Allah Belasını Versin!!!!!!

Eski bir konusunu okudum ailesi hakkinda düşüncelerim de degisti. Evet babadir falan ama akrabasi tarafindan tacize ugramis konu sahibi. Babasi da hicbir sey yapmayip adamla iletisime devam etmis

İkinci hesabı ama bu konu sahibinin.
Onu bilmiyorum ama bu cocugun annesine yazmis ya face.
Onu sanki teyzesinin basina gelmis gibi kendi uyeligiyle anlatiyor.
Sonra zaten acikliyor benim diye.
Onu anlarim hani belki taninabilirim diyeki.
Mesela benim bahsetmegim ya da fazla ayrinti vermedigim oluyor yorum yaparken.

Eğer yanlış hatırlamıyorsam yine aynı fotoyu kullanıyordu o hesabında da. Eşinin oğlundan şikayetçiydi çocuk öküzün tekiymiş eşi de kollamıyormuş bütün günü çocuğun arkasını toplayıp istediği yemekleri yapmakşa geçiyormuş. Çok da mutlu değildi hatırladığım kadarıyla yani.

Aaaa içli köfte yapan üye vardı o hertain miymiş

O konuya da yorum yapmıştım haşlamıştı beni

Adamin iki oglu var yanlis hatirlamiyosam bide yegen bunlara bakiyorum diye sikayet ediyodu.
Ben ne kadar fedakarim ama cocuk saygisiz .
Hatta masaj felan yaptigini anlatiyodu baya tepki almisti o konuda da.
Basli basina yanlisliklar iste.
Hersey geliyorum demis ama hertain hep atlatacaz gozuyle bakmis.

Aaaa içli köfte yapan üye vardı o hertain miymiş
Ya ben o konuyu biliyorum masaj yapiyom hatta yine de yaranamiyom koftede yapiyom istedigin de o konuyu cok net hatirliyorum.
Hatta buyuk cocukta saygisiz bide pide mi oyle bisey de olmus galiba isitma mevzusu ama onu zaten bu uyelikle acmadimiydi.
Ben hertain diye biliyorum o konudaki uye adinida

Makyajkolik13 o ya. Boşandı bile oho.

Eski bir konusunu okudum ailesi hakkinda düşüncelerim de degisti. Evet babadir falan ama akrabasi tarafindan tacize ugramis konu sahibi. Babasi da hicbir sey yapmayip adamla iletisime devam etmis

Bu kötü olmuş

Ama en azından annesi var orada?

Babasıyla konuşmasa bile iş bulana, nafaka alana kadar idare edebilir diye düşünüyorum :/

Anlamadim ki karistiriyom yani kisileri ya da konulari cocuga masaj yapan kofte yapan cani istedigin de .gorumcenin cocugunada bakan.buyuk oglanin saygisiz oldugu pideyi ben isitirim deyip saygisizlik yaptigi konu makyajkolige mi ait
Sürekli köfte yapan makyajkolik evet. Çocuğa her şeyi yapan ama çocuğun kötü davrandığı, kocasının da kadını ezdigi konu da onun. İki çocuk vardı evet,kucuk 13 yaşında o sorunluydu.Pideyi hatırlayamadım.

Ev kira degilse evden kovun, kapiyi acmayin ve evde siz kalin. Boyle durumlarda neden kadin babasinin evine gitmek zorunda ki? yasadiginiz ev yalnizca kocaniza ait degil. Mumkunse polise gidip; "beni aldatirken yakaladim, ayrilmak istiyorum ama rahat birakmiyor" diyerek uzaklastirma da cikarin mahkemeden.

Aile sirketiydi hatirladigim kadariyla sozkonusu sahisin calistigi yer. Kardesiyle gorusmeyi deneyin bosanana kadar aylik harcamanizi o yollasin. Bosandiktan sonra zaten size ve cocugunuza nafaka baglanacak. Altin biriktirme fikri falan sacma dusunceler

Yok ya kafama takil di.
Boyle bi konu vardi cocuga masaj yapiyorum kofte yapiyorum.
Hatta gorumcenin ogluyla diger cocuk geliyor.
Yemek yiyecekler cocuk diyoki sen birak ben yapari mi demis .ya da sen yap diye saygisiz biseymi demis.hazir bi yiyecekti isitilmasi gerekiyodu felan diye yazmisti.
O konu sahibi hertain di sankihatta 3erkege de ben hizmet exiyorum gorumcemin ogluda bizde kaliyo diye.
Sadece adamin iki oglu oldugu konusun da yaniliyo olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…