Allah için yardım edin

9 kedi 4 köpek,sokak hayvanları ....Bayıldım size.
Allah razı olsun sizden.Ben de elimden geldiği kadar hayvancıklara yardım etmeye çalışırım.

Teşekkür ederim..
Kedilerimin hepsi sokaktan gelmeler, çoğu da engelli..
Köpeklerimin dördüncüsü sokaktan, biberonla büyütmüştüm..
Diğerleri sahiplenme..
Bazen evdeki kedi sayımız 30u buluyor, şuanda bile 4 geçici var..
Alerjim var, doktor evden uzaklaştır, dediği halde sayı artıyor..
Allah hepimizden razı olsun..
Onlarla hayatlarımız huzurlu..
Sevgiler..

Bende panik atak hastasiyim tatlim. Cok sukur hamileyim azaldi baya. Benide 6 7 sene once kedi tirmalamisti. O zaman onemsememistim aradan 2 hafta sonra annemin zoruyla gidip asilarimi oldum. Icin rahat etmezse sende git ol. Zaten oyle eskisi gibi karından yapmıyorlar asiyi. Koldan yapiyorlar.

Bugün gittim zamanı geçmiş dedi yarın tekrar gidecem

Korkuların seni öldürebilir bile..
Sakinliğini koru.
Bişi olmayacak, vampir ısırmadı ya, kedi oynamak istemiştir muhtemelen, aşını da yaptırmışsın, gribin sana getirdiği (Boğaz'da şişlik, öksürük, ateş vs) sen psikolojik yoruyorsun..

Fakat böyle devam edemezsen doktora görünmekte fayda var..

İnşallah psikolojiktir gerçi o bile insanı nasıl yoruyor insanı anlatamam

Gittim bu saatte aşımı yaptırdım doktor güldü istersen yaparım ama bence gerek Yok dedi ama yine de yaptırdım ben

Gittim bu saatte aşımı yaptırdım doktor güldü istersen yaparım ama bence gerek Yok dedi ama yine de yaptırdım ben

Çok şükür, rahatlamışsınızdır şimdi..
Ama gerçekten o kadar korkacak birşey olduğunu sanmıyorum..
Bahçemizde kaç kedi var bazen sayısını bile unutuyorum.. Hiçbir zaman da aşı falan yaptırmadık..
Senelerdir iç içe yaşıyoruz resmen, ısrmalar, tırmalamalar ne sorarsanız hepsi oldu diyebilirim..
Değil birşey olması, olma olasılığı bile aklımıza gelmedi :)
Yani demem o ki, başka bir sefer de başınıza böyle birşey gelse sakin olun, kendinizi yıpratmanın bir anlamı yok..
Bu arada rahatsızlığınız için de Allah yardımcınız olsun..

Doktora git

Amin amin Allahım düşmanıma vermesin bu hastalığı insana herşeyi düşündürüyor bu gece 2 kere acile gittim düşünün doktor bile güldü halime yaptı en sonunda aşıyı

Yok canim birsey olmazz. Bak ben sokak kedisi sahiplenmistim, asilarini da aldiktan bi kac zaman sonra yaptirdik.
Hamikeykende baktim sokaktan aldigim kediye. Baya kanatiyordu isirdiginda hemde.
İcin rahat olsunnn.

Asilari var diyosunuz. Benim ellerim kedimin tirmiklari icinde :) asilari daha yapilmadan ustelik. Bana bisi olmadiysa size hic olmaz insallah :)

Yani mantikli olarak herkes doktora git yazmis baska ne yazabilirki? Kediyi oku ufle mi dicek ne dicek. Neyse doktora gitmisin derdinde bitmis. Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…