Allah çirkin şansı versin

Valla benim için de en çekici yer beyin

Karşıma Brad Pitt ve Elon Musk koysalar Elon abiyi seçerim
benim değişiyor .. böyle asil havası olanları beğeniyorum . cool duruşu olanları .. ama kolay bulunmuyor işte öyle tipler .. o yüzden beklemeye devam ...

Elon Musk'ın seçtiği hatun da Amber Heard. Taş gibi mi ? Bence taş

Önceki mesajıma kelle avcısı kadınları seçen erkekler hıyar yazmıştım bu durumda maalesef Elon abi de hıyar kontenjanına giriyor :) :)

Eski karısına sürekli saçını sarıya boya boya boya diyormuş kadın da ben oyuncak değilim demiş bezmiş gitmiş

Elon abi sarışın takımtılı bir abi çıktı yani onca servetin Teslanın sahibi ol dış görünüş odaklı yaşa, karşındakinin zekasına karakterine değer biçme....geçiniz diyorum kekonun milyoner olmuş olanı

Bu güzellik çirkinlik olaylari genelde daha genç yaşlarda önemli oluyor.
Yas ilerledikce insanin kriterleride degisiyor.
Yani konu sahibi bir 5 10 sene sonra kimseyi bu konuda kiskanmazsin merak etme.

Ahaha bu da zaten kelle avcısı doğru,Johnny Deep'ten milyon dolarlar aldı boşanırken

çok zeki adamlar tipe bakıyor ama . ben bir kaç kişide daha gördüm . birde acayip takıntılı oluyorlar ..aman ben okadarını almayayım zaten sarışın değilim ..
daha çok entellektüel tipler ilgimi çekiyor .. bir duygusal yanı olmalı .. dünya meselelerine kafa yormalı ..

Simdi guzellik goreceli bence belki adam karisini cok guzel buluyor karakteri mukemmel belli olmaz bu isler kiskanmayin sizinde olur insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…