• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALLAH aşkına söyleyin bende mi anormallik?

Tuhaf olmuş, okuyacağını bile bile burada anlatmanız. Hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz ama kimse bir yanlış yaptığında bu yanlışın alakasız 50 kişi tarafından ayrı ayrı eleştirildiğini bilmek istemez.

Bunun dışında burada yazma olayına kadar siz haklısınız . Bende telefonumu duymam ya da o an müsait olmam geyik yapmak için aradığını bildiğim biriyse sohbet modunda değilsem açmam daha sonra ararım. Buna sitem eden insanlara da sinir olurum. Sizin yazdığınız kadar ağır laflar yemedim hiç gerçi ama anladığım kadarıyla biraz şakayla karışık söylemiş diğer arkadaş ikinizin arasındaki iletişim argoyu kaldırıyor diye düşünmüş belli ki.

Benim de böyle bir arkadaşım vardı.Arar da arar, konuşursun saatlerce Konuşmak ister.Habire plan yapar sormadan , emrivaki hareketler hep.Sanki arkadaş değil de sevgili gibi Tövbe yarabbim.Kurtuluşu direkt arkadaşlığı kesmek de bulmuştum artık.Size de kolay gelsin, arkadaş sorunlu.

Çok ilginç ya, bildiğin kıskançlık gibi... sanki telefonu açmadığn zaman birşeyler karıştırıyosun sanıyor gibi.:)) yani sevgilin olsa anca bu kdr yapardı sanırım, bu arkadaşın sevgilisi varsa Allah sabır versin ya.

Bunu yapan kimse ciksin ortaya bakim. Soyleyin, hanginiz? :KK53:

Neyse, saka bir yana da ben olsam yerinde, ben de sonunda patlardim herhalde. Bir de kufurlerle, degmezsin'lerle filan uste cikmis aklinca. Bir kere ben de arkadasimi bir rahat birakmiyor, ard arda ariyor, isim oldugunu soyledigim halde israrla ariyor diye fircalamistim. Ama benimki bu kadar densiz degildi tabii, bir de en yakin arkadasimdi, pek sorun olmadi.

Boyle insanlara yol vermek lazim. Kufur de edip rengini belli etmis zaten. Salla gitsin.

Bende de böyle bir arıza vardı. Kız sabah günaydınla başlar, akşam iyi gecelerle bitirirdi. Adım atsa yazardı. Saçma sapan şeylerden bahsederdi artık. Yazmazdım bilerek, bizim erkek arkadaşlarımıza yaptığımız gibi cevap yazmayınca ya da geç yazınca bozulurdu hemen. Erkek arkadaşım gibi davranıyordu ama o bile bu kadar değil :) Sonra tabi ki bir gün bir cevap yazmadım pir yazmadım. Daha da ne arar ne sorarım. O da yazamıyor artık tabi. Ben de, o da rahata erdik sonunda :D

