Allah Belasını Versin!!!!!!

Ben merak ediyorum seni
Cunku taaaaa bekar zamanlarindan beri burda denk geliyodum yazdiklarina

Benimde demek istedigim buydu canim daha guzel aciklamissin...biz nazi kiliyoruz ama aslinda namaz bizi kılıyor mu onu dusunmek lazim..bizi alikoyuyormu yanlislardan.hakkini verebiliyormuyuz...yoksa secdeye her eyilip kalkan bir deil malesef

Ben boşanmayacağınızı düşünüyorum,saygıda duyarım sonuçta sizin hayatınız amma ve lakin önceki konunuzda dahi belliyken gitmeyeceğiniz,bunca didikleyip alenen görmek,yaşamak size ne kattı? Ciddi soruyorum ne faydasi oldu?
Madem çekip gitmeyecektiniz yapmasaydınız bunu.
Kendinize iyilik yapmadınız ki. Haklı çıktınız evet ama mutlu musunuz?orasi tartışılır.
Bunca pislik gün yüzüne çıktıktan sonra evlilik devam ettirip,altın biriktireceksiniz ve bitireceksiniz göya ama bu adam size para falan bbiriktirtmez,şuraya yazıyorum. İyice elinizi kolunuzu baglayacak bu durum.
Önceki haliyle para,altın biriktirme şansınız olabilirdi ama inanıyorum ki şu an yok.

Esine, evliligine hic bir yorum yapmayacagim.
Karnindaki masumun ne sucu var?
Sagliksiz beslenmek, sigara icmek filan..
Bir adam icin deger mi evladina zarar vermeye? Yapmayin Allah askina ya..

Benim ayağının altını öptüğünü söylüyordu kısmından sonra yazdıklarımı görmedin mi? Neden oradan başladım acaba konuya? İlle ilkokul talebesi gibi tek tek mi anlatayım.

ben anlamıyorum aldattığı bu kadar barizken bunu kanıtlayınca böyle şoklara fln girmek nasıl bir hezeyan..
zaten sen nasıl karnındaki çocuğu böyle saçma olayla yüzünden ihmal ediyorsun ki... bence biran önce doğrul. sonuçları hiç beklemediğin gibi olabilir bebeğin için çok pişman olabilirsin. evliliğinle ilgili yorum yapamıycam kocan olacak adam da zerre iyi sayılabilecek bir şey yok duruma bakılırsa.

Yeni dogmus bi bebekle siginma evinde logusa psikoljisiyle nasil yapicak bosansanda gidecek yerin yoksa cikma evinden tek esinin evi deyil ora sonucta

Hayatında hiç fetva hattını aramamış biri olarak cidden merak ediyorum. Fetva hattı böyle arayıp dertleşeceğin bir yer mi?

Velev ki yaptın, cidden karsı taraf sus otur diyor mu?

Konu sahibi öyle dedi diye fetva hattını hepimiz yanlış tanıdık gibi oldu bence. Yanlışanlamış olamaz mı?

Merakımdan arayacağım şimdi

ben ramazanda fetva hattını aramış ulaşamamışdım 5-6 kez ve farklı günlerde. acaba numarasını mı yanlış biliyorum sanki kapandı o hat diye araştırdım o zamanlar yani geçtiğimiz ramazan ayı...

Ben aramadım ama çevremde aramış olanlar var. Hayatlarındaki sıkıntılar karşısında takınacakları tavrın dini açıdan uygun olup olmadığını sorabiliyorlar. Konu sahibi bunu yapmış. Verdikleri cevaplar hakkında yorum yapamayacağım.

Gecen konunuzda en az 30 uye size gidecek durumunuz yoksa kurcalayip hamile halinizle kendinizi huzursuz etmeyin unutmus gibi yapip lahusaliginiz gecene kadar bekleyin dedi dinlemediniz

Her konuda hamileyim ama yemek yemedim ac biraktim kendimi sinirlendim karnimi siktim sigara ictim gibi detaylar veriyorsunuz burada her 10 kadindan enaz 6 si anne ve bu durum kabul edilemez tepki gosterdiklerinde kaldiramiyorsunuz konunuzu kapattiriyorsunuz
Yada bana yukleniyorlar diye psikolojiye giriyorsunuz
Karninizdaki sabiden ne istiyorsunuz dunyaya gelmis bir bebegi ac birakmakla sut vermemek mama vermemekle karninizda olani beslememek arasinda bir fark yokki bunuda sorsaydiniz diyanete fetva kuruluna
Her seferinde birilerini acik edip tepki aliyorsunuz gecen defa kadinin bilgilerini verdiniz bu defa bir uye yardim etti diye acik ettiniz niye karismista hamile kadinin uzulmesine sebep olmus diye o uyeyede tepki gosterenler olacaktir (uyeyle sk karsilasirim genelde durduk yere kimseye gel ben yardim edeyim demez sizin cok israr etmis olmaniz lazim)
Konu acip yorum istemiyorsunuz e ne yapsin buradakiler
Bakin sizin bosanma imkaniniz yok ailem destek degil param yok diyorsunuz isiniz mesleginiz yok kurcaladikca batiyorsunuz kurcalamayin madem psikolojik olarak kaldiracak durumunuz yok buralara konu acipta kendinizi helak etmeyin hamilelik bebek forumlarinda takilin
Zamn herseyin ilaci zamanla bu konudada su akar yolunu bulur
Yazilan neyse onu yasarsiniz hamile halinizle illa kendi kendinizi huzursuz etmeye gayrt gostermeyin
Bos zamanlariniz icinde kendinize oyalanacak birsey bulun puzzle falan yapin (bu konudada siz beni anladiniz)
Sevgiler

