Allah Belasını Versin!!!!!!

niye biliyor musunuz

çünkü bazı yazanlar konuları o denli içselleştiriyor ki kadın boşanmayınca ya da boşanmaktan vazgeçince olay senin için o kadar yazdık çizdik emek harcadık sayfalar dolusu akıl verdik bak araştırıp neler bulduk kıvamına geliyor.konu açanlar da bence bu tepkiler yüzünden boşanmak istemiyorum diyemiyor.

sanki bir mahalle baskısı var gibi oluyor.

Yorumlar çok acımasızca olmuş hanımlar..tamam eski konular yorumlar zamanında dolmuşsunuz kadına karşı şimdi de resmen düşene bir de siz vuruyorsunuz çok üzücü..Konu sahibi Allah yardımcın olsun sana hayırlı kapılar açsın ve bugünleri unuttursun bebeğine ve psikolojine şifa diliyorum. Her kararınızı da yaşadığınızı da burada paylaşıp milletin ağzına sakız etmeyin kendinizi

konu sahibinin önce bebeğinden özürdilemesi ve onun saglıgı için terapi görmesi gerekiyor

bebeğini aç bırakıp sigara içmesi yüzünden yorumlar acımasız geliyor

Buna inanamıyorum. Ciddi misin ya? Aynısını sen yapsan onu boşa namuslu kadın al derler. Dini kendine göre yontan zihniyete lanet olsun.

Dini kendine gore yontmak degil bu.
Hamile ve gidecek yeri olmayan bir kadina "hemen bosan" diyecek degiller.
Evet, Turkiyede islam dinine erkek egemenligini de katip din-kultur karisimi bir inanc cikmislar ortaya ama konu sahibi icin su an akli ve vicdani olan herkes "bir dur bakalim" diyecektir.
Orada da olan bu muhtemelen.

Acik acik yuvani yikma veya affet demisler. Hele bir dur bakalim hazirlan sonra adim at magdur olma demeleri gerekmez miydi? Aldatilan kisi erkek olsaydi?

dini şeylere de amma takılmış bir milletiz.

kadın dinden soğumuşmuş niye soğumuş hemen azarlar kızmalar fetvalar.o anda böyle tepki vermiş dinden çıkmış değil.ne kadar abartıyorsunuz şu olayı.

bence şu anda en son sorulacak soru bile niye dinden soğudun canım dini niye suçluyorsun tarzı sorular olmamalı oraya gelene kadar takılacak çok şey var konuda.

Size hak veriyorum ama bu uye icin degil
Bu uyenin konularinda herkes bir kac yorum yapip bilgi aldiktan sonra senin imkanin yok maddi manevi destegin yok hamilesin su asamada cok bir cikar yolun yok kaldiramiyorsun arastirma didikleme oluruna birak ilerde bakarsin durumuna Diyor
bir onceki konusunda bosanicam bana yardim edin ne olur dedi konu ilerledi baktiki uyeler inkansizligi var konunu kapat didikleme bebegine yogunlas sonra bakarsin duruma dediler
E aynen devam edincede tepki ile karsilasiyor o kadar dedik simdi iyimi oldu kendine karnindakine stres yasatiyorsun diye

ben genel olarak dedim aslında çünkü bunu çok konuda gördüm.yoksa zaten konuya ilk yorumum boşanmayacaksan niye didikledin oldu.o konuda hem fikiriz.bunu sadece bu üye için değil bütün boşanmayacak yada boşanamayacak kadınlar için de diyorum.didiklemeyin,öğrenmeyin size bir kazancı yok.

Konu sahibi okuyor mu.
Konuyu acti herkes birbiriyle konusuyor cevapliyor konu sahibinden ses yok.
SAPSİK kullanici adli kiside konusulan konuya bisey demedi.
İkisi bulusmuslar mi hatti ayarlamak ne demek.
Sapsik mi almis hatti.

bence de bu konu için geçerli değil bu.
çoğu konu için haklısın ama:))
mesela @Hertain bu konuyu açmayabilirdi,nereden bilecektik ne yaptığını biz?
ve de ben konuyu kurcalama hafiyelik yapma dedim pek çok arkadaş gibi.
hala da diyorum .
gidecek yeri yok çünkü.

Çocuğunuza bir şey olursa o zaman acıyı pişmanlığı baya bir tadarsınız, Allah korusun.
Ayrılın ayrılmayın(umarım ayrılmanın bir çaresini bulursunuz), ama yemek yiyin lütfen.

Acik acik yuvani yikma veya affet demisler. Hele bir dur bakalim hazirlan sonra adim at magdur olma demeleri gerekmez miydi? Aldatilan kisi erkek olsaydi?

Konu sahibi cok tezcanli ve bu yuzden de mantiksiz davranan bir kadin.
Fetva hattini da muhtemelen bu tavirla aradi, durumu anladiklarini ve muhtemelen sakinlestirmeye calistiklarini dusundum.
Zira muhabbet dertlesmeye donmus, fetvadan cok.

Bir de adamlar oturup nasil bosanabilirsin'in hesabini yapamaz ki.
Cunku orasi fetva hatti.

Ayrica eger fetva hatti diye herhangi bir muftulugu aradiysa ohoo ha sokaktaki amcaya sormus, ha oraya hicbir farki yok.

Eger konu sahibi cok istiyorsa diyanetin aileyle ilgili bir hatti daha var, psikologlari da var bildigim kadariyla, orayla gorussun.

+ ne yapacağını bilmeyen biri.
bugüne kadar yaptıklarında da takıntılarının esiri oldu.
bir adım sonrasını planlayamıyor ki.
bence tek istediği eşi yalvarsın yakarsın ayaklarına kapansın af dilesin.
başka da bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…