Allah çirkin şansı versin

Bilmiyorum muhtemelen . Ama hayatımı bilseydiniz ve beni görseydiniz bu kadar da şanssızlık olmaz derdiniz.

terimi tam hatırlayamadım şu an ama kusursuzluk oranı gibi bir şeydi sanırım, siz öyle bir şeyin olmadığını mı iddia ediyorsunuz?

Gerçek hayatta da bu tarz saldırılara çok alışkınım yıllardır o yüzden şaşırmıyorum bu tepkilere
Amaan abartma. Buradak kadınlar seni görmedi etmedi belki gerçek değil yazdıkların. Kim senin neyini kıskansın burada. Demekki antipatik bir kişiliksin insanların hoşuna gitmiyorsun. Kendine dön bak biraz.

Bilmiyorum muhtemelen . Ama hayatımı bilseydiniz ve beni görseydiniz bu kadar da şanssızlık olmaz derdiniz.
Belki de yanlış bişeyler yapıyorsun ? Seninde bir "U" dönüşüne ihtiyacın var belkide? Hayatında ne var? Elin ayağın tuttuğu sürece ayakta kalıp çalıştığın sürece sağlıklı olup kendi kendine yetebildgn sürece en şanslı insan sensin...

Amaan abartma. Buradak kadınlar seni görmedi etmedi belki gerçek değil yazdıkların. Kim senin neyini kıskansın burada. Demekki antipatik bir kişiliksin insanların hoşuna gitmiyorsun. Kendine dön bak biraz.

Reel hayatlarında da burada yazdıkları gibilerse Adriana Lima olsalar dahi bir erkeğin kendileriyle ilgileneceğini sanmıyorum. En fazla uzaktan hoş bulunup tanıyınca hayatta başarılar deyip kaçıyorlardır. Kimse çevresinde bu kadar özgüvensiz, uzanamadığına mundar diyen birini istemez; sevgili olarak da arkadaş olarak da.

Fiziksel güzellik, evet kriterlerden biridir, ama bir kadını ( keza erkeği de) istenir, tercih edilir, benimsenir yapan yegane kriter değildir.
Yaşınız daha genç, zamanla bunun böyle olmadığını siz de idrak edersiniz.

şanssızlıktan değil iticilikten olabilir mi kayıplarınız?
şurda bile 5 dakikada herkesin tepkisini çektiniz,
hala güzel-çirkin muhabbeti yapıyorsunuz, biraz özeleştiri yapın, acaba ben ne diyorum da insanlar bana bu kadar tepki gösteriyor...
eminim özel hayatınızda da böylesiniz, o yüzden sevilmiyor, o yüzden başarısız oluyorsunuz.

Ya şu çirkin şansı sözünü hiç sevmem anlamış da değilim. Hem çirkin neye göre kime göre yani? Sayet söyleyenin kendisine ait ise bir avutmadir bence. Allah herkese önce iç güzelliği versin bence.

Ne kadar meraklısınız insanları kategorize etmeye?
Hemcinslerinizi aşağılayarak elinize ne geçiyor bilmiyorum ama şu karakterle dünya güzeli olsanız en fazla bir kaç ay süren ilişkileriniz olur.
Neyseki herkes sizin gibi sığ değilde gerçek güzelliklerini görebiliyorlar güzel kadınların...

Yazdıklarımın tepki çekmemesi imkansızdı zaten.

Parantez içinde çirkin denilebilecek kadınların, ki herkes biraz bakımla oldukça iyi görünebilir; ya yukarıdaki gibi işve, cilve yeteneği, ya ciddi bir aile serveti veya erkeği çeken başka bir özelliği vardır. Herkesçe güzel kabul edilen kadınlara ise Türk erkekleri ben bununla baş edemem, çevredekiler bakarsa ben ne yaparım, en fazla flört ederim sevgili olurum ama fazlası olmaz şeklinde bir bakış açıları, böyle bir kendine güvenmeme durumları var. Durumu kabullenip ona göre konum almak en doğrusu. Hem kadın ve erkek dış görünüş anlamında birbiriyle rekabetteyse o birliktelik hiç çekilmez.

Yazdıklarımın tepki çekmemesi imkansızdı zaten.

o zaman hayatınızdan yakınmayın,
ya kendinizi değiştirin, ya da hayatınızın böyle devam edeceğini kabullenin
sizin gibi sığ birinin hayatının herhangi bir alanında başarılı olması imkansız,
ben insanları güzel/çirkin diye kategorize eden, üstüne güzellerin zekasına, çirkinlerin varlığına tahammül edemeyen, kıskanç biriyle ne iş hayatında, ne özel hayatında karşılaşmak istemezdim mesela, eminim çevrenizdekilerin de büyük bölümü bu fikirdedir.

Altın oran

Hayır ama çok uzun açıkladım önceki mesajlarda ya bir daha yazmasam artık : (
açıklamayı okudum zaten de bir kadına 100 kişiden 90ı güzel diyorsa o kişi güzel diye genelleme yapılamaz mı, onu merak ediyorum açıkçası. mesela bana şu ana kadar tanıştığım insanların büyük çoğunluğu güzelsin dedi diyelim, 2-3 kişi de bence güzel değilsin dedi. bu durumda ben kendimi güzel kabul etmemeli miyim? güzellik görecelidir mi demeliyim? ya da şahıs olarak değil de atıyorum günbatımının güzelliğini ele alsak, bir kişi günbatımı bence hiç güzel bir doğa olayı değil dese, günbatımını göreceli mi kabul edicez, genelleme yapamayacak mıyız? polemik için sormuyorum bunları bu arada, sırf meraktan :)

Anlatmak istediğim aynen buydu

Bazı insanların bazı şeyleri/kişileri güzel veya çirkin bulabileceği gerçeği

Yok ne polemiği canım şurada adaplı adaplı tartışıyoruz

Yani şu konunun 1 saat içinde bu kadar ilerlemesi acınası ve gülünç bir durum ha. Yıl olmuş 2017, burada hala sadece güzel olduğu için yakışıklı adam bulamadığını veya hayatının ters gittiğini veya zekasının düşük olduğunu konuşan kafalara laf anlatıyoruz. Yazık yahu. Bakın millet nelerle uğraşıyor, kimi kendini ilerletiyor, kimi insanlığa bir gram faydam olsun diye uğraşıyor... Kimisi de ben güzelim de ondan bu b.ktan hayatım diye burada ağlıyor, biz de bunlara laf anlatıyoruz. Yazık, vallahi yazık. Sonra da ekşiciler kezban dedi, ekşiciler bize güldü diye kızıyoruz. Allah aşkına, insanlar şu konuları okuyunca gülmesin de ne yapsın... peh

Ben de konu sahibinin hep tersini görüyorum
Hiç bir özelliği olmayan sirf makkaji saçı elbisesiyle ilgilenen kadınlara erkekler bayılıyor
Hatta sirf güzel olduğu için vitrinlik olarak işe alınanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…