- Konu Sahibi bubendegilim
-
Yav bacım, kötü kötü konuşmak istemiyorum. Açık açık yazsam ban yiyeceğim. Üslubunca yazayım, siz anlayın.Burda bakamayacaksanız aldırın diyoruz diye bize saydıriyorlar bu kadında doğurmuş ne olmuş hakettimi dunyaya gelip bunları yaşamaya bu bebek peki o zehirleyende masrafı çokmuş kaldıramiyormuş muş böyle olucağına aldırsınlar
Yavas yavaş öldürmeyi seçmiş sanırım pislikYavaşlatıyor elini biraz vururken kolunun ön kısmını kasarak. Öldürmemesi gerektiğinin farkında yani mahlukat. Bu da her şeyi idrak edebildiğini gösteriyor. Psikolojik sorunlarim var diye yirtamamali.
Burda bile her gun en az on konu açılıyor. Borç harç icindeyiz hamileyim temali. Ya ne olacak böyle hic bilmiyorum biraz biriktirip oyle mi dogursaniz acaba?...Yav bacım, kötü kötü konuşmak istemiyorum. Açık açık yazsam ban yiyeceğim. Üslubunca yazayım, siz anlayın.
Baba olmak istemeyen ya uçkurunu tutar ya da korunur. Hem uçkurunu tutama hem de bebek oldu diye onu isteme. Oldu canım başka? Bir tarafına dur diyemeyenlerden oluyor zaten ne oluyorsa.
Kürtaja ben de karşı değilim. Dediklerine katılıyorum. Herkes anne baba olmak zorunda değil. 29 yaşındayım, benim yok. Çünkü hazır değilim, belki de hiç hazır olmayacağım. Ama millette bir cesaret var, herkes pırt pırt doğuruyor. Olan olmayan herkes ya. Kendileri aç, ama bebek yapıyorlar. Aile ortamı yok, çarpık ilişkiler yumağı olan bir sürü olay var. Hepsinde birer ikişer çocuk. Gündüz kuşağı bunlarla dolu. Her bebek iyi bir aileyi hak eder oysaki. Mutlu, vicdanlı, sevgi dolu bir anne ve baba ya gerekli olan şey. Ama benim gördüklerim hep nursuz nursuz tipler. Değil bebek koyun emanet etmezsin. Linç yiyeceksem de yiyeyim. Bir kere böyle konuştum diye minik Nazi demişlerdi bana. Neymiş insanlar üremesine de karışmayacakmışım. Alın karışılmayınca neler oluyor görün.
Ne yazık ki böyle bir şerefsizin olduğu eve doğmuş,ahh yavrum…aynen etiketler kesilir yıkanır ütülenir bu savunmasız bi meleğe yapılan nasıl bir caniliktirBelki fazla gelecek ama kızıma denetmem bile yıkayıp , etiket kesmeden. Olurda tahriş eder diye. Şimdi size soruyorum meleğin bizim bebeklerimizden eksiği ne ? Neden bizim bebeklerimiz bizim gibi ailelere sahipken , bu bebekler acı çekiyor ?
anne tabii ki şüphelenmişEvleri o kadar büyük olamaz onlari duymamak icin. Birde bir bebek öyle dövülse muhakkak izi kalir. Daha önce de vurmussa görülmemesi mümkün degil. Belki annenin günahini aliyorum, ama kayit alacak kadar süphelendiyse vardir birseyler
Bunu bende düşündümBazen psikopatlaşıyorum. Evde tekken bayılsam kızım tek ne yapar diye
Üzgünüm ama çok şey parayla bu devirde. Karnın acıkınca geri kalan hiçbir şeyin önemi kalmıyor. İstedikleri kadar inkar etsinler, bu böyle. Yokluk romantize edilebilecek bir şey değil. Güzelleyenleri bir temiz dövmek istiyorum.Burda bile her gun en az on konu açılıyor. Borç harç icindeyiz hamileyim temali. Ya ne olacak böyle hic bilmiyorum biraz biriktirip oyle mi dogursaniz acaba?...
Tamam para her sey demek değil ama cogu zaman cok sey demek. Para denen lanet sey yuzunden babasi oglunu öldürüyor. Yani sirf istediklerini alamamak degil ki olay sosyolojik ve psikolojik çöküntüye uğruyor insanlar ve komik paralar yüzünden birbirlerinin canina kıyıolar.
Durumu iyi olmayan dogurmasin Allah aşkına sevmeyi verin bebek biseyiniz eksilmez.
anne tabii ki şüphelenmiş
kadını çay yapmaya yemek yapmaya gönderip gönderip dövüyormuş. şüphelenmez mi.
ama kadın polise gitse delil yok...antep gibi yerde polisler %90 hadi öpüşün barışın diye bunları eve yollayacaklar. bizim polisimiz kadınların canı sıkıldığı için polise gittiğini düşünüyor hala. kadın sanırım , bu sefer eve gelir ikimizi de öldürürdü diye düşünüyordu.
yani kadın delil elde etmeden gidememiş bir yere. hatta ifadesine göre kendisinin kameralı telefonu yok, telefon bulmuş filan. kadıncağız bence gerçekten çaresizmiş...
ha o adamın yanında 1 saniye durmaması gerekir elbette. elbette de işte...
