asi yaptirdiysan korkma. Bir ara oglumun istegiyle bizde kedi besledik. Oglumu cok isirirdi zimba teli gibi delik acardi. Hic bir sey olmadi cok sukur..kızlar ben panik atak hastasıyım eşim evde olmadığı zaman yalnız kalmayayım diye eve önceden ev kedisi olan sahipli bi kedi aldık dışarıyla hiç bağlantısı olmayan bi kedi her aşısı yapılmış ama kuduz aşısı Yen'i yapıldı 8 aylık kendisi aldığım gün severken ısırdı beni hafiften ertesi gün de kuduz aşısını yaptırdım zaten kedime ama kendim gitmedim doktora 2 gün önce de grip oldum panik atak olduğum için kafamda kura kura bi hale kaldım acaba bana bişey olur mu diye ölüyorum resmen evin içinde nolur az bana yardım edin bişey olur mu
Aşısı ısırdıktan sonra yaptırdım kedime ama kendime değil çok korkuyorum bişey olur diyeasi yaptirdiysan korkma. Bir ara oglumun istegiyle bizde kedi besledik. Oglumu cok isirirdi zimba teli gibi delik acardi. Hic bir sey olmadi cok sukur..
Korkuyorum ama İnan'ın elimde değil ağlamaktan öldüm eşim iyice bunaldı artık ev kedisiydi kendisi de zaten ama kuduz aşısı yoktu bi tekOynamak istemistir sizinle, asilari yapildiysa endise etmenize gerek yok. Uzmanlar kedi sevmenin kan dolasimini duzenledigini ve strese iyi geldigini soyluyorlar
Hasta olup boğazlarım şişince iyice kafayı yemeye başladımSahipli kediler kuduz olmaz.Rahat olun.
Ayrıca kedi bu ısırırlar doğaları bu.Korkmayın.
Çok sevin,size de iyi gelecek zamanla göreceksiniz.
Kedilerin şifacı özelliklerini bir okuyun derim .
Her isiran kedi kuduz olacak diye bisi yok. Oyun istiyordur. Onlarda derdini oyle anlatir ya isirir ya surtunur yada tirmalar. Icini ferah tut.Aşısı ısırdıktan sonra yaptırdım kedime ama kendime değil çok korkuyorum bişey olur diye
Kuduz aşısını aldığımın ertesi günü yaptırdım kedime hasta olsa belli ederdi demi kendini aşı fayda etmezdi demiHer isiran kedi kuduz olacak diye bisi yok. Oyun istiyordur. Onlarda derdini oyle anlatir ya isirir ya surtunur yada tirmalar. Icini ferah tut.
Kuduz aşısını aldığımın ertesi günü yaptırdım kedime hasta olsa belli ederdi demi kendini aşı fayda etmezdi demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?