+1000ben genel olarak dedim aslında çünkü bunu çok konuda gördüm.yoksa zaten konuya ilk yorumum boşanmayacaksan niye didikledin oldu.o konuda hem fikiriz.bunu sadece bu üye için değil bütün boşanmayacak yada boşanamayacak kadınlar için de diyorum.didiklemeyin,öğrenmeyin size bir kazancı yok.
Ben yazacaktım dedim sus zaten sevilmiyorsun iyi oldu yazdığın
eşinizin 50 yaşında olduğunu söylemişsiniz, buna bakarak sizin de çok küçük yaşta olduğunuzu zannetmiyorum. 'babam beni kabul etmez' ergümanı biraz olmamış sanki. Eşiniz iş adamıydı, maddi durumu iyidir diye düşünerek, evde sinsi sinsi altın biriktirmek yerine dava açıp, hakkınız olan nafakanızı, tazminatınızı alabilirsiniz.
Affedecekseniz de gerçekten affedin destek alın ve unutun. Unutmazsanız çünkü, bebeğiniz en çok zararı görecektir. her gün kavga, tartışma, güvensizlik içinde büyüyecek.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-iyi-bir-es-ve-iyi-bir-anne-olamadim.931371/Nasıl yani
Kendi kendinin karnını mı sıkmış
Neden
Aaa neden, ben severim seni de yorumlarını da
Hertain 23 eşi 45 yaşında
Aaa neden, ben severim seni de yorumlarını da
Hertain 23 eşi 45 yaşında
niye biliyor musunuz
çünkü bazı yazanlar konuları o denli içselleştiriyor ki kadın boşanmayınca ya da boşanmaktan vazgeçince olay senin için o kadar yazdık çizdik emek harcadık sayfalar dolusu akıl verdik bak araştırıp neler bulduk kıvamına geliyor.konu açanlar da bence bu tepkiler yüzünden boşanmak istemiyorum diyemiyor.
sanki bir mahalle baskısı var gibi oluyor.
Çok yaş farkı varmış kocasıyla
Kart zampara dediğimiz tiplerden
Ayrica eger fetva hatti diye herhangi bir muftulugu aradiysa ohoo ha sokaktaki amcaya sormus, ha oraya hicbir farki yok.
Kaçtı deme sakın ne olur..
Kaçmış, babam affetmez diyor.
Ancak ben de diyorum ki eder, sokağa atacak hali yok.
En kötü birkaç gün hatta hadi diyelim babası o kadar suratsız birkaç ay surat asar ama elbet ki geçer.
Böyle bir adama katlanmaktansa babama katlanmayı tercih ederim.
Aynen nede olsa babadır affeder bağrına basar evladını..
Koca pek iyi değil herhalde demi konuyu pek blmiyorum gerçi..
Söylediğine göre çok iyi davranıyormuş, aşırı iyi hem de.
Hele bizim kültürümüzde aileye sahip çıkmak, anneye/babaya/çocuğa/kardeşe merhamet göstermek büyük yer eder.
Sokakta kalacağını düşündüyse ve Hertain kocasına dönmeyeceğini söylerse babası kabul eder.
Şu an ne kadar sildim, istemiyorum dese yine eder.
Hiçbir aile çocuğundan ayrı kalmayı sürdürmek istemez.
O adamın da içi yanıyordur şimdi.
Ne kadar zaman geçmiş olursa olsun, üzülüyordur.
Yazık ya üzüldüm şimdiKaçmış, babam affetmez diyor.
Ancak ben de diyorum ki eder, sokağa atacak hali yok.
En kötü birkaç gün hatta hadi diyelim babası o kadar suratsız birkaç ay surat asar ama elbet ki geçer.
Böyle bir adama katlanmaktansa babama katlanmayı tercih ederim.
Ya arkadaşlar fetva hatlarını aramamda Ne gibi sakınca var sadece o an akıl verecek yada belkide yardım istemek için aradım bilemiyorum,Çünkü gidecek yerim yoktu kalmak için yerde istedim ama yok belediyenin misafir hanesi varmış 3 ay kabul ediyormuş dava ise 2-3 seneyi bulabilirmiş o arada alacağım tazminat ise ortalama 500 tl imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?