- 6 Aralık 2015
- 929
- 6.491
- 138
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Öyle adam bulan kadın nasıl bıkar da boşar anlamadım. Adam bakıpta doyulmayacak kadar süper. Rahat rahat göz koyabilirsinJohnny Depp mi... Evli değil şimdilik di mi? Rahat rahat göz koyabilirimbir insana yaş bu kadar mi etki etmez aga...
Öyle adam bulan kadın nasıl bıkar da boşar anlamadım. Adam bakıpta doyulmayacak kadar süper. Rahat rahat göz koyabilirsinblack widow başka av bulmuş bile
Çok yüce gönüllüsünYöök yeaa ablişlerim meşrebim geniştir benim paylaşabiliriz, bunun için sizi mi kıracağım yeeaa
Benim de var öyle elimde tuttuğum üç beş tane. Nasipse uluslararası düzeyde katkı sağlayacağız, niyetimiz bu yani. Tek düşüncemiz iyilik, fayda, hizmet :)))
Ne denk gelirse demek,bende okumuştum öyle bişiler evet.ya bu amber mı ne lez değil miydi ?ne ayak ya ?johnny bunu lez ilşkisini öğrendikten sonra delirmişti boşamıştı
iyi güzel de o ablada eşinden 25 yaş küçükmüş ...mütevazilik yapmış yani o sözü söylerken biraz ..“Öyle göz alıcı bir güzelliğim de yoktu, ne özel bir yeteneğim ne de sıradışı bir zekam vardı, düz bir eğitim almıştım. Buna karşın zeki, üstün yeteneklere sahip bir erkekten büyük saygı görüyor, neredeyse tapılıyordum.”
Dostoyevski'nin Eşi Anna Dostoyevski
johnny depp karısını dövmüş diyorlardı
Yöök yeaa ablişlerim meşrebim geniştir benim paylaşabiliriz, bunun için sizi mi kıracağım yeeaa
Benim de var öyle elimde tuttuğum üç beş tane. Nasipse uluslararası düzeyde katkı sağlayacağız, niyetimiz bu yani. Tek düşüncemiz iyilik, fayda, hizmet :)))
Çok yüce gönüllüsünsen Türk'ün gücünü göster destekçinim ben
Hafta sonu piknikçisi Doblo'lu eniştelere dönmüşAlın size yakışıklı Vin Diesel, adam karizması ve kaslarıyla çoğu kadının göz bebeği-ydi bir zamanlar kartaldı diyelim:))
Eki Görüntüle 1999056
Buyurun bu da yeni hali:)
Eki Görüntüle 1999057
Hafta sonu piknikçisi Doblo'lu eniştelere dönmüş
Çubuklu pijama birde beyaz atlet tamamdır Vin'ın işiHafta sonu piknikçisi Doblo'lu eniştelere dönmüş
Kim bilir ama dostoyevski büyük bir aşkla karısını sevmiş. Ben biraz değişiğim. İç dünyası zengin adamlar her zaman daha çekici gelir.iyi güzel de o ablada eşinden 25 yaş küçükmüş ...mütevazilik yapmış yani o sözü söylerken biraz ..
Seni bırak dövmeyi ,el kaldıracak adam anasından doğmamıştırİsterse beni dövebilir
Şaka şaka vurdum mu 2.80 uzatırım
Çok gomunist sosyalist gördüm seni
Madem Türksün göster ürksün
Çubuklu pijama birde beyaz atlet tamamdır Vin'ın işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?