- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Veririm mutlaka teşekkür ederim.Bize de haber verin gelince, biz de burdan telaşlandık
Ben dersimi aldım bundan sonra adam gibi düzenli bir şekilde mahkemenin tayin ettiği günlerde ister görecek ister görmeyecek. O günlerin dışında asla göremeyecek.Ben evliyim
Eşimle kızım tartışsa barışsa asla köprü olmuyorum
İster birbirlerini yerler ister sarmaş dolaş gezerler
Kızımla ilişkime de kimseyi dahil etmem
Benle farklı paylaşımları ve iletişimi var eşimle farklı
Kendimi yormam
Sokma akıl kırk adım gidermiş zaten
Konu sahibi , babası çocuğu haketmiyorsa etmesin zaten. çocuk bir üzülür iki üzülür ki çocuklar sandığımız kadar da güçsüz değil
AçınBundan sonra zaten mahkemece belirlenen zamanlarda almazsa canı istediğinde göremeyecek. Ben insanlık yaptım karşılığında saat 11 oldu gelmediler aramadılar bile aradım pis bir konuşma şekliyle bizim keyfimiz yerinde gelmiyoruz demek oldu.... Nafaka davası da açacağım.
Bilmediğiniz o kadar çok şey var ki o yüzden haklısınız ama ben her seferinde çocuğumu toparlamak için bir hafta uğraşıyorum çünkü adam hadsiz birlikte olduğu kadınla çocuklarının yanına götürecek kadar bak sana yeni anne buldum diyecek kadar düşüncesiz bir ş.... kusura bakmayın ş.... az bile kalıyor.Sakinleşmenizde fayda var.
Netice itibariyle babasının yanında.
Baba biraz sorumsuz davranmış, o konuda zaten baba ile konuşmanız gerek.
Bu durumları baba ile çözümlemeniz gerekir.
Çocuğunuzun babasına ş.... demenizi de doğru bulmadım.
Gereksiz yere kendinizi biliyorsunuz.
Aranızda ne yaşandıysa, ne geçtiyse bırakın geçmişte kalsın.
Artık tek ortak noktanız çocuğunuz ve herşeyden önemli olan onun sağlıklı bir şekilde hem anne hem de baba sevgisini yaşaması.
Baba ilgili olmasaydı çocuk zaten orada kalmak istemezdi.
Çocuğunuzun da bu sevgiyi doyasıya yaşaması en doğal hakkı.
Çocuğunuza tabii ki birşey demeyecek, hiç birşey olmamış gibi davranacaksınız.
Ona destek olup, neler yaptıklarını, nasıl vakit geçirdiklerini sorabilirsiniz.
Mutlulukla tepki vermeniz gerekir, çocuğunuzun babası ile geçirdiği vakitten memnuniyetinizi göstermelisiniz.
Dediğim gibi, önemli olan çocuğunuzun psikolojisi.
Diğer yandan da eşiniz ile yaptığı sorumsuz davranışları düzeltmesini isteyebilirsiniz.
Geleceğim dediği vakitte gelmesi, çocuğu okula bırakacağım dediği vakitte bırakması gibi.
Aksi halde çocukta düzensizlik kavramı oluşur, sorumsuzluğu normalleştirir.
Aynen öyle ve ben annesine güvendiğim için yolladım zaten evladım kopmasın onlardan da diye uğraştım hep yarın bir gün ölüm kalım var akrabası olsun istedim. Hata etmişim.Bir de ana babasiyla yaşamaya başlamış dediniz ya kesin bu fikir onların başının altından çıkmıştır
Al çocuğu buraya getir diye
Hatta siz aradığınızda bos ver beklesin dursun diye bile söylemişlerdi r
Bilmediğiniz o kadar çok şey var ki o yüzden haklısınız ama ben her seferinde çocuğumu toparlamak için bir hafta uğraşıyorum çünkü adam hadsiz birlikte olduğu kadınla çocuklarının yanına götürecek kadar bak sana yeni anne buldum diyecek kadar düşüncesiz bir ş.... kusura bakmayın ş.... az bile kalıyor.
Teşekkür ederim fena halde aldım dersimi kimseye güvenmeyeceğim artık.Diğer yazdıklarınızı sonradan gördüğüm için, haklısınız diyorum.
Çok söylenecek birşey yok, sanırım siz artık dersinizi aldınız.
Mahkemenin tayin etmiş olduğu günler haricinde görmesine müsade etmeyin o zaman.
Hiç bir zamanda çocuğumuz ve babası arasındaki iletişim aracı olmayın.
Bırakın kararlarını çocuğunuz kendisi versin.
Hiç bir zaman "aslında baban da öyle olsun istememiştir" tarzı davranışlarda bulunmayın, hatalarını kapatmaya uğraşmayın.
Kısaca ne kötüleyin, ne de yüceltin.
Nasılsa öyle görmeli çocuğunuz.
Allah yardımcınız olsun...
İnsan boşanıyor da, sonrasında işte böyle muhattap olmak zorunda oluyor.
Kestirip atamıyor malesef.
İyilik yap kötülük bul diye boşa dememişlerAynen öyle ve ben annesine güvendiğim için yolladım zaten evladım kopmasın onlardan da diye uğraştım hep yarın bir gün ölüm kalım var akrabası olsun istedim. Hata etmişim.