:) Benim:KK66: Burda yüzeysel arkadaş gibi ve abartılı ve eksik anlayınca ve üyeler de anlattığı kadar değerlendirin ce böyle oluyor.B u ikinci buraya beni eksik gedik anlatıp burdan fikir alıp bana ona göre muamele Etmen. . Kendi dediklerini olayı nasıl büyüt tümünü ve tümünü Anlatmıyor. 1. Biz yakın arkadaş olmuştuk güya dost.Buyüzden zor anlarında hep yanında Olmaya Çalıştım .Yeni tayin yerinde hep yanında olmaya çalıştım.2-Benimde aile ve iş sıkıntılarım olduğuna dost bildiğim arkadaş benim sıkıntılı olduğum anlarda gazlıyormuş Meğer.Daha önce de arayı bozup aylar sonra gelmişti.Bana yardımcı ol lafını kullanmıştı.Tayin süreci sıkıntılı ve endişeliydi.Ben affettim.mrrhamet damarlar ım kabarıverdi.Birlikte ev baktık.Geçen hafta o küçük ilçeye onun için gittim. Küçük bir ilçeyr başka ne için giderdim. 3.Bu arkadaş teli ne ulaşmak bazen zordur.Son zamanlarda ulaşamadığım çok olmuştur aksilik ya..olabilir.ben onun yanında olduğum gibi o da benim yanımda olsun isterim zor anlarında Sesini duymak rahatlamak isterim dostuz ya güya. .önceki gün nöbette iş arkadaşlardan biriyle istemeden bir sorun olmuştu.bu bölümü sevmiş oraya bel başlamıştım .Erkek arkadaş la da ilgisiz liği yüzünden ayrılmıştım.Ailemi zaten gözden çıkarmıştır.kenfimi çok kötü hissettim.arkadaşım vardı ama.Arkadaşlarıma bel başlamıştım sonbahar annesini gözden çıkardı ama işine gelince benle arkadaş oluyor işine gelmeyince arkadaş olmak istemiyor..Sonbahara durumu anlattım.kamerada görmek istedim.Böyle ankarda sevdiğim kişiyi görmek sesini duymak iyi gelir.ama herxaman başının etimi yiyen biri değilim.ertesi gün onu aradım Yine.on dk için değill yarım saat içinde.baxen duymuyor..uzakta oluyor tel.oyüzden Ardarda aradım.NERDesIn yine...dedim ihtiyaç içinde..empati den nasibini almamış arkadaş teli açtı..bağırdı çağırdı kırıldım haliyle.hukukumuz var .Ne var bu sözümde.kırıldığımı anlatmaya moralimin iyi olmadığını anlayış göstermesini istedim.Böyle dikti burnunu bir türlü sakinleşmedi.yani bana göre abartı bu. sizce değilmi. sonuçta hukukumuz var diye içimden geldiği gibi davranmışım.ben zaten ağzının payını alır ona göre davranırdım.nebileyim ben bunun bir yaklaşım bir uzaklaşan bir tip olduğunu..denge tutturamdığını..sinirinden öldü Ogün.faceden sildi sonra skypedebeni görünce...İkimiz de çatlağız ama seni seviyorum dedi fac eden ekle beni. dedim ben de.bğyümesin Ne güzelolumlu adım attı .aferin kıza dedim ben de olumlu ana mesafeli davrandım...fac eden ekledim.ertesi gün büyümemiş olsun diye işe giderken aradım.ulaşamadım.sonra msj yazmış.Yanlışlıkka aradın herhalde. Demiş.Ben;yok sen döndün büyüt medim ben de döndüm büyüt medim dedim..sonra yine geldi dünkü konuya..niye ısrarla aramışım..büyüteceksen konuşmayalım dedim..sonra işle eve sevgiliyle .kendiyle sorun yaşadığımı benim sorunlu olduğumu söyledi msj.la..derdin ne teli aç görüşelim dedim .açmadı.......nöbette bu akşam oldu en son konuşmalar başım çatladı işime konsantre olamadım..son olarak kendisine değer vermek de suçmuş.onu arkadaş dost bilene SUÇ.....kendisi tayin döneminde sıkıntıya girdiğinde ulaşamadığındq bana tel ile Tulip sen de artık beni önemsiyorum dediğinde...o onu affettğiim dönemde.
.
.benim Merhamet damarım kabarmıştı..

Son düzenleme:
Siz de işin aslını bilmeden yazılmış diye savunmak lazım diye yargılamışsınız..arksdaşlar dostlat işine gelince dost gelmeyince yabancı mı olmalı Allah aşkına.nasıl dostluk anlayışınız var..ama derseniz ki dost değilmişsiniz ki..ozaman haklısınız görememişim.

Son düzenleme:
Siz de işin aslını bilmeden yazılmış diye savunmak lazım diye yargılamışsınız..arksdaşlar dostlat işine gelince dost gelmeyince yabancı mı olmalı Allah aşkına.nasıl dostluk anlayışınız var..ama derseniz ki dost değilmişsiniz ki..ozaman haklısınız görmemişim.
bu arkadasa telefonda kufurlu kelime kullandin mi iddia ettigi gibi ?

arkadas zaten cok ayip etmis burda sizin okuyacaginizi bile bile burda konu acarak.

Back
X