ilişkiden de haz alamıyor,

Bisexuel ya da gay de olabilir

Böyle olup bunu kendine itiraf edemiyor da olabilir,

Ama onun da sağlıklı bi psikolojisi olmadığı ortada güzel geçen günlerini hatırla gerisini unut gitsin be arkadaşım..

Konunun tamamını okumadınız galiba konu sahibi iliski esnasında zorlanmış.Ben ağlamasının bundan dolayı olduğunu düşünüyorum açıkçası.

Ayrıca her iliskinin dinamiği farklı olduğu gibi herkesin ilişki sonrası verdiği tepki de farklıdır.Kimisi ağlar kimisi güler.

Gururu kırılan taraf konu sahibi adam zaten telefonlara çıkmayan etmeyen.

Yoo sevgili değildik. Tanıştık, gezdik, tozduk, seviştik, tartıştık, aylar sonra sevgili olduk. Eski ilişkinin üzerinden ne kadar zaman geçtikten sonra yeni sevgili yapılacağına kişinin ruh hali karar verir. Ahlaki konularda insanları Böyle yargılamak hoş değil. Bu çok kişisel bir konudur. Kimi 10 ay geçer unutamaz, kimi 10 gün sonra unutuverir.

İlk birlikte olduğumuz gece analdan istemesi beni tedirgin etti açıkcası. Sonuçta beraber ilk kez bişeyler yaşıcaz böyle yapması zaten bana kendimi kötü hissettirdi. Bunu anlamadı mı yani bu adam ?

ah be kizim avciya denk gelmissin sen. hic duymamissin belli. yarali hayvani kolayc avlayan avcilar gibidir bunlar. yasi hecmis evlilik dusunmeyen zaten yarali intikam.atesi ile kavrulan kadinlar hedeftedir.
nereden biliyorum en yakinarkadasimin d basin geldi.
gecmis olsun. bir soguk su ic...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…