• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALLAH aşkına söyleyin bende mi anormallik?

Anormallik sizde, turşu kurarken içinizden arkadaşa "ben seni işim bittikten sonra arayacağım" diyorsanız doğal olarak bunu bilmiyor, kimsenin telepati yeteneği yok. o 4 kez aramış ve hala cevap gelmeyince mesaj yollamış, cevaben ağzınıza geleni söylemenize hiç gerek yok, çünkü beklediği cevap canım kusura bakma işim vardı, şimdi geri dönebildim. Turşu kurarken kafanızda arasam da nasıl kalaylasam diye iç geçirirseniz böyle olur, başka nasıl olacak? İletişim konusunda hangi tarafın devamlı sıkıntı yarattığını ben bilemem ama sorunu çözme yollarına bakarak kesin fikir sahibi oldum.

Türkçe biliyorum, anladım ve bahsettiğiniz kitap mevzusunda da tamamen haksızsınız, ister gelişim olsun, ister ödünç olsun, iyilik yapıp bunu başa kakmak her bakımdan yanlış, lafını edeceğiniz ve başa kakacağınız iyiliği yapmayın, o zaman adı kötülük oluyor.

konu sahibi, konu sahibi biraz sakin olun. suçluluk psikolojisinden herkese sarmaya başlamışsınız. kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bi ergen gibi arkadasınızın okuyacağını bildiğiniz halde buraya konu açıyorsunuz. eleştiri gelince sinirleniyorsunuz.
kim doğru kim yanlış bilemiyorum ama sizin bu öfkeniz sizi haksız çıkarıyor..

Üye hakkinda konu acmak yasak degilmiydi yahu? :KK64: Actinizda ne oldu? Elestiriye acik degilsiniz, o kisinin bunu okuyacagini biliyorsunuz, eee amac ney? Siz arkadasligi dik tutamadiniz baska kimse o kisiyle arkadas olmasin mi? Rahatsizsaniz engellersiniz olur biter! Kitaplar gitti diyemi bu telasiniz? Cok tuafsiniz...:KK14:

B.k?Hayır demedim Nadiren de olsa sinirlenince kullanırım ama bu meselede kullanmadım.

Söylesin yapılan iyiliği, kendini anlatmaya katkısı olacaksa onda değilim..... ....Mesele o değil ki....

haklısınız.ben buraya bu konuyu açmakla HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DÜŞTÜM.umarım bu kızla bir daha hiçbir zaman karşılaşmayız.
valla sil üyeliğini kimseyle karşılaşma sen kardeşim yavuz hırsız konumuna girdin iyice ne bencilce kelimeler dökülüyor kaleminden farkında mısın sen?

Sonbahar ve arkadaşlar, ben laftan anlamaz,arsız,haddini bilmez,dominant ve de yüzsüZ ,kafa beyin yiyen çok konuşan biri değilim.Yeri geldi sıkıntılı zamanlarında toparlamaya yön vermeye çalıştım tayin meselesi falan.Annesi annelik yapmıyor ben ablası gibi olayım da o açığı kapatmaya çalışayım dedim.Ama merhametten maraz doğarmış gerçekten.Bir daha yalnızım kimse yok diye konu açarsa yine ,"",olanı da değerlendirmiyorsun "derler adama. ......Olumlu adımına olumlu karşılık verdiysem biraz Merhamet m den biraz da adımını arkadaşlık Dostluk sanışımdandır.Istenmediğim yerde niye kalayım.. Buraya yazması na dahi kızmıyorum Zaten arkadaş dost sandığım ve de merhamet gösterdiğim böyle düşünüvermiş birden bire.Hem de çok kötü bir hata yapmışım gibi.....Artık üzülmüyorum dostluk meselesine falan.Sadece şaşkınım.Değilmiş hatta kanlı bıçaklı düşmanmış.Napmışım Allah aşkına.Durmadan söylediği laflar bak.Aklı başında adam hareketleri değil bu gelgitler..Sen çok iyisi n "lafları neydi ozaman...Bana ders oldu böyle gelgitler yaşayan biriyle arkadaş dahi olmamak..Dostluk hak getire..Beni moralim düşük bir anda alaşağı edişine bak...Bu bencil yapısı için umarım burda yazılardan biraz olsun geribildirim alır...[/QUOTE

Konu sahibinin hareketi ve üslubu yanlış o kısma girmeyeceğim ama size söyleyeceklerim var.

