9 kedi 4 köpek,sokak hayvanları ....Bayıldım size.
Allah razı olsun sizden.Ben de elimden geldiği kadar hayvancıklara yardım etmeye çalışırım.
kızlar ben panik atak hastasıyım eşim evde olmadığı zaman yalnız kalmayayım diye eve önceden ev kedisi olan sahipli bi kedi aldık dışarıyla hiç bağlantısı olmayan bi kedi her aşısı yapılmış ama kuduz aşısı Yen'i yapıldı 8 aylık kendisi aldığım gün severken ısırdı beni hafiften ertesi gün de kuduz aşısını yaptırdım zaten kedime ama kendim gitmedim doktora 2 gün önce de grip oldum panik atak olduğum için kafamda kura kura bi hale kaldım acaba bana bişey olur mu diye ölüyorum resmen evin içinde nolur az bana yardım edin bişey olur mu
Bugün gittim zamanı geçmiş dedi yarın tekrar gidecemBende panik atak hastasiyim tatlim. Cok sukur hamileyim azaldi baya. Benide 6 7 sene once kedi tirmalamisti. O zaman onemsememistim aradan 2 hafta sonra annemin zoruyla gidip asilarimi oldum. Icin rahat etmezse sende git ol. Zaten oyle eskisi gibi karından yapmıyorlar asiyi. Koldan yapiyorlar.
Bugün gittim zamanı geçmiş dedi yarın tekrar gidecem
10 gün oldu canım yarın tekrar gidecem işteBen 2 hafta ustune gitmistim. Senin ne kadar oldu
10 gün oldu canım yarın tekrar gidecem işte
Gidecem yarın canım tekrar bu gece gittim ama rahat edemedim yarın tekrar gidecemBir git canim gerci Allah korusun bisey olmaz ama icin rahat eder en azindan
İnşallah psikolojiktir gerçi o bile insanı nasıl yoruyor insanı anlatamamKorkuların seni öldürebilir bile..
Sakinliğini koru.
Bişi olmayacak, vampir ısırmadı ya, kedi oynamak istemiştir muhtemelen, aşını da yaptırmışsın, gribin sana getirdiği (Boğaz'da şişlik, öksürük, ateş vs) sen psikolojik yoruyorsun..
Fakat böyle devam edemezsen doktora görünmekte fayda var..
Gidecem yarın canım tekrar bu gece gittim ama rahat edemedim yarın tekrar gidecem
Mutlaka, fakat gereksiz stress sonrasında başa çıkamayacağın büyük şeylere yol açmasın.İnşallah psikolojiktir gerçi o bile insanı nasıl yoruyor insanı anlatamam
Gittim bu saatte aşımı yaptırdım doktor güldü istersen yaparım ama bence gerek Yok dedi ama yine de yaptırdım ben
Doktora gitkızlar ben panik atak hastasıyım eşim evde olmadığı zaman yalnız kalmayayım diye eve önceden ev kedisi olan sahipli bi kedi aldık dışarıyla hiç bağlantısı olmayan bi kedi her aşısı yapılmış ama kuduz aşısı Yen'i yapıldı 8 aylık kendisi aldığım gün severken ısırdı beni hafiften ertesi gün de kuduz aşısını yaptırdım zaten kedime ama kendim gitmedim doktora 2 gün önce de grip oldum panik atak olduğum için kafamda kura kura bi hale kaldım acaba bana bişey olur mu diye ölüyorum resmen evin içinde nolur az bana yardım edin bişey olur mu
Amin amin Allahım düşmanıma vermesin bu hastalığı insana herşeyi düşündürüyor bu gece 2 kere acile gittim düşünün doktor bile güldü halime yaptı en sonunda aşıyıÇok şükür, rahatlamışsınızdır şimdi..
Ama gerçekten o kadar korkacak birşey olduğunu sanmıyorum..
Bahçemizde kaç kedi var bazen sayısını bile unutuyorum.. Hiçbir zaman da aşı falan yaptırmadık..
Senelerdir iç içe yaşıyoruz resmen, ısrmalar, tırmalamalar ne sorarsanız hepsi oldu diyebilirim..
Değil birşey olması, olma olasılığı bile aklımıza gelmedi :)
Yani demem o ki, başka bir sefer de başınıza böyle birşey gelse sakin olun, kendinizi yıpratmanın bir anlamı yok..
Bu arada rahatsızlığınız için de Allah yardımcınız olsun..
Yorumlara baksanız gittiğimi görürsünüz zatenDoktora git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?