- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi imeraFera24
-
Takıldığın bu son yazdgın şey özellikle cankm öyle ugak tefekki.sana kızamıyorum.çünkü aynu şeyleri bende yaşadım kendi içimde hırslanıp büyüttüm hep bi kıyas halinde.ama şimdi gülüyorum çok komikmiş,yani bu anlattıkların ammann diyip geçebilcegin şeyler.sana bir tavsiye böyle hırs içinde takılıp takılıp sadece kendini üzersin.Huzunguz biz özel konusalim bence dejavu yazikmis o gorumceye öyle mi benim kina gecemde bindalli giymeye kalktilar ben soz bohcama konulan hediyeleri bile sonradan gördüm onlar seçmişler ssandigindan iç camasirina onlar giyecek gibi
düğünde sana takılanları kayın baban mı aldı?garipKızlar çok moralim bozuk2.5 aylik evliyim gecen sene bu zamanlar büyük nisan yapmak istedim hazirdim nisani kiz yapar bizde kayınpederim işler çok yapamam tarlalar falan var dedi ama şuan gorumceme büyük nisan yapıyorlar gecen sene olan isler bu sene yok mu sanki var ama kiz başka el kizi başka ve maddi olarak hazirlardi bi kendilerini alip gelceklerdi yaptirmadilar bana çok içimde kaldi üstelik benim düğünde takilarimi aldilar kredi çektik deyip yalan yok öyle bisey eminim o takilarla gorumceme nisan yapıyorlar beddua etmiyorum ama Allah im dan bulsunlar yeni düğünden dikti aglaniyordu gorumcem asgari ücretle calisan ve yatirimi oolmayan biri kimi kandiriyorlar dua ediyorum havalar kotu olsun diye sansima da iyi gidiyor ben kötülük yapmadim ki neden herşey onların gönlüne gore oluyor
bundan sonrasına bak,nişan düğün hepsi boş önemli olan sıcak yuva ve kocanla mutluluğun...Kızlar çok moralim bozuk2.5 aylik evliyim gecen sene bu zamanlar büyük nisan yapmak istedim hazirdim nisani kiz yapar bizde kayınpederim işler çok yapamam tarlalar falan var dedi ama şuan gorumceme büyük nisan yapıyorlar gecen sene olan isler bu sene yok mu sanki var ama kiz başka el kizi başka ve maddi olarak hazirlardi bi kendilerini alip gelceklerdi yaptirmadilar bana çok içimde kaldi üstelik benim düğünde takilarimi aldilar kredi çektik deyip yalan yok öyle bisey eminim o takilarla gorumceme nisan yapıyorlar beddua etmiyorum ama Allah im dan bulsunlar yeni düğünden dikti aglaniyordu gorumcem asgari ücretle calisan ve yatirimi oolmayan biri kimi kandiriyorlar dua ediyorum havalar kotu olsun diye sansima da iyi gidiyor ben kötülük yapmadim ki neden herşey onların gönlüne gore oluyor
Kızlar çok moralim bozuk2.5 aylik evliyim gecen sene bu zamanlar büyük nisan yapmak istedim hazirdim nisani kiz yapar bizde kayınpederim işler çok yapamam tarlalar falan var dedi ama şuan gorumceme büyük nisan yapıyorlar gecen sene olan isler bu sene yok mu sanki var ama kiz başka el kizi başka ve maddi olarak hazirlardi bi kendilerini alip gelceklerdi yaptirmadilar bana çok içimde kaldi üstelik benim düğünde takilarimi aldilar kredi çektik deyip yalan yok öyle bisey eminim o takilarla gorumceme nisan yapıyorlar beddua etmiyorum ama Allah im dan bulsunlar yeni düğünden dikti aglaniyordu gorumcem asgari ücretle calisan ve yatirimi oolmayan biri kimi kandiriyorlar dua ediyorum havalar kotu olsun diye sansima da iyi gidiyor ben kötülük yapmadim ki neden herşey onların gönlüne gore oluyor
canım o her yerde var herkesin başına gelebiliyor..çok ayıp etmişlerr valla o onlardan çıkar hiç merakk etme sen..canım benim keşke altınlarını vermeseydin biz de eşimle evlendik ertesi gün balayına gidecektik bana dedii bilezikleri annemgile(kayınvalide) vrelim demiştii ..ben de hayır deyip kendi anneme vermiştiimm ..iyiki öle yapmışım ben belki yanlış tanıyoru diyordum ama doğru tanımışım..bazı olaylar yaşadık konuşmuyorum ailesi ile artıkk..Kızlar çok moralim bozuk2.5 aylik evliyim gecen sene bu zamanlar büyük nisan yapmak istedim hazirdim nisani kiz yapar bizde kayınpederim işler çok yapamam tarlalar falan var dedi ama şuan gorumceme büyük nisan yapıyorlar gecen sene olan isler bu sene yok mu sanki var ama kiz başka el kizi başka ve maddi olarak hazirlardi bi kendilerini alip gelceklerdi yaptirmadilar bana çok içimde kaldi üstelik benim düğünde takilarimi aldilar kredi çektik deyip yalan yok öyle bisey eminim o takilarla gorumceme nisan yapıyorlar beddua etmiyorum ama Allah im dan bulsunlar yeni düğünden dikti aglaniyordu gorumcem asgari ücretle calisan ve yatirimi oolmayan biri kimi kandiriyorlar dua ediyorum havalar kotu olsun diye sansima da iyi gidiyor ben kötülük yapmadim ki neden herşey onların gönlüne gore oluyor
Hem "gelemeyiz" deyip size nişan yaptırmıyorlar; Hem de masraf etmedikleri halde, düğünde size takılanları alıyorlar.!
Aynı ayda istediğiniz nişana "olmaz" deyip; Şimdi aynı ayda ve sizin takılarınızla, kızlarına nişan yapıyorlar.!
Doğru mu anlıyorum?
Şu durumda görümcenin bir suçu yok.. Anne-babasının kabahatini ondan çıkarmayın..
Ortada bir haksızlık varsa zaten, eninde-sonunda onlardan çıkacaktır.. Boşuna kendinizi yıpratmayın..!
Yeni evlisiniz madem, keyfini çıkarmaya bakın.. gerisini boş verin.!
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?