- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi imeraFera24
-
canım kayınpederleri nişana gelmiş nişan olmuş ama büyük nişan neden olmadı diyor, kendi kızlarına oldu bana olmadı maddiyatları vardı yapabilirdi ben herşeyi organize ederdim karşılasaşardı masrafları bir kendilerini lıp geleceklerdi demiş yani hanımefendi hem nişanı kız tarafı yapar diyor hem kayınpederden büyük nişan istiyor gelmeme yok yani olmuş nişan da hoşuna gitmemiş düğün yetmiyor yani..
Ben anlatamadim sanirim nisani ben yapcaktim zaten yapmak istedigimde yine gecen sene kasim ayiydi kayinpederim bana isler çok deyip daha ileriki bi zamana atmak istedi bende zaten soz yapilali bir buck sene oldu daha ne kadar beklicegimizi sordum yapamam bu ara nisan dedi yani öyle bi etkinlik olamaz dedi dejavu yalan yere konu acicak değilim buraya benim takilardan bilezikler hariç herşeyi aldilar ve borç olmadigi halde eeşimin düşüncesini soranlar o da onlar eyvallah ediyor ben tenezzül edip istemem diyor
Biz senin gorumcen yada kp degiliz uslubuna dikkat et oyle tehdit vari gel ozelde konusalim dersen kiblenirsin duzgun bir sekilde derdini anlat insanlar yorum yapsin burasi carsi pazar degilHuzunguz biz özel konusalim bence dejavu yazikmis o gorumceye öyle mi benim kina gecemde bindalli giymeye kalktilar ben soz bohcama konulan hediyeleri bile sonradan gördüm onlar seçmişler ssandigindan iç camasirina onlar giyecek gibi
Biz senin gorumcen yada kp degiliz uslubuna dikkat et oyle tehdit vari gel ozelde konusalim dersen kiblenirsin duzgun bir sekilde derdini anlat insanlar yorum yapsin burasi carsi pazar degil
Korler sagirlar birbirini agirlar misali simdi okudum tam birbirlerine guzel guzel gaz verirlerözel konuşalım derken ,huzungözle aynı dertten müzdarip olduğu ve dertleşmek istediği için öyle yazmış.
Nişan yapılana kadar bekleseydin evlenmeseydin keşke kayın baban suçlu olabilir ama görümcenin suçu ne havalar kötü olsun diye dua ediyorsun.Ben anlatamadim sanirim nisani ben yapcaktim zaten yapmak istedigimde yine gecen sene kasim ayiydi kayinpederim bana isler çok deyip daha ileriki bi zamana atmak istedi bende zaten soz yapilali bir buck sene oldu daha ne kadar beklicegimizi sordum yapamam bu ara nisan dedi yani öyle bi etkinlik olamaz dedi dejavu yalan yere konu acicak değilim buraya benim takilardan bilezikler hariç herşeyi aldilar ve borç olmadigi halde eeşimin düşüncesini soranlar o da onlar eyvallah ediyor ben tenezzül edip istemem diyor
Aynen arkadasin dediği gibi dertleşme anlamında dedimBiz senin gorumcen yada kp degiliz uslubuna dikkat et oyle tehdit vari gel ozelde konusalim dersen kiblenirsin duzgun bir sekilde derdini anlat insanlar yorum yapsin burasi carsi pazar degil
Cok yanlissinAilem isi bozmaya kadar gitti israrci oldu ama benim yuzumdenn çok seviyorum diye boyun eğriler takilar gitti artik sorun eetmiyorum sadece zoruma yalan soleyip paranin üstüne konup kizlarina harcamalri kayinvalidem bugün şöyle yapiyoruz boyle yapiyoruz pembe. Tuvalet giycek deyince koptum benim hayalime engel oldular nisan yapilsin diye 1.5 yol bekledim sözlü ha tarla ha hayvan sora gelmedi gorumcemin sucu yok size gore herkes yasadigini bilir benim düğümden 20 gün öncebi gorumcem ssünnet yapti bu nisani olan da araya söz cikardi ben az bile ah ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?