Allah bin belanı versin !!!!!!

Bebeğin kız olduğu gerçeği erkek olsa bence o kafada biri dövmezdi Ataerkiliz ya erkek çocuk istiyor ya doğulular peh
Ben de izleyemedim,başlığı duyar duymaz eşimin eline atılıp kanal degistirdim,onun çevirmesini bile bekleyemedim.
Fakat doğulular demeyin,doğulu değilim,doğuda da degilim,gayet batidayim,erkek çocuğu seçilmiş evlattir burada bile..
Başta bu zihniyete tüküreyim,sonra da merhametsizlerin yüzüne

Belki fazla gelecek ama kızıma denetmem bile yıkayıp , etiket kesmeden. Olurda tahriş eder diye. Şimdi size soruyorum meleğin bizim bebeklerimizden eksiği ne ? Neden bizim bebeklerimiz bizim gibi ailelere sahipken , bu bebekler acı çekiyor ?

AY ben bi halt yedim izledim izlemez olaydım. nasıl da güzel minnacık bişey. Allah belasını versin. Oyuncağa vurmazsın öyle. Ama o annede de kabahat fark ettiği halde kaç zaman dayak yemesine göz yummuş resmen

Bazen psikopatlaşıyorum. Evde tekken bayılsam kızım tek ne yapar diye

Neden bu adama çocuk yaptın dedik diye bile saçma sapan tepki veren 3-5 kadın var. Allah kahretsin.

Ben idam istemiyorum. Aynı şekilde muamele görsünler istiyorum. Hemen bir solukta ölmesinler. Keşke bunların hepsini bir kafese koysalar. Ekmek , su olmadan !Bunlarda birbirini gebertse .
ya idam falan değil bunlara acı çektire çektire organlarını yaka kopara günlerce süründürüp acılara terk edeceksin

Bana geçen çok entel olduğunu düşünen bir salak , inşallah bir de oğlun olur dedi. Ne diyeyim ki

Yanlış biliyorsun canım dedesi ve Başak kardeşimizin katili Diyarbakır cezaevinde...

Doğu batı bakmıyor artık. Kız bebek , erkek bebekte bakmıyor.. şerefsiz gözü dönmüş pislikler.
Bu canavarlar yüzünden tüm doğa olaylarından aha geldi kıyamet diye korkuyorum. Dileğim içinizdeki bu zalimler yüzünden bizlere birşey olmasın.

Yanlış olduğunun farkında olduğunu nasıl anladın? Hiç vicdanlı falan durmuyordu şerefsiz.
Yavaşlatıyor elini biraz vururken kolunun ön kısmını kasarak. Öldürmemesi gerektiğinin farkında yani mahlukat. Bu da her şeyi idrak edebildiğini gösteriyor. Psikolojik sorunlarim var diye yirtamamali.

Bana geçen çok entel olduğunu düşünen bir salak , inşallah bir de oğlun olur dedi. Ne diyeyim ki
Sukur ki eşim de evlat ayıran bir gelenekten gelmiyor,hatta kızı bir tık üstün tutarlar.Kendini bilmez insanlar,kendilerini nerede görüyorlarsa..İşin garibi kadınlar da buna çanak tutuyor
Yavru insallah iyileşir,Allah bütün yavruları pislik insanlardan korusun,ana babalarından bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…