Allah herkesin yüzünü güldürsün herkese birer bebek nasip etsin diyenler.

bebegim_41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
11
0
36
Kocaeli
Allah herkesin yüzünü güldürsün herkese birer bebek nasip etsin diyenler
buyrun gelin sizde bebek bekleyenler için dua edin hep birlikde amin diyelim mevlam bizlerin dualarını kabul etsin şimdiden kızlar.

Allah herkesin yüzünü güldürsün herkese birer bebek nasip etsin diyenler
buyrun gelin sizde bebek bekleyenler için dua edin hep birlikde amin diyelim mevlam bizlerin dualarını kabul etsin şimdiden kızlar.

aminnn inşallah bekleyen isteyen herkese nasip olur bende bekliyorum 18 aydır.
bu süreç çok yıpratıcı ve zorrr.:50:

aminnn inşallah bekleyen isteyen herkese nasip olur bende bekliyorum 18 aydır.
bu süreç çok yıpratıcı ve zorrr.:50:

haklısın nisbhr ben tam 3.5 sene bekledim neler yaşadım olmadı tüp bebek yaptırdık 2 kez olmadı.ama şimdi Allah normal bi hamilelik nasip etti bana.inşallah Mevlam sana ve senin gibilerdede nasip eder bi bebiş sıkma o tatlı canını vardır bi zamanı Mevlam bilir işini.

haklısın nisbhr ben tam 3.5 sene bekledim neler yaşadım olmadı tüp bebek yaptırdık 2 kez olmadı.ama şimdi Allah normal bi hamilelik nasip etti bana.inşallah Mevlam sana ve senin gibilerdede nasip eder bi bebiş sıkma o tatlı canını vardır bi zamanı Mevlam bilir işini.

canımbenim güzel dileklerin ve duan için teşekkür ederim.en iyi sen anlarsın sanırım.senin hikayeni okumuştum açtığın topikte.gerçekten zorlu bir süreç geçirmişsin ama
allah yüzünü güldürmüş.inşallah yakın ve hayırlı olan bi zamanda bize de nasip eder..bebişini sağlıcakla kucağına alırsın ve hamileliğin çok güzel geçer inşallah.
ismim bahar :34:

arkadaşlar merhaba. ben bugün beta hcg testi yaptırdı. sonuç negatif çıktı. ama bugün adetimin 31.günü geçti. çatlatma iğnesi yaptırmıştım 3 ocakta. sonuç negatif olsa da acaba diyorum???? bana bir yorum yapar mısınız . sonuç negatif olsa da hamile olan varmı??? lütfen

amiiiiiiiinnn insallah. benim abimin 8 yıl olmadı cocuğu ordan biliyoruz cok zor valla.şukur şimdi 3 tane cocukları var. allah herkese versin inş:)))

Back
X