- 12 Temmuz 2006
- 57.757
- 220.755
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Şöyle diyeyim özellikle 30lu 40lı yılların siyah beyaz filmlerinde gangsterlere göçmenlere işçiler beyaz atlet giyiyor:)
Milletin de aklında eğitimsiz erkek=beyaz atlet algısı oluşuyor
Karılarını dövenler de hep eğitimsiz kesimden çıktığına göre(ki burası pek doğru değil) beyaz atlet=eş döven erkek milli forması oluyor
Aslında basligini şöyle düzeltmek isterim allah şans versin.... cidden şansa inanırım,tabiri caizse,(ben hayatım boyunca herşeyi tirnaklarimla kazıyarak elde ettim) ama bazıları öyle değil. Hiç destekcim olmadı mesela her konuda bu böyle cok örnek verebilirim
İlginç bir tespit, seyrettiğim tüm yabancı dizileri ve filmleri aklımda taramama sebep oldun Missçoğunluğunda beyaz atletli adamlar vardı, son zamanlarda gangsterli bir dizi seyrediyorum onda da başroldeki beyaz atletli, beyaz atletin imajı bozuldu şimdi eşimde beyazı çok sever nasıl vazgeçirsem adamı acaba
Ay bende seyrediyorum he valla doğru dedinSopranosta Tony de beriki amcalar da İtalyan gangster klişesini kırmayarak giyiyorlar :)
İlginç bir tespit, seyrettiğim tüm yabancı dizileri ve filmleri aklımda taramama sebep oldun Missçoğunluğunda beyaz atletli adamlar vardı, son zamanlarda gangsterli bir dizi seyrediyorum onda da başroldeki beyaz atletli, beyaz atletin imajı bozuldu şimdi eşimde beyazı çok sever nasıl vazgeçirsem adamı acaba
Altına çubuklu pijama da isterim demediği sürece sıkıntı yok o zaman, giysin adamcağız :))Sopranosta Tony de beriki amcalar da İtalyan gangster klişesini kırmayarak giyiyorlar :)
Amariga başka bizim memleket başka bırak giysinnnn
Demekki her şey güzelkık degilmişçok şükür kimsenin eşinde sevgilisinde gözümüz Yok ama allah gerçekten çirkin şansı versin ne bakımsız çirkin kadınlar var yanlarında taş gibi erkeklerle beraber eee bu erkekler için güzellik ön plandaysa bunlar ne oluyor etrafım bunlarla dolu evet kabul kıskanıyorum
AynenMaalesef ben de dişle tırnakla kazıyan kesimdenim
Hiç güzel bir şey değil şanslı olup bedava konmak daha az yorucu:)
KesinVajinismus olmasaymış 100 tane yapacakmış zaar
Konuyu saptırmayalım kardeşUlan bak türkiye'ye soruyorum. Bu kadının kocası eve gelir mi? :)))
Şu "çingene"lerin bizden çektiği nedir yav..Sizin gibi özgüveni yüksek insanlarada bayılıyorum.Güzellikten kastınız 34 beden ,ombre saçlı bol makyajlı bir kadınsa onlar benim midemi bulandırıyor mesela.Çağla Şikel bana çingeneleri anımsatıyor ama Türkiye güzeli.Ebru Şallı nın suratı çok çirkin bana göre oda Türkiye güzeli.Arzum Onan ın çok saf masum duru bir güzelliği o var onu beğeniyorum ben oda Türkiye güzeli.Güzellik görecelidir herkesin zevki aynı olmak zorunda değil.
BDV'de değilsiniz, burada konu içerisinde kalındığı sürece dilediğiniz gibi yazabilirsiniz, konu geniş kapsamlı nasılsa, güzellik çirkinlik, şans, baht:)
Bir ara öyle bir rolde oynamıştı.Demiştim ki bir insan rolünün hakkını ancak bu kadar verebilirŞu "çingene"lerin bizden çektiği nedir yav..
Çok teşekkür ederim. Siz hiç merak etmeyin. Kanuna karşı boynumuz kıldan incedir.BDV'de değilsiniz, burada konu içerisinde kalındığı sürece dilediğiniz gibi yazabilirsiniz, konu geniş kapsamlı nasılsa, güzellik çirkinlik, şans, baht:)
Peki :)Çok teşekkür ederim. Siz hiç merak etmeyin. Kanuna karşı boynumuz kıldan incedir.)
Peki :)
Banlayana değil banlanana bakmak lazımBeni banlama da ne yaparsan yap kankaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?