Allah Belasını Versin!!!!!!

ya cidden özel hayatı ilgilendirmiyor beni merak da etmiyorum zaten. mesele bu deği. ama şimdi konu sahibinin geçmişte kocasıyla mutlu olduğu mesajı bulup çıkarmak art niyetli kırıcı geliyor bana. evet bana da yaptı aynısını belki empatiyi bu kadar net kurmamın nedeni budur konu sahibi ile. ama "yaaaaa bak demiştim sana neyse susuyorum şimdi sonra bana lalalooo diyecekler" demenin anlamı ne? ben bunda sadece art niyet görüyorum...

Kız ne namazı ya şimdi çoğu insan böyle değil mi dostlar pazarda görsün neyse şimdi dini yoruma girer iman kalpten yapılır bedenden değil gösteriş peşinde millet dini de oyuncak ettiler..

Art niyetli olmadığına adım gibi eminim. Sadece ikna yöntemleri farklı diyelim :)

bende birçok yorumunu severim beğenirim ama burda bu hoş olmamış. anlamsız ve katkısız.. "ben sana demiştim" eee dedin ne oldu? tebrik mi edelim ayakta mı alkışlayalım... ne katkısı oldu konu sahibine?

Hayatımı merak ediyorsan faceden ekleşebiliriz ciddiyim, çok sıradan bir evliliğim var, düz rutin istikrarlı ne istediysem onu yaşıyorum heyecan entrika bilinmezlik istemem hayatımda ve ona göre bir evlilik yaptım, işten eve gelirken eve bişey lazım mı diyen benimde 2 süt bir koli yumurta dediğim bir eşim var, çiçek taki şu bu almam hediye olarak, romantik değildir ama evcimendir, yoğurdun kaymağını son kalan üçgen peyniri bana bırakır tuvalet kağıdını rulo peçeteyi vs ilk o kullanır ben o yapışkan kısmı açmayı sevmiyorum diye, ramtizmimiz budur

Ben hayatımın farkındayım yok şöyle yok böyle demiyorum ilerde de herşey olabilir başıma herşey gelebilir

Faydası oldu mu konu sahibine, umuyorum olmuştur, o zamanda kendini kandırıyodu şimdi de...hala altın falan diyo gerçekçi mi

Bak canım ben anneme, kendine gelsin kendini toplasın diye: senin ölümüne babama yandığım kadar yanmam demiş insanım o da bana yılan dilli dedi, demem o ki annem bile bunu dedikten sonra kimseden sevgi beklediğim yok ama doğru bildiğimi hep söylemeye devam edicem

Cocugu dogurmana daha 1 ay var. sonra altin getirmelerini bekliyosun akrabalarin. Peki tum sulaleyi beklicek misin? Bu arada kocani da eve alcaksin eninde sonunda. Aman zaten o arada barisirsin 'bebegin' icin.

Bazen yorumlarına katılmasam da beğendiğim yorumların da oluyor. Objektif bir şekilde diyorum bunu lütfen kızma bana ama senin de eski konularında küçük bir ayrıntı gibi anlattığın çok rahatsız edici şeyler vardı. Yani bazen geçmişten bağımsız geleceği yorumlayamazsın
Şimdi aranız iyiyse bana da kızacaksın ama senin kocan ne yazık ki bana da güven vermiyor mesela. Umarım hepimiz yanılıyoruzdur sen daha iyi bilirsin elbette yaşayan sensin ama bazen de ayrıntı gibi görünen geçmiş mevzular geleceğin ipucu oluyor.
Burada objektif olarak bunu öylemek uyarmak kötü niyet değil. Sadece uyarmak gözünü açık tut demek aslında

Konuyla çok alakasız olacak özür dilerim gerçekten ama neden badem şekeri çok mu kötü bebeğe (( Ben de dün bi yerde canım çok istemişti, 3 tane yedim ama.. tekrar özür dilerim konudan çıktığım için.

Aferim hiç düşünmeyin bebeğinizi badem şekeri yiyin kan şekerinizi yükseltin iyice. Sizin yanlış seçimi ve eşinizin sapıklığının sorumlusu o çünkü.

Konuyla çok alakasız olacak özür dilerim gerçekten ama neden badem şekeri çok mu kötü bebeğe (( Ben de dün bi yerde canım çok istemişti, 3 tane yedim ama.. tekrar özür dilerim konudan çıktığım için.

Aferim hiç düşünmeyin bebeğinizi badem şekeri yiyin kan şekerinizi yükseltin iyice. Sizin yanlış seçimi ve eşinizin sapıklığının sorumlusu o çünkü.

