- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Eski bir konusunu okudum ailesi hakkinda düşüncelerim de degisti. Evet babadir falan ama akrabasi tarafindan tacize ugramis konu sahibi. Babasi da hicbir sey yapmayip adamla iletisime devam etmisKaçmış, babam affetmez diyor.
Ancak ben de diyorum ki eder, sokağa atacak hali yok.
En kötü birkaç gün hatta hadi diyelim babası o kadar suratsız birkaç ay surat asar ama elbet ki geçer.
Böyle bir adama katlanmaktansa babama katlanmayı tercih ederim.
Onu bilmiyorum ama bu cocugun annesine yazmis ya face.İkinci hesabı ama bu konu sahibinin.
Adam 45 kadin 23Konu sahibi ve esi tam olarak kac yasindalar?
Adam kirk yasini askinsa kusura bakmasin ama o yastan sonra azani tenesir paklar demis atalar..
Onu bilmiyorum ama bu cocugun annesine yazmis ya face.
Onu sanki teyzesinin basina gelmis gibi kendi uyeligiyle anlatiyor.
Sonra zaten acikliyor benim diye.
Onu anlarim hani belki taninabilirim diyeki.
Mesela benim bahsetmegim ya da fazla ayrinti vermedigim oluyor yorum yaparken.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam yine aynı fotoyu kullanıyordu o hesabında da. Eşinin oğlundan şikayetçiydi çocuk öküzün tekiymiş eşi de kollamıyormuş bütün günü çocuğun arkasını toplayıp istediği yemekleri yapmakşa geçiyormuş. Çok da mutlu değildi hatırladığım kadarıyla yani.
benimde seninle aynı düşünmediğim konular oldu ama yorumlarını sevdiğim üyelerdensin10.köyden bildiriyorum
Eğer yanlış hatırlamıyorsam yine aynı fotoyu kullanıyordu o hesabında da. Eşinin oğlundan şikayetçiydi çocuk öküzün tekiymiş eşi de kollamıyormuş bütün günü çocuğun arkasını toplayıp istediği yemekleri yapmakşa geçiyormuş. Çok da mutlu değildi hatırladığım kadarıyla yani.
Adamin iki oglu var yanlis hatirlamiyosam bide yegen bunlara bakiyorum diye sikayet ediyodu.Eğer yanlış hatırlamıyorsam yine aynı fotoyu kullanıyordu o hesabında da. Eşinin oğlundan şikayetçiydi çocuk öküzün tekiymiş eşi de kollamıyormuş bütün günü çocuğun arkasını toplayıp istediği yemekleri yapmakşa geçiyormuş. Çok da mutlu değildi hatırladığım kadarıyla yani.
benimde seninle aynı düşünmediğim konular oldu ama yorumlarını sevdiğim üyelerdensin
şu ara senin üstüne çok geliniyor
Ya ben o konuyu biliyorum masaj yapiyom hatta yine de yaranamiyom koftede yapiyom istedigin de o konuyu cok net hatirliyorum.Aaaa içli köfte yapan üye vardı o hertain miymiş
Ya ben o konuyu biliyorum masaj yapiyom hatta yine de yaranamiyom koftede yapiyom istedigin de o konuyu cok net hatirliyorum.
Hatta buyuk cocukta saygisiz bide pide mi oyle bisey de olmus galiba isitma mevzusu ama onu zaten bu uyelikle acmadimiydi.
Ben hertain diye biliyorum o konudaki uye adinida
Ay yok yorum yapmayacagim. Giz'cigim bu arada diger mesajlarini da okudum. Baska konuda da yazisiyoruz seninle. Sahane ozetler geciyorsun hastayim sana muah :))Adam 45 kadin 23
Valla ya kk nin cemili gibi oldum.Ay yok yorum yapmayacagim. Giz'cigim bu arada diger mesajlarini da okudum. Baska konuda da yazisiyoruz seninle. Sahane ozetler geciyorsun hastayim sana muah :))
Eski bir konusunu okudum ailesi hakkinda düşüncelerim de degisti. Evet babadir falan ama akrabasi tarafindan tacize ugramis konu sahibi. Babasi da hicbir sey yapmayip adamla iletisime devam etmis
Anlamadim ki karistiriyom yani kisileri ya da konulari cocuga masaj yapan kofte yapan cani istedigin de .gorumcenin cocugunada bakan.buyuk oglanin saygisiz oldugu pideyi ben isitirim deyip saygisizlik yaptigi konu makyajkolige mi aitMakyajkolik13 o ya. Boşandı bile oho.
Sürekli köfte yapan makyajkolik evet. Çocuğa her şeyi yapan ama çocuğun kötü davrandığı, kocasının da kadını ezdigi konu da onun. İki çocuk vardı evet,kucuk 13 yaşında o sorunluydu.Pideyi hatırlayamadım.Anlamadim ki karistiriyom yani kisileri ya da konulari cocuga masaj yapan kofte yapan cani istedigin de .gorumcenin cocugunada bakan.buyuk oglanin saygisiz oldugu pideyi ben isitirim deyip saygisizlik yaptigi konu makyajkolige mi ait
Anladim ozmn @holavida da yanlis hatirliyor.Sürekli köfte yapan makyajkolik evet. Çocuğa her şeyi yapan ama çocuğun kötü davrandığı, kocasının da kadını ezdigi konu da onun. İki çocuk vardı evet,kucuk 13 yaşında o sorunluydu.Pideyi hatırlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?