şimdi böyle bir olay oldu kadın boşansa da sorun yok o heriften. ama olmasa acaba alıp çocuğu babasının evine dönebilecek miydi? hatırlar mısınız özgecan aslan diye bir kız öldürülmüştü, öldüren de ayrı bir manyak sapık herifti, karısı onu anca hapse girince, bu olay olunca boşayabilmişti, öncesinde kaç kere dövmesine rağmen. adam da kaç türlü pislik yapmış, kendi babasını yaralamış bir deli. bakın annesi ne demiş, bu çocuk cezaevinde öldükten sonra: “Yapabileceğimiz bir şey yok. Polis zoruyla beyaz önlük giydirip götürmeniz gerekiyor” dediler. Onu yapamadım. Keşke yapsaydım.
Yani, bu manyakları genelde aileler, çevreler biliyor. hep üstünü ört, evlendir, karısı adam etsin vs vs.
Allah belasını versin kadınları bu kadar çaresiz, cahil, sahipsiz bırakan düzenin. ve bu kadar evlenme delisi olan kadınların.
Annenin açıklamalarını okudum. Ağlama sesi duydum anahtar deliğinden baktım, sonra içeri girip kucağıma aldım şüphelendirmedim annemden telefon istedim diyor daha önceki sefer için. Allah göstermesin, büyük konuşmak istemiyorum ama ben böyle bir şeye şahit olacağım o adama neyle dalarım, elimden nasıl alırlar bilmiyorum. Belli ki kadını da dövüyor korktu diyeceğim ama evlat bu ya, insanın gözü döner.
Evet bir de onun ardına sığınmaya çalışacak şerefsiz. Nolur Allahım aynını yaşat.Yavaşlatıyor elini biraz vururken kolunun ön kısmını kasarak. Öldürmemesi gerektiğinin farkında yani mahlukat. Bu da her şeyi idrak edebildiğini gösteriyor. Psikolojik sorunlarim var diye yirtamamali.
Oha yaaa bana ne adi küfür olsun banlanayim, tekrar ohaaa yaa! Bebek aglayacak ve sadece delikten bakilcak?
Ondan sonra millet cinsel eğitime, bebek aldirmaya karşi. Yok o hücre yiğini olan minik canlara nasil acimiyormuşuzda, nasil bu tasvip edilirde.
Aha işte herkes ürerse böyle oluyor! Evet ortam iyi değilse bebek aldirilmali. Evet 12 yaşindan itibaren her yil çocuklara cinsel eğitim verilmeli. Kizlara haklari ne olduğu anlatilmali. Önüne gelen iyi zeka yoksunu ile evlenip üremesinler diye.
Millet yine gelmiş idam. Idam sifir sonuç verir. Yukarda yazdiğim eğitimler ile programlar ile birçok şey daha fazla sonuç alirdi. Ama ne diyelim, bir saat, bir çanta kadar değeri yok siradan insanlarin.
Burda bile her gun en az on konu açılıyor. Borç harç icindeyiz hamileyim temali. Ya ne olacak böyle hic bilmiyorum biraz biriktirip oyle mi dogursaniz acaba?...
Tamam para her sey demek değil ama cogu zaman cok sey demek. Para denen lanet sey yuzunden babasi oglunu öldürüyor. Yani sirf istediklerini alamamak degil ki olay sosyolojik ve psikolojik çöküntüye uğruyor insanlar ve komik paralar yüzünden birbirlerinin canina kıyıolar.
Durumu iyi olmayan dogurmasin Allah aşkına sevmeyi verin bebek biseyiniz eksilmez.
Sana gelen banlar bana gelsin.Yav bacım, kötü kötü konuşmak istemiyorum. Açık açık yazsam ban yiyeceğim. Üslubunca yazayım, siz anlayın.
Baba olmak istemeyen ya uçkurunu tutar ya da korunur. Hem uçkurunu tutama hem de bebek oldu diye onu isteme. Oldu canım başka? Bir tarafına dur diyemeyenlerden oluyor zaten ne oluyorsa.
Kürtaja ben de karşı değilim. Dediklerine katılıyorum. Herkes anne baba olmak zorunda değil. 29 yaşındayım, benim yok. Çünkü hazır değilim, belki de hiç hazır olmayacağım. Ama millette bir cesaret var, herkes pırt pırt doğuruyor. Olan olmayan herkes ya. Kendileri aç, ama bebek yapıyorlar. Aile ortamı yok, çarpık ilişkiler yumağı olan bir sürü olay var. Hepsinde birer ikişer çocuk. Gündüz kuşağı bunlarla dolu. Her bebek iyi bir aileyi hak eder oysaki. Mutlu, vicdanlı, sevgi dolu bir anne ve baba ya gerekli olan şey. Ama benim gördüklerim hep nursuz nursuz tipler. Değil bebek koyun emanet etmezsin. Linç yiyeceksem de yiyeyim. Bir kere böyle konuştum diye minik Nazi demişlerdi bana. Neymiş insanlar üremesine de karışmayacakmışım. Alın karışılmayınca neler oluyor görün.
Her şey para demek. Geçsinler o lafı. Bebek başlı başına masraf. Canı sağ olsun ama ayda en az 1,5 harcıyorum.Burda bile her gun en az on konu açılıyor. Borç harç icindeyiz hamileyim temali. Ya ne olacak böyle hic bilmiyorum biraz biriktirip oyle mi dogursaniz acaba?...
Bende onu diyorum zaten. Ben annenin sadece süphelendigini zannetmiyorum. Sahit olmustur. Sadece kayit almaya calisti, ama simdi bebek ölüm kalim arasinda. Allah büyük konusturmasin ama insan böyle bir süphede olsa o herifi bebekle yalniz birakir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?