ya cidden özel hayatı ilgilendirmiyor beni merak da etmiyorum zaten. mesele bu deği. ama şimdi konu sahibinin geçmişte kocasıyla mutlu olduğu mesajı bulup çıkarmak art niyetli kırıcı geliyor bana. evet bana da yaptı aynısını belki empatiyi bu kadar net kurmamın nedeni budur konu sahibi ile. ama "yaaaaa bak demiştim sana neyse susuyorum şimdi sonra bana lalalooo diyecekler" demenin anlamı ne? ben bunda sadece art niyet görüyorum...AOK I yakınen tanıyan biri olarak burda cizdiği imajın dısında bir hayatı yok. Özel hayatı da böyle, yapamayacağını söylemiyor, söylemediğini yapmıyor. Net yani. Düz.
Aslında onun söylemek istediği; "aaa gördün mü ayağını yıkadığın kocan neler yaptı değil, ac bak gözünü" minvalinde.
Kız ne namazı ya şimdi çoğu insan böyle değil mi dostlar pazarda görsün neyse şimdi dini yoruma girer iman kalpten yapılır bedenden değil gösteriş peşinde millet dini de oyuncak ettiler..hatırlatma babında @Hertain
Bir kişinin namazı, onu kötülüklerden alıkoyamıyorsa, [namazın şartlarına riayet etmeyip doğru kılmadığı için] Allah'tan uzaklığı artar.) [Taberani]
Namaz, her türlü kötülükten, alıkoyar. Çünkü zikrullah [namaz kılmak] elbette en büyüktür. [En büyük ibadettir]) [Ankebut 45]
Art niyetli olmadığına adım gibi eminim. Sadece ikna yöntemleri farklı diyelim :)ya cidden özel hayatı ilgilendirmiyor beni merak da etmiyorum zaten. mesele bu deği. ama şimdi konu sahibinin geçmişte kocasıyla mutlu olduğu mesajı bulup çıkarmak art niyetli kırıcı geliyor bana. evet bana da yaptı aynısını belki empatiyi bu kadar net kurmamın nedeni budur konu sahibi ile. ama "yaaaaa bak demiştim sana neyse susuyorum şimdi sonra bana lalalooo diyecekler" demenin anlamı ne? ben bunda sadece art niyet görüyorum...
bende birçok yorumunu severim beğenirim ama burda bu hoş olmamış. anlamsız ve katkısız.. "ben sana demiştim" eee dedin ne oldu? tebrik mi edelim ayakta mı alkışlayalım... ne katkısı oldu konu sahibine?
ya cidden özel hayatı ilgilendirmiyor beni merak da etmiyorum zaten. mesele bu deği. ama şimdi konu sahibinin geçmişte kocasıyla mutlu olduğu mesajı bulup çıkarmak art niyetli kırıcı geliyor bana. evet bana da yaptı aynısını belki empatiyi bu kadar net kurmamın nedeni budur konu sahibi ile. ama "yaaaaa bak demiştim sana neyse susuyorum şimdi sonra bana lalalooo diyecekler" demenin anlamı ne? ben bunda sadece art niyet görüyorum...
Aferim hiç düşünmeyin bebeğinizi badem şekeri yiyin kan şekerinizi yükseltin iyice. Sizin yanlış seçimi ve eşinizin sapıklığının sorumlusu o çünkü.
Aferim hiç düşünmeyin bebeğinizi badem şekeri yiyin kan şekerinizi yükseltin iyice. Sizin yanlış seçimi ve eşinizin sapıklığının sorumlusu o çünkü.
ya cidden özel hayatı ilgilendirmiyor beni merak da etmiyorum zaten. mesele bu deği. ama şimdi konu sahibinin geçmişte kocasıyla mutlu olduğu mesajı bulup çıkarmak art niyetli kırıcı geliyor bana. evet bana da yaptı aynısını belki empatiyi bu kadar net kurmamın nedeni budur konu sahibi ile. ama "yaaaaa bak demiştim sana neyse susuyorum şimdi sonra bana lalalooo diyecekler" demenin anlamı ne? ben bunda sadece art niyet görüyorum...
Konuyla çok alakasız olacak özür dilerim gerçekten ama neden badem şekeri çok mu kötü bebeğe(( Ben de dün bi yerde canım çok istemişti, 3 tane yedim ama.. tekrar özür dilerim konudan çıktığım için.
Konuyla çok alakasız olacak özür dilerim gerçekten ama neden badem şekeri çok mu kötü bebeğe(( Ben de dün bi yerde canım çok istemişti, 3 tane yedim ama.. tekrar özür dilerim konudan çıktığım için.
Canim arkadaşım senin eski konularına dahi bakmamıştım mevcut konunda alakasız yere bizzat senin verdiğin bir doneyi tehlikeli buldum ve birkaç defa yazdım bana kızdın ne alakası var dedin, bende sana alakası yoksa neden bir tayin konusunun içine bu detayı yazdın dedim, hasılı o zaman şakaya falan vurdun ama şu an görüyorum ki hırs çıkartıyosun
Ben artniyetli değilim ama sen şu an üzerime oynuyorsun yakışmıyor hiç sana
Baska uye adiyla degil de .Bu üye o üye mi? Hatırlıyorum o konuyu.
Ben de onu dusunuyodum.herkes ona dikkat cekmiste.Konuyla çok alakasız olacak özür dilerim gerçekten ama neden badem şekeri çok mu kötü bebeğe(( Ben de dün bi yerde canım çok istemişti, 3 tane yedim ama.. tekrar özür dilerim konudan çıktığım için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?