Benim bir arkadaş aramıştı ramazanda oruçla ilgili bir şey sormuştu falan.
Yani bilemedim.
Kocam bana şunu yaptı falan diye yarım saat dert dinlerler mi bilemedim.

Bana sanki konu sahibi, hani fetva hattını da aradım. Yuvanı yıkma deyip bana destek oldu onu dinliyorum havası yaratmak için mi dedi gibi geliyor.

Yani anlamadım o zaman konuyu neden açtı. Buradaki topluluğun zaten genel yapısı belli. Günlük hayatında dayak yiyen de gelip buraya dayağa asla katlanmam yazıyordur muhakkak. Böyle bir konuda tepki göreceği bellidir yani. Bilemedim üzüldüm

Eşin adam değilmiş zaten de...
Hamileyken aç kalmak nedir arkadaşım?
Aklını peynir ekmekle mi yedin sen? Çocuğunu düşünüp bir şeyler yiyemiyor musun gerçekten sadece bi herif yüzünden
Şeker yemen, sigara içmen... Korkunç ya

Kendini anlatma sekline bagli.
Eger kacarak evlendim, ailem arkamda degil, gidecek yerim yok, hamileyim ama kocam beni aldatti diyorsa, ki olan bu zaten, bu durumda adamlar affedici olmanin erdeminden vs bahsetmis olabilirler.
Zira hem alanlari bu, hem de caresiz bir kadina bir fetva hatti ne diyebilir ki?

Orada bulunanlar vaiz/vaize.
Hanimlara ve erkeklere yonelik ayri ayri hatlar var.
Dini konulardaki sorulara cevap veriyorlar.
Konu sahibi de dertlesme amacli kullanmis gibi duruyor.

Son düzenleme:
Ben sana özelden yazdım bir örnek.

Bu arada evet ben de diger konunuzda da belliydicilerdenim.
Basit bir dökümani dahi almayan bir adam elbetteki bir seyler karistiran ama saklayamayacak kadar beceriksiz bir adamdir.
Kafa yoracak, alengirli islere girilecek kadar muallak degildi zaten, ayan beyan ortadaydi esasen.
Lutfen bundan sonra esinize ders verecegim diye gunahsiz bir bebege eziyet etmeyin, evden cikip gitmeler, sogukta beklemeler, ac kalmalar gibi.

Neyse, bundan sonra yapacaginiz sey kendinizi saglama almak.
Bosansaniz da bosanmasaniz da.
Koca kisisiyle maddiyat konusulup bir miktar paranin her ay sizin ve bebeginiz adina bir bankaya yatmasini isteyebilirsiniz ve madem esinizin kardesi biliyor ve sizin tarafinizda, kontrolu de onun yapmasini saglarsiniz.
Altin biriktirmekten daha mantikli.

Öncelikle şunu yazmayı gerekli gördüm size."Biz müslümanız elhamdulillah ama kusursuz değiliz.Bir yanlış yapıldığında İslam'ı değil,kendimizi suçlayalım. Çünkü İslam kusursuzdur.'' Ayrıca nacizane bir nasihat olarak görün lütfen.eşiniz gerçekten büyük yanlışta ama siz de çok zor durumdasınız malesef.gidecek sığınacak bir aileniz mutlaka vardır;hatta dünyanın en zalim ailesi bile emin olun eşinizin şuanki halinden daha merhametlidir.ailenize sığının.ayrıca nolur bebeğinize zarar vereck şeylerden uzak durun özellikle sigara gibi(!) çünkü bebek sahibi olmak için çırpınan biriyim ve şuan ben ve benim gibi düşünen bir çok kişi sizi değil bebeğinizi düşünüyordur.eşinizin kardeşi size destek oluyor sanırım.eşinizin ailesinden de yardım isteyin.öncelikle insan olarak sizden ricam bebeğinizi ön planda tutun ve karnınızdayken bile ona huzur verin,bir kadın olarak da ricam ve tavsiyem yardım isteyin lütfen....geçmiş olsun...ALLAH a emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…