Allah çirkin şansı versin

Kim bilir ama dostoyevski büyük bir aşkla karısını sevmiş. Ben biraz değişiğim. İç dünyası zengin adamlar her zaman daha çekici gelir.
evet büyük aşk yaşamışlar ... hatta tolstoy un da bir sözü var o kadınla ilgili .. keşke herkesin karısı onun gibi olsa vs diye . bayağı saygı uyandırmış .. zaten o sözü bile ne kadar müteveazi farklı biri olduğunu gösteriyor .. ne diyeyim bizede öyle aşklar nasip etsin Allah ..

Allah kalbinin güzelliği yüzüne yansımış, baktıkça huzur bulacağınız bir insana sizi denk getirsin...

O ne ola ki cahilim miss sövüyorlar mı dövüyorlar mı wife beater deyince hahahahaha

Valla ablacım şöyle açıklayayım

Beyaz atlet == karısını döven erkek giysisi istatistiksel bir çıkarımdan oluşmuş bir deyiş

Amarigada gözlemlenen o ki beyaz atlet giyenler karılarını dövmeye daha neyilli misal latin amerikalı göçmenler, zenciler

Böyle yani beyaz atlet =eş döven erkektir USA da

Güzellik göreceli bi kavram oldugu için tartışmak saçma olur.
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Allah çirkin şansı versin sözü bence böyle şeyler için söylenmemiş
Yalnız profil resminizdeki kadında inanılmaz derecede asil ve cinsel cazibesi yerinde bir kadın olduğunu iddia ediyordu.:))) :)))) yerim ben onu..

Hmmmm ilginç bir tespit ama doğruluk payı vardır, bu Vin amca da hep asi dövüşen erkek rollerinde oynardı, beyaz atlet giyerdi, Amerikan filmlerinde belki de beyaz atleti özellikle giydiriyorlardır, daha çok dikkatimi çekecek şimdi

Şöyle diyeyim özellikle 30lu 40lı yılların siyah beyaz filmlerinde gangsterler göçmenler işçiler beyaz atlet giyiyor:)

Milletin de aklında eğitimsiz erkek=beyaz atlet algısı oluşuyor

Karılarını dövenler de hep eğitimsiz kesimden çıktığına göre(ki burası pek doğru değil) beyaz atlet=eş döven erkek milli forması oluyor

Valla çok güzel olan ama konuşunca cümlelerinde bir zeka damlası dahi akmayan kadınlar tanıyorum :) Belkide adamlarda dışı parlak içi boş kadınlar istemiyolardır. Aynı şey kadınlar içinde geçerli. Bi çok güzel kadının yanında aynı şekilde yakıştıramadığımız adamlar olabiliyor. Herşey görsellik değil. Ki güzellik dediğin şey bi sivilceye bakarken, zeka, merhamet ve iyi huy öyle kolay kaybolmuyor.

Aslında basligini şöyle düzeltmek isterim allah şans versin.... cidden şansa inanırım,tabiri caizse,(ben hayatım boyunca herşeyi tirnaklarimla kazıyarak elde ettim) ama bazıları öyle değil. Hiç destekcim olmadı mesela her konuda bu böyle cok örnek verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…