Canim arkadaşım senin eski konularına dahi bakmamıştım mevcut konunda alakasız yere bizzat senin verdiğin bir doneyi tehlikeli buldum ve birkaç defa yazdım bana kızdın ne alakası var dedin, bende sana alakası yoksa neden bir tayin konusunun içine bu detayı yazdın dedim, hasılı o zaman şakaya falan vurdun ama şu an görüyorum ki hırs çıkartıyosun

Ben artniyetli değilim ama sen şu an üzerime oynuyorsun yakışmıyor hiç sana

konu sahibi hiç bir şey yemeden sadece badem şekeri yemiş ya onu söylemiş arkadaş da.yemek yeme sadece şeker ye sonra da şekerin yükselsin demek istemiş.

siz telaş etmeyin :)

En ufak ipucu yok demişsin ama ben adımı okulumu oğlumun resimlerini bile paylaştım burda, buradaki donelerden beni bulup ekleyenler oldu, ha ayrıca sorulursa evliliğimle ilgili birşey sorun cevaplayayım

Onun dışında kimse benden 2.çocuğu yapayım mı bosanayim mi iş değiştireyim mi konusu beklemesin bunlar benim kendi başıma alacağım kararlar

yok hayır tabiki .. ama konu sahibi hiç yemek yemiyormuş sadece şeker yüklemesi ile olmaz ki..
arada insanın canı çeker çikolata gibi mesela:)
badem şekeri ve sigara ile hayat sürmüyorsanız 3 badem şekerinin esamesi okunmaz merak etmeyin..

neyse kapatalım konuyu en iyisi, konu sahibinin konusu hiç olacak yoksa.. kendisi zor durumda burda benim konularımı hortlatmanın anlamı yok. size konumda da benim için hangi bölümün hangi sebepten önemli olduğunu 10 kere yazdım. 11.i de burda yazmam birşeyi değiştirmeyecek. yarın boşanabilirim evet ama bugün çok mutluyum özet bu

boşanmak için altın mı biriktireceksin, gerçekten mi? 10 yıl hiç hastalık, ters durum olmadan biriktirdin diyelim.. ömründen sürekli telefon, sosyal medya kurcalayarak geçen 10 yılını nasıl geri getirmeyi planlıyorsun.. özetle sen ayrılmayacaksın o kabak gibi ortada.. benim merak ettiğim boşanamayacağını bildiğin bir adamı neden bu kadar kurcalıyorsun? kaldı ki kendine zarar verme potansiyelinde varmış.. burada söylenmemiş ben yazayım, şu an işi gücü bırak bir psikiyatristen randevu al.. bebeğe zararı olmayacak bir ilaçla en azından önünü görmene yardım eder.. bu arada aileni de ara, bir yokla bakalım geri dönmen konusunda nasıllar..

ben bu aileleri de anlamıyorum arkadaş.. neyse..

Ahhh ahhh!
Fetva hattı eziyet çek, kendini her gün ye bitir demiş yani ben böyle anladım?
Affet ki adam daha rahat aldatsın, daha kolay yapsın. Sende kabullen en iyisi.
Ne olacak? Her gün senin yanında birilerine ahlaksızca sarkıntılık edecek. Sen o an onun ne yaptığını biliyor olacaksın. Adamın ne sevgisi ne saygısı ne de ahlakı var.
Boşanmayacaksanız kurcamalayın diye zibilyon kere yazılanlar boşa.
Adamın gözlerine baktığında tek göreceğin sadakatsizliği sizi salak yerine koyuyor oluşu olacak.
Yine yalancı ağzından "seni seviyorum" diyecek.
Muhtemelen bir yerden sonra "O beni seviyor, benimle evli. Diğer kadınlar elinin kiri. Dönüp dolaşıp bana gelecek" diyeceksiniz.
Ee hayırlı işler.
Daha yazacak çok şey varda hamilesiniz.
Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

eşinizin 50 yaşında olduğunu söylemişsiniz, buna bakarak sizin de çok küçük yaşta olduğunuzu zannetmiyorum. 'babam beni kabul etmez' ergümanı biraz olmamış sanki. Eşiniz iş adamıydı, maddi durumu iyidir diye düşünerek, evde sinsi sinsi altın biriktirmek yerine dava açıp, hakkınız olan nafakanızı, tazminatınızı alabilirsiniz.

Affedecekseniz de gerçekten affedin destek alın ve unutun. Unutmazsanız çünkü, bebeğiniz en çok zararı görecektir. her gün kavga, tartışma, güvensizlik içinde büyüyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…