Allah Belasını Versin!!!!!!

yani.
Allah korusun.
ben 3 çocukla boşanmak zorunda kalsam şerefsiz kocayla kalacağıma, anamın kapısında yatarım. şeytan değilse illa ki kabul eder.

yani.
Allah korusun.
ben 3 çocukla boşanmak zorunda kalsam şerefsiz kocayla kalacağıma, anamın kapısında yatarım. şeytan değilse illa ki kabul eder.
her anne-baba böyle kocadan iyidir.en azından senin kanın canın onlar.

bunlar konu sahibinin bahanesi bence,kocasını seviyor belki, bebek bekliyor vs vs.boşanmak istemiyor da keşke kurcalamasaydı bu olayları.

Hola lutfen yere dusen saci yerden kaldirip open kocalar da var. onlari unutma

Adam opuyo ama karisini da aldatiyo tabi.

Hay yaşa ben onu unutmuştum Saç öpmek başka aldatmak başka karıştırmayalım lütfen

her anne-baba böyle kocadan iyidir.en azından senin kanın canın onlar.

bunlar konu sahibinin bahanesi bence,kocasını seviyor belki, bebek bekliyor vs vs.boşanmak istemiyor da keşke kurcalamasaydı bu olayları.
ben bunu anlayamıyorum.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
3-5 yıldır kocam olan adam yerine 30 yıllık aileme sığınmayı tercih ederim.

ben bunu anlayamıyorum.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
3-5 yıldır kocam olan adam yerine 30 yıllık aileme sığınmayı tercih ederim.

ben de .babam ne kadar kızsa da onun kızmalarına razı olurum.en azından beni aldatmaz,şiddet uygulamaz ve bir süre sonra affeder.elin adamından medet umacağıma babamdan umarım.

dedim ya hepsi bahane bence.

Zamanında da mutlu değildi ki. Sanırım bu 2. üyeliği bir sürü konu açmış şikayet etmişti kocasının ergen oğlundan bıkmış ömrü çocuğa içli köfte yaparak geçiyormuş ama kıymeti bilinmiyormuş bla bla bla.

Avuktlığa soyunmak istemem ama "noldu zamanında mutluydun?" demiyor zamanında da mutlu olmadığını, kendini kandırdığını söylüyor ve artık kendini kandırma diyor. Bir önceki alıntımda da yazdığım gibi zaten çok da mutlu değildi konu sahibi. Ben biliyorum eski konularını.

Canim bunu dine baglaman yanlis olmus.dinde namussuzluga musama gosterin demiyor aksina namussuzlugun cezasi ölüm..bukadar onem veriliyor namusa...insani kildigi namaz ak pak yapmiyor malesef. Oyuzden bu olayin dinle hic bir alakasi olamaz.lendi kanı bozukluğu..rabbim sabir selamet versin insallah

Ben Adamolacakkızın yorumlarını severim mesela. Evet sert. Ama bazen istemeden sertleşebiliyorsun yazılanları görünce. Bence tam tersi nispet yapan bir üye yada mutlu bir evliliğim var diyen bir üye de değil. Mesela kendi evliliğiyle ilgili bir şey yazmıyor sadece görünenleri söylüyor, lafı eğip bükmediği için kızanlar çoktur ama bazen sert yorumlara da ihtiyaç var bence.
Burada konu aldatılması değil aslında. Bir önceki konusunda konu sahibinin aldatıldığı o kadar belliydi ki... Kendi de içten içe biliyordu ve gidemeyeceğini de biliyordu, kendi şartlarını biliyordu. O zaman işleri bu noktaya dökmeyecekti. Yani boşanamayacaksan bu kadar kriz geçirmenin bu kadar işi abartmanın anlamı yok.

AOK I yakınen tanıyan biri olarak burda cizdiği imajın dısında bir hayatı yok. Özel hayatı da böyle, yapamayacağını söylemiyor, söylemediğini yapmıyor. Net yani. Düz.
Aslında onun söylemek istediği; "aaa gördün mü ayağını yıkadığın kocan neler yaptı değil, ac bak gözünü" minvalinde.

tamam vaktindeki sorunları söyleyerek yapılsa "bak zaten mutlu değildin boşuna sabrettin o saçmalıklara " dense gerçekten bir nebze anlayacağım ama kadının" kocama sabah kahvaltı hazırlarım birlikte yeriz o yemezse benim de iştahım olmuyor" mesajını almış koymuş. amaç ne bunu anlayamadım sadece?

evet bugün mutluyum ama yarın kocam beni aldatabilir, belki terkedebilir, belki boşanabiliriz.... bu benim bugün mutlu olmadığım anlamına gelmiyor. bugün yaşadığım mutluluğu yarın yaşayacağım sıkıntı sahte yapmaz

doğal seçilim böyle işliyor. İç sigaraları, yemek yeme, bas şekeri oooooh aferin sana. Hatta iki kadeh bir şeyler de yuvarla iyice tansiyon düşsün. Zaten kimse yokmuş yanında, bayılır hasta olursun biz de 3.sayfadan okuruz hamile kadın karnınd çocukla ölü bulundu diye. Sonra diğer haberi okumaya geçeriz.

ben eski konuları bilmiyorum..
yalnız olayı dine bağlamak çok yanlış..
ahlaksız her zaman ahlaksız namazda kılsa dötünü başını açıp dolaşsada farketmiyor o insanın mayasında olan bir durum..
altın biriktirme işine hiç girmiyorum bile çok ütopik bir düşünce..
arkadaşlar yazmış keşke kurcalamasaydınız bekleseydiniz..

bende birçok yorumunu severim beğenirim ama burda bu hoş olmamış. anlamsız ve katkısız.. "ben sana demiştim" eee dedin ne oldu? tebrik mi edelim ayakta mı alkışlayalım... ne katkısı oldu konu sahibine?

Zorunuza gitmesin ama ezilen kadın yok bence kendini ezik hisseden kadın var...büyük konuşmak istemiyorum ama o adamı görünce tiksiniyorum musun

Bu üye o üye mi? Hatırlıyorum o konuyu.

hatırlatma babında @Hertain

Bir kişinin namazı, onu kötülüklerden alıkoyamıyorsa, [namazın şartlarına riayet etmeyip doğru kılmadığı için] Allah'tan uzaklığı artar.) [Taberani]

Namaz, her türlü kötülükten, alıkoyar. Çünkü zikrullah [namaz kılmak] elbette en büyüktür. [En büyük ibadettir]) [Ankebut 45]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…