- 16 Kasım 2021
- 1.409
- 3.863
- 83
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Ben de izleyemedim,başlığı duyar duymaz eşimin eline atılıp kanal degistirdim,onun çevirmesini bile bekleyemedim.Bebeğin kız olduğu gerçeği erkek olsa bence o kafada biri dövmezdi Ataerkiliz ya erkek çocuk istiyor ya doğulular peh
Belki fazla gelecek ama kızıma denetmem bile yıkayıp , etiket kesmeden. Olurda tahriş eder diye. Şimdi size soruyorum meleğin bizim bebeklerimizden eksiği ne ? Neden bizim bebeklerimiz bizim gibi ailelere sahipken , bu bebekler acı çekiyor ?Ben de sabahtan beri ağlıyorum 2 aylık bebeğim var çok etkilendim,biz kıyafet etiketi rahatsız eder mi diye düşünüyoruz bu pislikler nasıl acımadan vuruyor sürünerek can çekişe çekişe gebersin inşallah
AY ben bi halt yedim izledim izlemez olaydım. nasıl da güzel minnacık bişey. Allah belasını versin. Oyuncağa vurmazsın öyle. Ama o annede de kabahat fark ettiği halde kaç zaman dayak yemesine göz yummuş resmenArtık kaldıramıyorum , kaldıramıyoruz. Az evvel kızımla oynarken bir habere denk geldim. 3 AYLIK bebeği şerefsiz bir dallama dövüyor. Hemde nasıl … ağlama krizine girdim, kafayı sıyırdım resmen. Biz bebeğimize sesimizi yükseltmeye kıyamazken o bebeğin yaşadıkları…
Yok hayır ben artık inanmak istemiyorum. Bebeğini diri diri gömen , bebeğini evde bırakıp tatile giden , bebeğini zehirleyen… Şeytanı uzakta aramayalım cidden şeytan içimizde geziniyor… lanet olsun böyle dünya ya da düzenede !
Ay birde yazmazsam içimde kalacak. Hani sizi döven kocalarınıza bebek yapıp o b*ktan evliliğinize onu da şahit ediyorsunuz ya alın işte bakın sonu !!!! Kendiniz ne halt yerseniz yiyin ama şu psikopat piÇleri baba yapmayı kesin !
Bazen psikopatlaşıyorum. Evde tekken bayılsam kızım tek ne yapar diyeBu tür videolarda en çok çaresizliğe ağlarım
Bize yapsa kaçarız, elini tutarız, karşılık veririz
O bebek çaresiz ya çaresiz
Nasıl yapabiliyorsunuz nasıl
Adam 15 kez vursa 15ini de beklemek zorunda. Adam vazgeçene kadar sabretmek zorunda. Ne kaçabilir ne elini tutabilir
Ciğerim yandı
Neden bu adama çocuk yaptın dedik diye bile saçma sapan tepki veren 3-5 kadın var. Allah kahretsin.Burda bakamayacaksanız aldırın diyoruz diye bize saydıriyorlar bu kadında doğurmuş ne olmuş hakettimi dunyaya gelip bunları yaşamaya bu bebek peki o zehirleyende masrafı çokmuş kaldıramiyormuş muş böyle olucağına aldırsınlar
ya idam falan değil bunlara acı çektire çektire organlarını yaka kopara günlerce süründürüp acılara terk edeceksinBen idam istemiyorum. Aynı şekilde muamele görsünler istiyorum. Hemen bir solukta ölmesinler. Keşke bunların hepsini bir kafese koysalar. Ekmek , su olmadan !Bunlarda birbirini gebertse .
Bana geçen çok entel olduğunu düşünen bir salak , inşallah bir de oğlun olur dedi. Ne diyeyim kiBen de izleyemedim,başlığı duyar duymaz eşimin eline atılıp kanal degistirdim,onun çevirmesini bile bekleyemedim.
Fakat doğulular demeyin,doğulu değilim,doğuda da degilim,gayet batidayim,erkek çocuğu seçilmiş evlattir burada bile..
Başta bu zihniyete tüküreyim,sonra da merhametsizlerin yüzüne
Yanlış biliyorsun canım dedesi ve Başak kardeşimizin katili Diyarbakır cezaevinde...Ben izleyemiyorum… hayvanlara ve çocuklara yapılan eziyeti asla izleyemiyorum… kahroluyorum, içim acıyor, günlerce zihnimden silemiyorum o görüntüleri
Haberi duydum. İzlemeye cesaret edemedim…
Maalesef hak ettiği cezayı alacağına dair pek ümidim yok… müslümenin katilleri olan dedesi ve babası serbest bırakıldıktan sonra artık hiçbir şeye inancım kalmadı. ( umarım yanlış biliyorumdur)
Artık kime dil dökeceğiz, kime yalvaracağız şaşırdık, Allah aşkına şu pislikler gün yüzü göremesin artık. Ardı ardına tepki gösteriyoruz, hiçbir şey değişmiyor. Umarım herkes hak ettiğini yaşar!
Ağlamama bebeğim uyandı.Izleyebilenler olmus ben dizlerime vura vura bayilicam sandim attim telefonu
Yok ya ne doğulu var kızlarına aşık ....bunlar canavar.Bebek erkek diye görmüştüm. Ama doğulu diye bir şey demeyin bence. Eşim de doğulu. Kızımıza deli oluyor.
Doğu batı bakmıyor artık. Kız bebek , erkek bebekte bakmıyor.. şerefsiz gözü dönmüş pislikler.Yok ya ne doğulu var kızlarına aşık ....bunlar canavar.
Filmlerde bile bu kadar vahşet görmedim ben…Hayatımda izlediğim en korkunç şeylerden biriydi. Kelimelerle anlatmak imkansız. Resmen saf kötülüktü.
Bu canavarlar yüzünden tüm doğa olaylarından aha geldi kıyamet diye korkuyorum. Dileğim içinizdeki bu zalimler yüzünden bizlere birşey olmasın.Doğu batı bakmıyor artık. Kız bebek , erkek bebekte bakmıyor.. şerefsiz gözü dönmüş pislikler.
Yavaşlatıyor elini biraz vururken kolunun ön kısmını kasarak. Öldürmemesi gerektiğinin farkında yani mahlukat. Bu da her şeyi idrak edebildiğini gösteriyor. Psikolojik sorunlarim var diye yirtamamali.Yanlış olduğunun farkında olduğunu nasıl anladın? Hiç vicdanlı falan durmuyordu şerefsiz.
Sizinle aynı hisleri paylaşıyorum, normal olan her insan böyle hisseder. Caniliğin ötesinde bir şeydi, psikolojim bozuldu.Filmlerde bile bu kadar vahşet görmedim ben…
Sukur ki eşim de evlat ayıran bir gelenekten gelmiyor,hatta kızı bir tık üstün tutarlar.Kendini bilmez insanlar,kendilerini nerede görüyorlarsa..İşin garibi kadınlar da buna çanak tutuyorBana geçen çok entel olduğunu düşünen bir salak , inşallah bir de oğlun olur dedi. Ne diyeyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?