- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
benim değişiyor .. böyle asil havası olanları beğeniyorum . cool duruşu olanları .. ama kolay bulunmuyor işte öyle tipler .. o yüzden beklemeye devam ...Valla benim için de en çekici yer beyin
Karşıma Brad Pitt ve Elon Musk koysalar Elon abiyi seçerim
Yalnız adamın gülüşü yeterevli barklı kadınım neler diyorum
Elon Musk'ın seçtiği hatun da Amber Heard. Taş gibi mi ? Bence taşBrad abi boşandı ondan sadece bir boşanma davası kadar uzaksın
Yok ben elon abiden bahsettim .. ay tövbeler olsun ne boşanmasıBrad abi boşandı ondan sadece bir boşanma davası kadar uzaksın
Elon Musk'ın seçtiği hatun da Amber Heard. Taş gibi mi ? Bence taş
Yok ben elon abiden bahsettim .. ay tövbeler olsun ne boşanmasıbekar olan sensin sana daha yakın
Sende az çapkın değilsinO da Brad de yaşlandı kocadı artık
Yeni favorim James Franco
Gülümsemesi çok hin çok çapkın
Ahaha bu da zaten kelle avcısı doğru,Johnny Deep'ten milyon dolarlar aldı boşanırkenÖnceki mesajıma kelle avcısı kadınları seçen erkekler hıyar yazmıştım bu durumda maalesef Elon abi de hıyar kontenjanına giriyor :) :)
Eski karısına sürekli saçını sarıya boya boya boya diyormuş kadın da ben oyuncak değilim demiş bezmiş gitmiş
çok zeki adamlar tipe bakıyor ama . ben bir kaç kişide daha gördüm . birde acayip takıntılı oluyorlar ..aman ben okadarını almayayım zaten sarışın değilim ..Önceki mesajıma kelle avcısı kadınları seçen erkekler hıyar yazmıştım bu durumda maalesef Elon abi de hıyar kontenjanına giriyor :) :)
Eski karısına sürekli saçını sarıya boya boya boya diyormuş kadın da ben oyuncak değilim demiş bezmiş gitmiş
Elon abi sarışın takımtılı bir abi çıktı yani onca servetin Teslanın sahibi ol dış görünüş odaklı yaşa, karşındakinin zekasına değer biçme....geçiniz diyorum kekonun milyoner olmuş olanı
Sende az çapkın değilsin
Ahaha bu da zaten kelle avcısı doğru,Johnny Deep'ten milyon dolarlar aldı boşanırken
Benim halamın oğluna çok benziyor sarışın hali diyebilirim :)J Franco çok şeker çooooookhayallerimin erkeği herkesin kendini oynadığı bir filmi var onda da ekstra yakışıklıydı
Johnny Depp mi... Evli değil şimdilik di mi? Rahat rahat göz koyabilirimbir insana yaş bu kadar mi etki etmez aga...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?