Öncelikle yazacaklarım için sizden baştan özür diliyorum, ama inanın hayatınızda değişiklikler yapmanız gerektiğini düşündüğüm için yazıyorum.

Konu sahibi size demiş ya burada, sürekli mutsuzsun, olumsuz elektrik veriyorsun, ısrarcı davranıyorsun, söyleniyorsun vs

Bakın önceki bir konunuzda ben size ne dedim.

Anladığım kadarıyla kötü bir psikolojidesiniz, yazınızdan insana direkt bu elektrik geçiyor. O yüzden biraz uyanmanız açısından bu şekilde yazacağım, lütfen alınmayın.

....

2. Ablaları korumuş ve büyütmüş evet, yalnız sonrasında söylenme şeklinizden çıkardığım sonuç şu, genelde alttan alsanız bile söylenmeye müsait bir yapınız olduğu. Yazım tarzınızdan bu da anlaşılıyor.

3. Mutsuz bir havanız var, mutsuz insanlar hiçbir şey yapmasalar bile aynı evde kaldıkları insanları veya gençleri mutsuz edebilirler. Birikti dedikleri bu olabilir.

...

5. İşinizden bahsederken de bıkkınsınız, kendinizi her konuda şartlandırıyor ve olumsuz elektrik veriyor gibisiniz. Hayır ben bunu çözeceğim diyin kendinize, amirinize diğerlerine de o olumlu havayı verin. Öğrenmek isteyen ve olumlu mutlu hava saçan birine kimse olumsuz davranmaz.

Lütfen psikolojik yardım alın. Bence kafanızı rahatlatamıyor olduğunuz için başka insanlara baskıcı ve olumsuz davranışlarınız ve sürekli söylenen bir yapınız olabilir. Önceki konularınıza göz gezdiren arkadaşlar da bunu hemen anlayacaktır.

Katiliyorum. Cok rahatsizsan siler gidersin. Burda ergenler gibi atarli mesajlar hic uygun degil. Rezil ettin kendini. Aynen benim de insallah senin gibi dostum olmaz.
Burasi bir derdim var olmaktan cikti.Mahalle kavgasina dönüştü.
Bende cevabimi vereyim;konu sahibi evet anormal olan sensin.
Senin gibi arkadasim-dostum olacagina hic olmasin daha iyi.
Senin gibi arkadaş rezil eder insani.

Hic komse kimsenin kahrini cekmek zorunda degil herkesin derdi kendine yeter.... insanlik namina birileriyle birseyler paylasirsin elinden geldigi kadar dinler dost olmaya calisirsin fakat yaptigi insanligin b.... cikaripta hergun hergun butun kotu enerjisini sana aktariyorsa kusura bakmasin yani yol ver gitsin.... sana iyi gelmeyen üzen herseyden uzaklas tavrini koy annen bile olsa!!!! Bir idare edersin iki .... ama sonra baktin anlamiyor elvedddaaaa[/QUOTE. ŞAŞI Ben 7/ 24 olumsuz enerji akıtmadım.iyiki bir hukukumuz dostluğumuz var san mışım, birkaç kez de ben ona ihtiyaç duymuş um.Kendisini olumsuz enerjisini ben yoketmeye çalışırken iyiydim.Hep ben iyi olacağı m.Ben güçlü olacağım öyle istiyor.Çoğu zaman da güçlüyüm. Hİçmi kendisine ulaşmayayım dost gibi..Ozaman bunun adı dostluk olmaz bencillik olur..tek taraflı memnun edilme isteği olur bir arkadaşın dediği gibi..Dostluğun tarifini mi anlatayım şimdi..,Ben onun moralsiz bir zamanında ona böyle yapmaya utanırdım insan biraz olsun haksızlık ettiğini anlar ama zerre anlamıyor..Ben ona olumsuz enerji akıtıyornuşum bşrkaç kez moralsiz oldum diye.İnsan beyni çeşitliliği gerçekten çok tuhaf, anlamaya çalışıyorum anlyamıyorum..Neyse son hesaplaşmalar bunlar zaten..

Üyeler ve konularla ilgili topik açmak yasaktır...
Madem telefon veya diğer iletişim araçlarıyla görüşen iki üyesiniz lütfen tartışmanızı en azından özelden yazışarak yapın, forum geneline taşımayın.

Back
X