Evet çocuğu götürmüş okula 12:30 gibi öğretmeni aradı arkadaşları havuza gittikleri için ben gidemedim diye ağlamış susturamamışlar , telefonda konuşup sakinleştirdim ben seni götürürüm diye içini çeke çeke tamam dedi ama telefonu kapatınca ağlamaya gene başlamış. Şimdi okul müdürü aradı beni kıyamamış sağolsun alıp arkadaşlarının yanına götürmüş oraya gidince sakinleşmiş. Okula gittiğinde de gözleri kızarıkmış zaten okul müdüresi yolda konuşmuş sabah bugün okula gitme bu akşamda bizde kal demişler işte o zaman ağlamaya başlamış susturamayınca okula bırakmak zorunda kalmışlar.Konu sahibi butun mesajlarini okuyamadim. Ama cocugunu aldin mi acaba? Hos olmayan kokular geliyor burnuma. Bir pislik yapmaya kalkmasin ex koca kisisi.
Ay yazık kuzuya. Ne kadar küçük olsa da onunda hisleri ve düşüncesi var. İstemediği zaman göndermeyin bir dahaEvet çocuğu götürmüş okula 12:30 gibi öğretmeni aradı arkadaşları havuza gittikleri için ben gidemedim diye ağlamış susturamamışlar , telefonda konuşup sakinleştirdim ben seni götürürüm diye içini çeke çeke tamam dedi ama telefonu kapatınca ağlamaya gene başlamış. Şimdi okul müdürü aradı beni kıyamamış sağolsun alıp arkadaşlarının yanına götürmüş oraya gidince sakinleşmiş. Okula gittiğinde de gözleri kızarıkmış zaten okul müdüresi yolda konuşmuş sabah bugün okula gitme bu akşamda bizde kal demişler işte o zaman ağlamaya başlamış susturamayınca okula bırakmak zorunda kalmışlar.
Evet çocuğu götürmüş okula 12:30 gibi öğretmeni aradı arkadaşları havuza gittikleri için ben gidemedim diye ağlamış susturamamışlar , telefonda konuşup sakinleştirdim ben seni götürürüm diye içini çeke çeke tamam dedi ama telefonu kapatınca ağlamaya gene başlamış. Şimdi okul müdürü aradı beni kıyamamış sağolsun alıp arkadaşlarının yanına götürmüş oraya gidince sakinleşmiş. Okula gittiğinde de gözleri kızarıkmış zaten okul müdüresi yolda konuşmuş sabah bugün okula gitme bu akşamda bizde kal demişler işte o zaman ağlamaya başlamış susturamayınca okula bırakmak zorunda kalmışlar.
Aynen öyle ben de ne zaman istese görmesine izin verecektim yine... Onun gözünden akan her damla yaşın hesabını Rabbim sorsun hepsine...Ah canım kıyamam, ders olsun bu onlara, vaktinde alıp vaktinde bıraksa bu göz yaşlarının bir damlası olmayacaktı.
Bir daha asla baban ne iyi ne kötü derim... Ne seni seviyor ne sevmiyor derim... Ne özlemiş ne özlememiş derim... Kanuni hakkı dışında da göremez artık.Ay yazık kuzuya. Ne kadar küçük olsa da onunda hisleri ve düşüncesi var. İstemediği zaman göndermeyin bir daha
Tahmin ettigim gibi muhtemelen alikoyacaklardi cocugu ama aglayinca susturamayinca birakip kacmislar. Ayni modelden benim kuzenimde vardi. Esi surekli cocugu seni kaciracagim annenden alip kaçacağım diyip durdugu icin paikolojisi bozulmuştu.o zamanlar 4 5 yaslarindaydi Suan ortaokula gecti hala cok mizmiz korkak guvensiz bir cocuk.Evet çocuğu götürmüş okula 12:30 gibi öğretmeni aradı arkadaşları havuza gittikleri için ben gidemedim diye ağlamış susturamamışlar , telefonda konuşup sakinleştirdim ben seni götürürüm diye içini çeke çeke tamam dedi ama telefonu kapatınca ağlamaya gene başlamış. Şimdi okul müdürü aradı beni kıyamamış sağolsun alıp arkadaşlarının yanına götürmüş oraya gidince sakinleşmiş. Okula gittiğinde de gözleri kızarıkmış zaten okul müdüresi yolda konuşmuş sabah bugün okula gitme bu akşamda bizde kal demişler işte o zaman ağlamaya başlamış susturamayınca okula bırakmak zorunda kalmışlar.
Her seferinde çocuğu 1 hafta da toparlayamıyorum ama bu sefer çok ileri gitti. Altına 15 gündür bir damla kaçırmayan çocuk yine altını ıslatmış okulda daha yeni düzene koymuştukTahmin ettigim gibi muhtemelen alikoyacaklardi cocugu ama aglayinca susturamayinca birakip kacmislar. Ayni modelden benim kuzenimde vardi. Esi surekli cocugu seni kaciracagim annenden alip kaçacağım diyip durdugu icin paikolojisi bozulmuştu.o zamanlar 4 5 yaslarindaydi Suan ortaokula gecti hala cok mizmiz korkak guvensiz bir cocuk.
Boşver bunlar babanın öküzlüğü. Sen doğru olanı yapıp çocuğu göndermişsin. Babasında kalması bence kötü değil arada kalmalı. Böylece babada sorumluluğu daha çok alır senin yükünü paylaşır. İlişkilerinin bozulmasına izin verme. Yaş ilerledikçe erkek çocuğu zorlaşıyor. Aynı durumdayız seni anlıyorum ama okul dediğin kreş babada bu yüzden rahat davranmış. Kendini doldurma.Evet 1 sene boyunca sadece 3-5 defa bir kaç saat gören , hastane de gördüğünde yanına gelmeyen , ertesi günü bile çocuğun neyi vardı gece yarısı neden hastanedeydiniz diye bile sormayan babası....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?