- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Yaziyor gecen sene basima gelen olayi anlatiyim diyor.
Ama anladigim kadariyla adama aslihanin kendisi oldugunu soylemiyor.orda bi karisiklik var.
Ama adamla telf mevzusu yuzunden kavga ediyolar.
Adam alttan aliyo felan ama sabah yine bu aslihana cinsel mesj atiyo busefer.
Yani adama demiyoki.
Belki de adama hala demedi bendim o aslihan diye.dese zaten adam sabah niye mesj atsin
Yaziyor gecen sene basima gelen olayi anlatiyim diyor.
Ama anladigim kadariyla adama aslihanin kendisi oldugunu soylemiyor.orda bi karisiklik var.
Ama adamla telf mevzusu yuzunden kavga ediyolar.
Adam alttan aliyo felan ama sabah yine bu aslihana cinsel mesj atiyo busefer.
Yani adama demiyoki.
Belki de adama hala demedi bendim o aslihan diye.dese zaten adam sabah niye mesj atsin
Evet belkide.E bizim bahsettiğimiz kahvaltı konusu açılalı 1 sene olmamış daha, orda ben bu işi çözdüm diyodu bile bile hamile kaldı yani
Yok yanlis anlamisin.eski karisina degil.bir senelik mevzu şuymuş, konu sahibinin eşi diğer karısının bilmediği numarasından karısına karısının eski sevgilisi gibi mesaj atmış tekerleme gibi oldu biraz :)
eve almıyorum kapıyı aradan kilitledim yazmış demiştir sanırım
Yok yanlis anlamisin.eski karisina degil.
Hartain numarasini degistiriyor.karısın bilmediği diğer hattından demek istemiştim
Zaten 2 senelik evlilerse.O değilde 50 yasında adamın 18 yaşında kızın fotolarına beğeni yapıp durmasıallah çoluk çocuğumuzu böyle sapık niyetli şahsiyetlerden korusun
aa o konu sahibi hertain miydiZamanında da mutlu değildi ki. Sanırım bu 2. üyeliği bir sürü konu açmış şikayet etmişti kocasının ergen oğlundan bıkmış ömrü çocuğa içli köfte yaparak geçiyormuş ama kıymeti bilinmiyormuş bla bla bla.
Oha yahu ciddi bir yaş farkıZaten 2 senelik evlilerse.
43 yasindayken 21 yasinda hertain oluyor.
doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar bacımHayatımı merak ediyorsan faceden ekleşebiliriz ciddiyim, çok sıradan bir evliliğim var, düz rutin istikrarlı ne istediysem onu yaşıyorum heyecan entrika bilinmezlik istemem hayatımda ve ona göre bir evlilik yaptım, işten eve gelirken eve bişey lazım mı diyen benimde 2 süt bir koli yumurta dediğim bir eşim var, çiçek taki şu bu almam hediye olarak, romantik değildir ama evcimendir, yoğurdun kaymağını son kalan üçgen peyniri bana bırakır tuvalet kağıdını rulo peçeteyi vs ilk o kullanır ben o yapışkan kısmı açmayı sevmiyorum diye, ramtizmimiz budur
Ben hayatımın farkındayım yok şöyle yok böyle demiyorum ilerde de herşey olabilir başıma herşey gelebilir
Faydası oldu mu konu sahibine, umuyorum olmuştur, o zamanda kendini kandırıyodu şimdi de...hala altın falan diyo gerçekçi mi
Bak canım ben anneme, kendine gelsin kendini toplasın diye: senin ölümüne babama yandığım kadar yanmam demiş insanım o da bana yılan dilli dedi, demem o ki annem bile bunu dedikten sonra kimseden sevgi beklediğim yok ama doğru bildiğimi hep söylemeye devam edicem
vallahi taşlanacağım ama 40 yaşında ki adam 20 yaşında ki kıza sulanıyorsa onda ahlak eksikliği başından bellidir aslındaAhhh ahhh!
Fetva hattı eziyet çek, kendini her gün ye bitir demiş yani ben böyle anladım?
Affet ki adam daha rahat aldatsın, daha kolay yapsın. Sende kabullen en iyisi.
Ne olacak? Her gün senin yanında birilerine ahlaksızca sarkıntılık edecek. Sen o an onun ne yaptığını biliyor olacaksın. Adamın ne sevgisi ne saygısı ne de ahlakı var.
Boşanmayacaksanız kurcamalayın diye zibilyon kere yazılanlar boşa.
Adamın gözlerine baktığında tek göreceğin sadakatsizliği sizi salak yerine koyuyor oluşu olacak.
Yine yalancı ağzından "seni seviyorum" diyecek.
Muhtemelen bir yerden sonra "O beni seviyor, benimle evli. Diğer kadınlar elinin kiri. Dönüp dolaşıp bana gelecek" diyeceksiniz.
Ee hayırlı işler.
Daha yazacak çok şey varda hamilesiniz.
Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar bacım
Biri bana .
Su numara ayarladi mevzusunu anlatabilir mi.
Bi kisi birine numara verip oda watsapa o numaraylami kaydoluyo.mevzu bumu yoksa hat alip hertaine mi vermis.
sapsik58
Konu sahibi gibi oldum ama ikinci uyelik degilde sanki teyzesimin basina gelmis gibi acmisti konuyu.
Heralde hertainin actigi konular aslinda kendiyle alakaliydi.
Bi de komsu konusu vardi ordada komsunun kendine zarar verdigini soyluyordu.
Bundan ne kadar uzuntu duydugunu yardim edemeyisinden felan filan simdixe kendi yapiyo ayni seyi bebegini ve kendini dusjnmiyor.
Zaten ilk orda hertaini tanimistim yani .
Ve ne kadar duyarli bi komsu diye dusundum.hatta keske benimde boyle bi komsum olsa diye dusunmustum.mesj bile agliyarak okudum ya.
Cunku bende ozmnlar cok sıkıntili zamanlar geciriyodum ve bi arkadasim olsa keske diyodum ondan dolayi hertain kullanici adini hep animsardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?