Allah beni bildiği gibi yapsın

Ğerçekten kızdığınız ne,buraya değil belki ama lütfen kendinize dürüst olarak bu soruyu cevaplayın.

Ğüvenmediğiniz birine -ki bu devir de babana bile güvenme lafı doğrular bir devir olduğuna ğöre -hiç göndermeyeceksiniz o halde

eski eşimin toplumdaki yeri inanın beni hiççç bağlamıyor çünki kötülük konusunda level atlamış biri.Eğer çocuğunuza zarar vermeyecek biri olduğundan eminseniz telaşlanmayın,fakat çocuğa kötü şeyler öğretip kötü muamele etme ihtimali varsa o başka..O boyut başka bir boyut..Ben konuyu sadece çocuğu okula götürmediği için kıyameti koparıyorsunuz şeklinde anlayarak ona yönelik cevap verdim..Endişeler farklı bir açıdansa elbette babasında kalmamalı.Ama bu durumda da siz babana git yavrum diye ikna etmezdiniz zaten diye düşünüyorum.

Ğerçekten kızdığınız ne,buraya değil belki ama lütfen kendinize dürüst olarak bu soruyu cevaplayın.
Gerçekten kızdığım ne biliyor musunuz. Gitmemek için 3 defa telefonda babasına , babaannesine , halasına ağlayan gelmek istemiyorum diyen çocuğumu karşıma alıp bak baban seni çok seviyor özlemiş yarın gidin gezin akşama seni geri getirecek diye ikna ettiğim çocuğu sabah 9 da dediği halde almayıp saat 2 ye kadar 3 defa çocuk nerede kaldı diye ağlayınca arayıp zorla getirdiğim adamın akşam saat 11 olmasına rağmen aramaması 11 de ben nerede kaldınız diye aradığımda pis bir kahkaha atarak keyfimiz yerinde biz gelmiyoruz demesi sabah okula ben bırakacağım deyip bırakmaması babaanne olacağın hala çocuklarını eve toplayıp çocuğu kalmaya ikna etmesi.... Ben insanlık etmişken iyi niyet göstermişken suistimal etmeleri.... Ben bir kez olsun baban kötü demedim , hastanede babasını gördü baba baba diye bağırdı geçen sene ardından koştu adam saklandı ben çocuğu benzettin galiba baba olsa hiç yanına gelmez mi diye teselli ettim ertesi gün bile gece yarısı hastanede ne yapıyordunuz çocuğun nesi vardı diye bile sormadı ondan 2 ay sonra gelip gördü oğlunu o gece hastanede uğruna oğlunu bırakıp gittiği 2 çocuklu kadının karnında ki kendinden olmayan bebeğinin başında bekliyordu.....

Bakın fazlasıyla var ben birlikte olduğu kadınla birlikte tehditten dava açmıştım buna sonra davayı geri çektim ama savcılık geri çekmedi ve davayı genişletmiş yanımıza yaklaşması yasak savcı açık açık bana güvende olduğunuzu düşünmüyorum dedi...

Ya yemin ederim yüreğim ağzımda okudum konuyu. Günlerdir çıkan haberlerin etkisinden midir nedir, sonunda kötü bişey olacak diye içim şişti.

Madem bu kadar sorumsuz, güven vermeyen bi adam niye çocuğa ısrar ettiniz ki.

Çünkü ben aptalım .... Babaanneye güveniyordum ama artık ona da güvenmiyorum.Akşama gelmezse polise gideceğim başka seçenek yok.

Kendinize kızmayı bırakın ve bundan sonrasına bakın.Çocuk için en iyisini düşünüp planlayın.Madem bu adam güvenilmeyecek bir tip adamla zıtlaşmadan suyuna giderek alın şimdilik ve bir dahada çocuğu vermemeye çalışın.

Bunları düşünüp hatırlamak ve şuan kendinize kızıp intizar etmek sizi yıpratmaktan başka işe yaramaz annemik zor bekar annelik kat kat zor,tahammül bile edemediğiniz adama kızgınlıkları bir kenara bırakıp çoçuğunuz için iletişimde kalmak da kat be kat zordur ama şuan yapabileceğiniz bir şey varsa yapın yoksa da bunları düşünüp hırpalamayın hem kendinizi hem çoçuğunuzu. Çocuğa küsmek hele çok saçma

Çünkü ben aptalım .... Babaanneye güveniyordum ama artık ona da güvenmiyorum.Akşama gelmezse polise gideceğim başka seçenek yok.
Güvenmeyin. Bu zamanda hiçkimseye güvenip evlat emanet edilmez. Bu çocukların başına ne geliyorsa sorumsuzluktan geliyor(sizi kastetmiyorum). Sorumsuz olan hiçkimseye güvenmeyin. Daha da üzmek istemem ama bu konularda içim paramparça, acı da olsa söylemek istedim. Güvenmeyin.
Umarım en kısa zamanda yine sizinle güvende olur.

Ben bu konularda çocuğa ; annen seni çok seviyor, baban seni çok özlemiş demeyi doğru bulmuyorum
Herkes kendini sevdirsin saydırsın
Sevgi iki kişiliktir
Karışmayın bence birdaha
Kendi çocuğu ikna ediyorsa gönlünü alıyorsa alsın
Çocuk istemiyorsa da istemiyordur
Ayrıca güven herşeyden önce gelir

arkadaşa katılıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz malesef yer yer..
ama çocuğa vicdan yaptırmak sen yokken uyuyamadım çok üzüldüm demek falan çok yanlış şeyler.. o daha 5 yaşında ...

bizim baba kişisi de etkisiz eleman ama çocuklarım kral babam diye seviyorlar.. bun da alınacak birşey yok.. yeter ki çocuga verdiği sözleri tutsun ve duygusal boşluk oluşmasın.

cocugunuz geldiğinde onu coşkuyla karşılamak, sarılmak, özleminizi ifade etmek, sevdiği yemekleri yapmak, yastıgının altına resim yapıp koymak ya da ufak bi süpriz gibi... sen yokken senin için şunu hazırladım, sevineceğini düişündüm, ana oğul baş başa olalım diye düşündüm gibi gibi planlar yapabilirsiniz ve böylelikle mesajınızı en doğru şekilde vermiş olursunuz..

unutmayın ki o meymenetsiz adamları biz baba yaptık, çocukların bi suçu yok..

evet çok doğru..

pedagog dedi ki baabn da seni çok seviyor o da özlüyor falan diyip niye adamı parlatıyorsunuz çocugun gözünde dedi.. bırakıın kendi izlenimini kendisi oluştursun dedi..

çocuğu ikna etmeye çalışmak gereksiz

rabbim kolaylaştırsın inşallah

Bundan sonra öyle olacak zaten o da mahkeme kararına uyacak iyilikten maraz doğuyor eskiler gene haklı çıktı

Ben evliyim
Eşimle kızım tartışsa barışsa asla köprü olmuyorum
İster birbirlerini yerler ister sarmaş dolaş gezerler
Kızımla ilişkime de kimseyi dahil etmem
Benle farklı paylaşımları ve iletişimi var eşimle farklı
Kendimi yormam
Sokma akıl kırk adım gidermiş zaten

Konu sahibi , babası çocuğu haketmiyorsa etmesin zaten. çocuk bir üzülür iki üzülür ki çocuklar sandığımız kadar da güçsüz değil

Çok haklısınız o meymenetsiz adamları adam sanıp biz baba yaptık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…