kızlar ben panik atak hastasıyım eşim evde olmadığı zaman yalnız kalmayayım diye eve önceden ev kedisi olan sahipli bi kedi aldık dışarıyla hiç bağlantısı olmayan bi kedi her aşısı yapılmış ama kuduz aşısı Yen'i yapıldı 8 aylık kendisi aldığım gün severken ısırdı beni hafiften ertesi gün de kuduz aşısını yaptırdım zaten kedime ama kendim gitmedim doktora 2 gün önce de grip oldum panik atak olduğum için kafamda kura kura bi hale kaldım acaba bana bişey olur mu diye ölüyorum resmen evin içinde nolur az bana yardım edin bişey olur mu
Kendime yaptırmadım canım kedime yaptırdım9 kedim, 4 köpeğim var..
Kimi zaman kuduz aşılarını aksatıyorum..
Kimi zaman sokaktan gelen geçici kedilerin kuduzları haricinde diğer aşılarını yaptırıyorun..
Defalarca ciddi boyutta ısırıldım, barınakta dahil..
Kuduz olmadım..
Sakin olun lütfen..
Kuduz kolay kolay görülen bi hastalık değil..
Ki aşı yaptırmışsınız..
9 kedi 4 köpek,sokak hayvanları ....Bayıldım size.9 kedim, 4 köpeğim var..
Kimi zaman kuduz aşılarını aksatıyorum..
Kimi zaman sokaktan gelen geçici kedilerin kuduzları haricinde diğer aşılarını yaptırıyorun..
Defalarca ciddi boyutta ısırıldım, barınakta dahil..
Kuduz olmadım..
Sakin olun lütfen..
Kuduz kolay kolay görülen bi hastalık değil..
Ki aşı yaptırmışsınız..
Saldırgan bi hayvan değil kendisi geldiğinde de değildi zaten ama panik Yok mu öldürdü beniBenim kedi fobim var .
Ama kuzenim kedi sahibi ve bunu atlatmam için anlattığı şeyler var .
Mesela 2 türlü çizik ve 2 türlü ısırık varmış .
Biri oyun amaçlı diğeri saldırı .
Saldırı amaçlı olsa evde tutmazdınız . Aşısı olan bir kedi bu . ve yaşı küçük .
İleride de sizinle oyun oynarken yine ısırıp hafif tırmalaya bilir .
Bu durumlarda içiniz rahat etmiyorsa bir hekime başvurun ama içinizde kuracak bir durum yok
Edit : Kedi fobisi olan bir kız
10 gün oldu Can'ımKaç gün önce ısırdı kediniz sizi?
Gittim canım az önce ama aşı için geç kalmışım bişey olmaz dedi kendisi de tatanoz yaptı mikrop olmasın oynarken diye ama İnan bana bu panik atak öle bişey ki ne derlerse desinler kendi kafanda olana inanıyorsun kedim evet koltuğun altında yatıyor şuanEvde aglayıp kendinize eziyet etmek yerine doktora gidip durumunuzu anlatın,alacaginiz cevap sizi daha iyi hissettirecektir.
Kac gun once oldu bu olay yazmamissiniz ama kedi zaten evinizde,gozlemliyosunuzdur farkli bi hareketi falan var mi?
Eminim kedicik uslu uslu yatiyodur şu an,bosuna yıpratmayın kendinizi .
Tamam hiç sorun yok.. biz ısırık vakalarında zaten ısıran hayvanı 10 gün gözlem altına alırız.. bu süre içinde kuduz belirtisi göstermezse kuduz değildir.. ama siz yine de yılda bir kuduz aşısını tekrarlayın.. ve lütfen aşısız bir hayvan tarafından ısırılan herkes aynı hastanelere başvurup aşısını yaptırsın.. kuduz hastalığı ülkemizde halen görülmekte olup hiç de yabana atılacak bir hastalık değildir.. kedinizle size mutluluklar..10 gün oldu Can'ım
Kedime aşı yaptırdım ben ya hastalık olsa bile belli edermiydi acaba kendini bana geldiğinde de bişeyi Yok gibi görünüyordu çünküTamam hiç sorun yok.. biz ısırık vakalarında zaten ısıran hayvanı 10 gün gözlem altına alırız.. bu süre içinde kuduz belirtisi göstermezse kuduz değildir.. ama siz yine de yılda bir kuduz aşısını tekrarlayın.. ve lütfen aşısız bir hayvan tarafından ısırılan herkes aynı hastanelere başvurup aşısını yaptırsın.. kuduz hastalığı ülkemizde halen görülmekte olup hiç de yabana atılacak bir hastalık değildir.. kedinizle size mutluluklar..
Kesiniz şu an sağlıklıysa ve 10 gün geçtiyse üzerinden gönlünüz rahat olsun..Kedime aşı yaptırdım ben ya hastalık olsa bile belli edermiydi acaba kendini bana geldiğinde de bişeyi Yok gibi görünüyordu çünkü
Şuan bi sorun yok gibi sadece boğazı şişmiş bugün götürdüm veterinere dahaKesiniz şu an sağlıklıysa ve 10 gün geçtiyse üzerinden gönlünüz rahat olsun..
Interntten acip bir oku canim, kuduz olsa kedide tukurugunden bile sana gecer, isirmasi sart degil ayrica yine kuduz olsa ve isirigi ile sana gecse simdiye ölmüş olabilirdin, cok cabuk etki ediyor diye biliyorum kuduzukızlar ben panik atak hastasıyım eşim evde olmadığı zaman yalnız kalmayayım diye eve önceden ev kedisi olan sahipli bi kedi aldık dışarıyla hiç bağlantısı olmayan bi kedi her aşısı yapılmış ama kuduz aşısı Yen'i yapıldı 8 aylık kendisi aldığım gün severken ısırdı beni hafiften ertesi gün de kuduz aşısını yaptırdım zaten kedime ama kendim gitmedim doktora 2 gün önce de grip oldum panik atak olduğum için kafamda kura kura bi hale kaldım acaba bana bişey olur mu diye ölüyorum resmen evin içinde nolur az bana yardım edin bişey olur mu
İnternetten okuduklarım hepten beni böle yaptı zaten ki Can'ım her biri ayrı şey söylüyorInterntten acip bir oku canim, kuduz olsa kedide tukurugunden bile sana gecer, isirmasi sart degil ayrica yine kuduz olsa ve isirigi ile sana gecse simdiye ölmüş olabilirdin, cok cabuk etki ediyor diye biliyorum kuduzu
O zaman canim kedini birkac kez vete goturmussun ya o zaman keske sorsaydin bu kedide kuduz var mi beni isirdi diye onlarin verdigi cevap seni rahatlatirdi ayrica bu kadar vesveseye ragmen doktora gitmemis olman panik atak ile savasma caban olmadigini dusundurdu bana, zordur bilirim esiginden dondum ancak savasmalisin, boyle yasamak cok zorİnternetten okuduklarım hepten beni böle yaptı zaten ki Can'ım her biri ayrı şey söylüyor
Gittim ilaçlar verdi yolladı ama kullanmak istemedim çünkü anne olmak istiyorum terapiyle düzelir diye düşündümO zaman canim kedini birkac kez vete goturmussun ya o zaman keske sorsaydin bu kedide kuduz var mi beni isirdi diye onlarin verdigi cevap seni rahatlatirdi ayrica bu kadar vesveseye ragmen doktora gitmemis olman panik atak ile savasma caban olmadigini dusundurdu bana, zordur bilirim esiginden dondum ancak savasmalisin, boyle yasamak cok zor
Kendime yaptırmadım canım kedime yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?