Allah canımı alsında kurtulayım artık...

Ben anlayamadım, düzenli bir tedavi/terapi gördünüz mü? Çünkü maalesef arada sakinleştiriciyle olmuyor bu iş. Uzun süreli bir ilaç tedavisi gerekir diye düşünüyorum.

17 yildir anksiyete bzuklugu, panik atak hastasiyim. Ayrica obsesifim, takintim hastalik.
İlgili topikleri okursan yalniz olmadigini anlayacaksin. Bizim ihtihanimizda buymus diyoruz.
Anksiyete
Panik atak yasayan hamileler
Basliklarnda bi cok bilgi var
Cok gecmis olsun.

Canim ben doktor degilim ama senin sorunun manik depresif sanirim..bipolar bozukluk arastir istersen yardimci da olurum

Canim 153 ü ara. Ucretsiz psikoterapi alabiliyorsun bu hattan randevu alip.
İyi geliyor ben gidiyorum seni yonlendiriyor , cok rahat hissetiriyorlar ve o zaten konusturuyor bizi kendini kasmana da gerek yok. Birde inancin ne durumda bilmiyorum ama ben bile dinden uzaklasmama ragmen kndimi.zorluyorum yeniden kalbimle hissetmek icin , namaz filan kil. Bende senin gibiydim 2 yil once hatta herkesin.icindeykn.kacip bir kosede aglayasim gelirdi neler neler.. Gecti. Gecmis olsun sanada..

aynı durumdayım arkadaşlar yukarda arkadaşımız ne yazmışssa aynılarını yaşıyorum başağrısıda cabası nasıl yendiniz nasıl baş ettiniz

ibs diyen doktor var panik diyen var herşey 8 ay önce evimi taşıdıktan sonra başladı evimde kendimi hiç güvende hissetmiyorum

Yıllar önce bir arkadaşımda buna benzer şeyler yaşamıştı bir sürü doktor hastane uğraşmış bi teşhis konulamamıştı.Uzun yıllar çekti sonunda akdeniz ateşi diye teşhis koymuşlardı.Ama psikolojik boyutuda sizinki gibimiydi bilemiyorum...

ibs diyen doktor var panik diyen var herşey 8 ay önce evimi taşıdıktan sonra başladı evimde kendimi hiç güvende hissetmiyorum
hastalığınız ibs ise çözümü var emin olun yok diyenlere itibar etmeyin bana güvenin bende bu hastalık vardı çok şükür şimdi nerdeyse tamamen geçti bile diyebilrim

Gecmis olsun, umarim bir caresi bulunur.
Arkadaslarinizla gorusmeye calisin, disari cikmaya calisin.
Belki boyle boyle iyi gelir size.

Ben yorumunuzu eksik buldum.tabiki inançlı olmak sizi daha güçlü yapar bunu tartisamayiz.ama pskolojik rahatsızlıklar vücutta ilgili hormonların azalmasi sonucu oluşur.yani tıbbi destekleyici tedavi gerektirir.düzenli doktor ve ilaç takibi ve ek olarak sizin dediklerinizi uygularsa ancak ozaman sağlığına kavusabilir.saygılar.

İlaçlar düzenli alınmalı malesef bu tür ilaçlar ömür boyu alınıyor. DOKTOR diyor bırak altı ay sonra bir şey oluyor hop gene aynı tekrar başlıyorsun. AMA bir süre sonra ilaç kullanırken mutlu olduğunu fark edip bırakmak istemiyorsun.Bende yaşadım bu durumları ilaç candir doktor kurtarici

aynı durumdayım arkadaşlar yukarda arkadaşımız ne yazmışssa aynılarını yaşıyorum başağrısıda cabası nasıl yendiniz nasıl baş ettiniz

Çok geçmiş olsun. Sıkıntılı bir durum gerçekten. Kaç yıldır böylesiniz ? Tetikleyen bir sebebi var mı ?
...

Konu sahibini de merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…