Allah Belasını Versin!!!!!!

Biri bana .
Su numara ayarladi mevzusunu anlatabilir mi.
Bi kisi birine numara verip oda watsapa o numaraylami kaydoluyo.mevzu bumu yoksa hat alip hertaine mi vermis.
@sapsik58
Muhtemelen sordugu icin yardimci olmustur yeni bir hat al hatti nasil alacagi hatti aldiktan sonra rehbere sorgulamaya kapat yeni hatti telefona takma yeni w upp kurma konusunda falan
Teknoloji konusunda arastirip karistiran bir arkadas soranlara bilgi olarak yardimci oluyor genelde sanmam numara alip yollasin ayni sehirdeler de bulusup gorustulerse bilmem

Ben de oyle dusundum ayni sehirdelerse diye ama diyoki bana bi numara ayarladi benim de kullanmadigim bi telf vardi ona watsapi kurdum.o numarayla .
Bilmiyorum ama telf hat olmasa watsap kurulu olsa kafadan bi numarayla watsap aciliyomiki.
Yoksa telf hatmi olmasi lazim.
Hani hat olmadan wifi den int baglanabiliyosun oyle biseymi.

vallahi bilgisayardan baglanma durumuda varmis galiba ama benim deneyimim yok oyle birsey yapmis olabilir gelecek w upp dogrulama kodu icin numara ayarlamis olabilir ama konu sahibi daha once bizim bilgisayarimiz yok demisti telefonla halletmek icinde kart lazim diye biliyorum kendi belki aciklar

şapsik benim bildiğim yurt dışında ama..

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm çok benim şerefsiz eşimde ben hamileyken bir kızla whatsap tan üç hafta yazısip konuşmuştu kıza bekarim demiş bide bunların allah belasını versin uckurlarinda yara çıkıp kesilsin inşallah ....sonuc evimdeyim

Yorumların hepsini okumadim ama konu sahibi hakkaten eşinden çok dinine isyan etmiş gibisin. Kendini kamufle etmeye çalışan bissürü maskeli insan var eşinde bunlardan biri, kızman gereken sadece eşin.. Inançları eşini değil, eşin inançları kullanmış aciz bi şekilde arkasına gizlenmis. Allah bin kere yardımcın olsun..

Neyse @sapsik58 le iletişime geçtim ve bana numara ayarladı Allah razı olsun.Eski telefonum vardı,ona whatsapı kurduk

sizin mesajınızdan sonra dikkat ettim evet hattı da şapşik58 ayarlamış. kullanmadığı bir numara varsa numara yeterli gelen şifreyle watsapp açabilir hattın kendisinde olmasına gerek yok. şapşik kendisi girip okuyup cevap yazmıyor eleştirilerden dolayı sanırım ama hat kendi üzerineyse ve bu konu sanmıyorum ama yine de mahkemeye taşınırsa başı çok ağrır geçmiş olsun.

Son düzenleme:

Hangi ev?

Hmmm okuyo ve cvp vermiyosa sapsik kizmista olabilir konu sahibine.
Bu olay zaten yeni degil gecen sene olmus uzerinden bir yil gecmis yani .
Ozmn beri biliyolarmis sapsikle adamin ne oldugunu da ustunu kapatmis demekki.
Simdide hamile

Yani ne denir ki. Hani bir laf var ya guya seytan diyor ki " Allah beni yaratti kadini niye yaratti, kadini yaratti beni niye yaratti." diye. Bence bu erkekler icin soylenmeli zira burda duydugumuz bir cok erkek seytandan farksiz bana gore.

Ozmn beri biliyolarmis sapsikle adamin ne oldugunu da niye ustunu kapatmis demekki.
Simdide hamile

konu sahibi hep şüphe içerisindeymiş de en son bir ay kadar önce konu açtı o konudan sonra devamı geldi bir senedir bilmiyorlardır şapşik in kızacağı bir durum yok çünkü o konuda da konu sahibinin kocası döküman almamak için yan çiziyordu belliydi yani keşke bu kadar kurcalamasaydı belliydi bir şeyler çıkacağı ama gay erkek araması hepsinden feci bence

Ozmn beri biliyolarmis sapsikle adamin ne oldugunu da niye ustunu kapatmis demekki.
Simdide hamile

E bizim bahsettiğimiz kahvaltı konusu açılalı 1 sene olmamış daha, orda ben bu işi çözdüm diyodu bile bile hamile kaldı yani

Dur bakalım tavuğuna kışt demedim daha :)

Şaka bi yana eksik olma

Benim de burda yorumlarını çok sevdiğim ve dikkate aldığım kişilerdensin.
Net ve kesinsin ondan çok keskin geliyorsun bence.
Ya siyah ya beyaz yani.
Konu sahibi içinse sonunu göze alamadığın bir durumu kurcalamasaydın keşke.
Şimdi o evde durman bile bunu kabul edip sindirmiş olduğunu göstericek.
Nedense eşin bi iki konuşsa affedersin eski halinize dönersiniz diye düşünüyorum

Yaziyor gecen sene basima gelen olayi anlatiyim diyor.
Ama anladigim kadariyla adama aslihanin kendisi oldugunu soylemiyor.orda bi karisiklik var.
Ama adamla telf mevzusu yuzunden kavga ediyolar.
Adam alttan aliyo felan ama sabah yine bu aslihana cinsel mesj atiyo busefer.
Yani adama demiyoki.
Belki de adama hala demedi bendim o aslihan diye.dese zaten adam sabah niye mesj atsin

Söylemeden nasıl durulur ki

konu sahibi kaçalı 2 sene olmuş 2 senede de bir babanın gönlü alınır eli öpülür gerekirse kapısında yatılır
adam iş adamı sözde karısının bir kuruşu yok insan kendini biraz garantiye alır biraz para biriktirir
en azından bi terapiye gidin bebeğe daha fazla zarar vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…