- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Bilmiyorum muhtemelen . Ama hayatımı bilseydiniz ve beni görseydiniz bu kadar da şanssızlık olmaz derdiniz.Suizan seni iyi yerlere götürmez.. ağzı çok iyi laf yapan ne hatunlar biliyorum :) zeka ile güzelliği bağdaştırmak akıl işi değil... Şans guzelden "U" dönüşü yapmıyor ... Bazen çok güzel kadınlara erkekler yaklaşamıyor bu beni aşar bile diyor... Belki de dışardan itici ya da ne bileyim burnu havada görünüyor olabilirsin ?
terimi tam hatırlayamadım şu an ama kusursuzluk oranı gibi bir şeydi sanırım, siz öyle bir şeyin olmadığını mı iddia ediyorsunuz?Psikolojik & evrimsel teoriler kendi içerisinde nasıl değerlendirilir
Bir makale sonuçları nasıl değerlendirilmelidir konusunda baya tecrübeliyimdir
Teorinin sözlük anlamı nedir
Psikolojide bireysel farklılıklar nasıl göz önüne alınmalıdır falan falan
Bir takım bilimsel saçmalık işte
Ne gerek var okumaya
Biz makaleyi okuyalım herkese empoze edelim daha relax
Artıları kafalarının farklı çalışması canım. Avcılık
Ben sizin yerinizde olsam kendimi ihtihar ederdim. :) Bu şekilde nasıl yaşıyorsunuz? Valla. İlginç.Bahsettiğim tam da bu işte. Kafaları farklı çalışıyor derken, ama millet lafı böbreğinden anlıyor m
Amaan abartma. Buradak kadınlar seni görmedi etmedi belki gerçek değil yazdıkların. Kim senin neyini kıskansın burada. Demekki antipatik bir kişiliksin insanların hoşuna gitmiyorsun. Kendine dön bak biraz.Gerçek hayatta da bu tarz saldırılara çok alışkınım yıllardır o yüzden şaşırmıyorum bu tepkilere
Cool story broTaş gibi sevgilisi varmış
terimi tam hatırlayamadım şu an ama kusursuzluk oranı gibi bir şeydi sanırım, siz öyle bir şeyin olmadığını mı iddia ediyorsunuz?
Belki de yanlış bişeyler yapıyorsun ? Seninde bir "U" dönüşüne ihtiyacın var belkide? Hayatında ne var? Elin ayağın tuttuğu sürece ayakta kalıp çalıştığın sürece sağlıklı olup kendi kendine yetebildgn sürece en şanslı insan sensin...Bilmiyorum muhtemelen . Ama hayatımı bilseydiniz ve beni görseydiniz bu kadar da şanssızlık olmaz derdiniz.
Amaan abartma. Buradak kadınlar seni görmedi etmedi belki gerçek değil yazdıkların. Kim senin neyini kıskansın burada. Demekki antipatik bir kişiliksin insanların hoşuna gitmiyorsun. Kendine dön bak biraz.
Bilmiyorum muhtemelen . Ama hayatımı bilseydiniz ve beni görseydiniz bu kadar da şanssızlık olmaz derdiniz.
Yazdıklarımın tepki çekmemesi imkansızdı zaten.şanssızlıktan değil iticilikten olabilir mi kayıplarınız?
şurda bile 5 dakikada herkesin tepkisini çektiniz,
hala güzel-çirkin muhabbeti yapıyorsunuz, biraz özeleştiri yapın, acaba ben ne diyorum da insanlar bana bu kadar tepki gösteriyor...
eminim özel hayatınızda da böylesiniz, o yüzden sevilmiyor, o yüzden başarısız oluyorsunuz.
Yazdıklarımın tepki çekmemesi imkansızdı zaten.
açıklamayı okudum zaten de bir kadına 100 kişiden 90ı güzel diyorsa o kişi güzel diye genelleme yapılamaz mı, onu merak ediyorum açıkçası. mesela bana şu ana kadar tanıştığım insanların büyük çoğunluğu güzelsin dedi diyelim, 2-3 kişi de bence güzel değilsin dedi. bu durumda ben kendimi güzel kabul etmemeli miyim? güzellik görecelidir mi demeliyim? ya da şahıs olarak değil de atıyorum günbatımının güzelliğini ele alsak, bir kişi günbatımı bence hiç güzel bir doğa olayı değil dese, günbatımını göreceli mi kabul edicez, genelleme yapamayacak mıyız? polemik için sormuyorum bunları bu arada, sırf meraktan :)Altın oran
Hayır ama çok uzun açıkladım önceki mesajlarda ya bir daha yazmasam artık : (
açıklamayı okudum zaten de bir kadına 100 kişiden 90ı güzel diyorsa o kişi güzel diye genelleme yapılamaz mı, onu merak ediyorum açıkçası. mesela bana şu ana kadar tanıştığım insanların büyük çoğunluğu güzelsin dedi diyelim, 2-3 kişi de bence güzel değilsin dedi. bu durumda ben kendimi güzel kabul etmemeli miyim? güzellik görecelidir mi demeliyim? ya da şahıs olarak değil de atıyorum günbatımının güzelliğini ele alsak, bir kişi günbatımı bence hiç güzel bir doğa olayı değil dese, günbatımını göreceli mi kabul edicez, genelleme yapamayacak mıyız? polemik için sormuyorum bunları bu arada, sırf meraktan :)
Ben de konu sahibinin hep tersini görüyorumSürekli aynı konu mu açılıyor bana mı öyle geliyor??
Siz neden insanları güzellikle çirkinlikle kategorize ediyorsunuz ayıp değil mi?
Kadınların mal olarak vitrinden ibaret değerlendirilnesi zaten midemi bulandırıyor. Toplum yeterinxe ikiyüzlü bunu yapan bir de kadın olunca iyice tiksiniyorum
O çirkin dediğiniz insanlar birilerinin kızı, kardeşi, arkadaşı
Sizin annenizi, kızkardeşinizi tipiyle değerlendirip yüzüne çirkin deseler içinize oturmaz mı?? Bana göre de sizin anneniz yaşlı buruşuk yüzüne bakılmayacak bir kadın. Sizin içinse dünyanın en güzel kadını o. Gönül kimi seviyorsa en güzel o
Demek ki o erkekler sizin kadar sığ değil, tip çok da önemli değil. Eğitim, duruş, bilgi birikimi, kafayı sizin gibi güzel ama çiğ insanlara tercih ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?