Allah Belasını Versin!!!!!!

Belki eşinin namaz kılmasından dolayı;fetva hakkının eşi hakkında atıp tutacağını düşündü,sen namaz kılıyorsun ama aradım ,seni haksız buldular demek istedi.
belki ama her namaz kılan aldatmaz diye birsey yok malesef

Konu sahibine burada benim icimden gecen hersey soylenmis.

Ben dine yuklenmenize anlam veremiyorum. Esinizin namaz kiliyor ve gunah isliyor olmasi sizi niye dinden sogutuyor ki? Namaz kilan insan kendi borcunu oder sadece. Isledigi gunahlar yine hanesine yazilir.

Ayrica anladigim kadariyla esiniz sizden buyuk ve bosanmis biri. Sizde babaniz izin vermedigi icin kacarak evlendiniz. Eger kacmadan once o fetva hattini arasaydiniz size kacmamaniz gerektigini ailenizin rizasini almaniz gerektigi soylenecekti. O zamanda beni sevdigimden ayiriyorlar diye dinden sogurdunuz herhalde.

Neyse karninizdaki cocuga yazik. Biraz akillica hareket edin ne olur. Toplayin kendinizi dunyanin sonu degil.

Burada bircok uye size dogumu beklemenizi soyledi zaten siz bu olgun uyeleri dinlemeyip gidip sozde size yardim eden uyelerin aklina uydunuz.

Herkes demis ben eksik kalmayayim. Madem su an icin gidecek yeriniz yok kurcalamayip sartlarin olgunlasmasini bekleyecektiniz.

Belki eşinin namaz kılmasından dolayı;fetva hakkının eşi hakkında atıp tutacağını düşündü,sen namaz kılıyorsun ama aradım ,seni haksız buldular demek istedi.

tamam işte aynı kapıya çıkıyor sonuç olarak .. adama yanlış yaptığını göstermek istiyorsa boşanmak gibi bir niyeti yok.. boşanmayacaksa da bu kadar dedektifliğe hacet yok..
ben konu sahibi ne istiyor hiç anlamadım amacı ne yani..

aynen durum bu bence de..

boşanmayacaksa yüz göz olmamalıydı

konu sahibi zaten en başından yanlış yapmış ailesinin rızası yokken boşanmış yaşı büyük kendi dengi olmayan biriyle evlenmesi hata

bende eski konunda şunları yazmıştın ben de sana bunları demiştim tarzı yorumları doğru bulmuyorum.cidden itici oluyor,yapmayın bence.evet haklısınız siz bu adamın ne mal olduğunu demişsiniz konu sahibi de kocam da kocam demiş ama şu anda bu bir şeyi değiştirmeyecek.belki bu konu sonunda da kocam diye tutturacak.

ama konu sahibi çok hatalı.evet boşanmayacak zaten istemiyorsa da boşanmasın bize ne ama bunun için bahane bulmasına karnında ki bebeği cezalandırmasına gerek yok.kızdığım nokta o.

sen kocandan ayrılmayacaksın belli ama sana bağımlı olan bir masumu aç bırakmak,zehirlemek neden?

haklısınız ama dini bu kadar kolay vazgeçilebilecek bişey gibi göstermeleri veya taraflı bir din gibi göstermemeleri karşısında susmak zor geliyor

ortada o kadar kötü örnek var ki din iyi bir şey olsa bu kadar kötü örnek olmazdı diye düşünüyor özellikle yeni nesil.
ateistlik almış başını gidiyormuş yeni nesil önlerinde dini olarak iyi bir örnek göremedikleri için dinden uzaklaşıyor.

konu sahibinin dinden uzaklaşmasına şaşırmadım ben.

Bazı konu sahipleri affettiğini dile getiremediği için
Şunu bekliyorum, şunu yapıcam
Şu da olsun kesin ayrılıcam falan diyor, yersen durumu oluyor ister istemez.
Bence buna gerek yok.
Açık açık evet belgeledim ama ayrılacak cesareti gösteremiyorum
yada ayrılmak istemiyorum 2. şansı vereceğim diyebilmelisiniz.
Diyemiyorsanız böyle konular açıp gerçekçi olmayan mazeretler bildirmenize
gerek yok :)

Bir üye daha var, sorsan boşanmak üzere
Ama çoktan barışıldığından neredeyse eminim mesela.

İster ayrılın, ister barışın, kararınız ne olursa olsun arkasında durun.
Çekinmeyin bu kadar.

haklısınız ama dini bu kadar kolay vazgeçilebilecek bişey gibi göstermeleri veya taraflı bir din gibi göstermemeleri karşısında susmak zor geliyor

iyi niyetinizden şüphem yok ancak gereksiz hassasiyet gösteriyorsunuz..
zaten konu sahibi dinden soğumuş üstelik eşinden soğuması gerekirken daha kolayına gelmiş :)
bu yüzden boşuna dini yorum yaparak ban yemeyin

Canım çocuk hasreti çektiğin için topikten tanıyorum seni . .
Boşanmayı düşünüyor musunuz ?
Ailen ne diyor duruma ?

bir insan yüzünden dininden vazgeçmemeli insan bu adam koyu bir hristiyan yada musevi de olabilirdi ama mayası bozukmuş

haklısınız ban yemek istemiyorum ama çok koyu bir dini yorum yapmadım galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…