Muhtemelen sordugu icin yardimci olmustur yeni bir hat al hatti nasil alacagi hatti aldiktan sonra rehbere sorgulamaya kapat yeni hatti telefona takma yeni w upp kurma konusunda falanBiri bana .
Su numara ayarladi mevzusunu anlatabilir mi.
Bi kisi birine numara verip oda watsapa o numaraylami kaydoluyo.mevzu bumu yoksa hat alip hertaine mi vermis.
@sapsik58
Ben de oyle dusundum ayni sehirdelerse diye ama diyoki bana bi numara ayarladi benim de kullanmadigim bi telf vardi ona watsapi kurdum.o numarayla .Muhtemelen sordugu icin yardimci olmustur yeni bir hat al hatti nasil alacagi hatti aldiktan sonra rehbere sorgulamaya kapat yeni hatti telefona takma yeni w upp kurma konusunda falan
Teknoloji konusunda arastirip karistiran bir arkadas soranlara bilgi olarak yardimci oluyor genelde sanmam numara alip yollasin ayni sehirdeler de bulusup gorustulerse bilmem
vallahi bilgisayardan baglanma durumuda varmis galiba ama benim deneyimim yok oyle birsey yapmis olabilir gelecek w upp dogrulama kodu icin numara ayarlamis olabilir ama konu sahibi daha once bizim bilgisayarimiz yok demisti telefonla halletmek icinde kart lazim diye biliyorum kendi belki aciklarBen de oyle dusundum ayni sehirdelerse diye ama diyoki bana bi numara ayarladi benim de kullanmadigim bi telf vardi ona watsapi kurdum.o numarayla .
Bilmiyorum ama telf hat olmasa watsap kurulu olsa kafadan bi numarayla watsap aciliyomiki.
Yoksa telf hatmi olmasi lazim.
Hani hat olmadan wifi den int baglanabiliyosun oyle biseymi.
Ben de oyle dusundum ayni sehirdelerse diye ama diyoki bana bi numara ayarladi benim de kullanmadigim bi telf vardi ona watsapi kurdum.o numarayla .
Bilmiyorum ama telf hat olmasa watsap kurulu olsa kafadan bi numarayla watsap aciliyomiki.
whatsappı telefona kuarken numara istiyor nuarayı girip o numaraya gelen kodu uygulamaya girince kullanabiliyorsunuz.Yani telefon numarasıyla tabletinize whatsapp kurulabiliyor örneğin.
Neyse @sapsik58 le iletişime geçtim ve bana numara ayarladı Allah razı olsun.Eski telefonum vardı,ona whatsapı kurduk
Ben de oyle dusundum ayni sehirdelerse diye ama diyoki bana bi numara ayarladi benim de kullanmadigim bi telf vardi ona watsapi kurdum.o numarayla .
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm çok benim şerefsiz eşimde ben hamileyken bir kızla whatsap tan üç hafta yazısip konuşmuştu kıza bekarim demiş bide bunların allah belasını versin uckurlarinda yara çıkıp kesilsin inşallah ....sonuc evimdeyim
Hmmm okuyo ve cvp vermiyosa sapsik kizmista olabilir konu sahibine.sizin mesajınızdan sonra dikkat ettim evet hattı da şapşik58 ayarlamış. kullanmadığı bir numara varsa numara yeterli gelen şifreyle watsapp açabilir hattın kendisinde olmasına gerek yok. şapşik kendisi girip okuyup cevap yazmıyor eleştirilerden dolayı sanırım ama hat kendi üzerineyse ve bu konu sanmıyorum ama yine de mahkemeye taşınırsa başı çok ağrır geçmiş olsun.
Hmmm okuyo ve cvp vermiyosa sapsik kizmista olabilir konu sahibine.
Bu olay zaten yeni degil gecen sene olmus uzerinden bir yil gecmis yani .
Ozmn beri biliyolarmis sapsikle adamin ne oldugunu da niye ustunu kapatmis demekki.
Simdide hamile
Hmmm okuyo ve cvp vermiyosa sapsik kizmista olabilir konu sahibine.
Bu olay zaten yeni degil gecen sene olmus uzerinden bir yil gecmis yani .
Ozmn beri biliyolarmis sapsikle adamin ne oldugunu da niye ustunu kapatmis demekki.
Simdide hamile
Dur bakalım tavuğuna kışt demedim daha :)
Şaka bi yana eksik olma
Yaziyor gecen sene basima gelen olayi anlatiyim diyor.konu sahibi hep şüphe içerisindeymiş de en son bir ay kadar önce konu açtı o konudan sonra devamı geldi bir senedir bilmiyorlardır şapşik in kızacağı bir durum yok çünkü o konuda da konu sahibinin kocası döküman almamak için yan çiziyordu belliydi yani keşke bu kadar kurcalamasaydı belliydi bir şeyler çıkacağı ama gay erkek araması hepsinden feci bence
Yaziyor gecen sene basima gelen olayi anlatiyim diyor.
Ama anladigim kadariyla adama aslihanin kendisi oldugunu soylemiyor.orda bi karisiklik var.
Ama adamla telf mevzusu yuzunden kavga ediyolar.
Adam alttan aliyo felan ama sabah yine bu aslihana cinsel mesj atiyo busefer.
Yani adama demiyoki.
Belki de adama hala demedi bendim o aslihan diye.dese zaten adam sabah niye mesj atsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?