Allah kimseyi evladıyla sınamasın...

Cnm Allah yardimcin olsun.cok uzuldum.
 
Rabbim korktuğunla imtihan etmesin. Sana bağışlasın yavrunu.
Ama bişey çıkmayacak Allahn izniyle.
İnternette öksürük yazınca akciğer kanseri çıkıyor.
Bişey olsaydı bebekte mutlaka bir belirti değişiklik bişey olurdu.
Tahlilleri yaptırınca bizede haber verin olur mu?
Dua edicem size
 
İstanbul Anadolu yakasında Göztepe Eğiyim ve araştırma çocuk Hematolojisi iyi diye duydum. Daha yeni bi arkadaşımızın çocuğu rahatsızlanmıştı ordan biliyorum. Konuyu takipteyim bi gelişme olursa yazın lütfen. Bizde doktor tavsiyesinde bulunuruz çevremizden
 
Arkadaşlar birçok kişi özelden ve buradan anneoluncaanladım.com da Kadir Tuğcu’yu tavsiye etti . Üye oldum tahlil sonuçlarını yazdım, biraz önce cevap geldi .

Basit bir grip geçirmiş çocuğunuz başka birşey yok yazmış kendisi.

Çocuğumda hiç grip belirtisi olmadı ateşi çıkmadı aşırı bir hapşırma öksürme va hiçbirşey olmadı ama belki de biz farkedemedik ayakta geçirdi çok ağır olmadan.

Tabi haftaiçi yine de doktora götüreceğim ama çok kişi tavsiye ettiği için Kadir Bey’in cevabı içimi biraz olsun rahatlattı.

Umarım gittiğim doktordan da aynı cevabı alırım. Hepinize ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim
 
Allah şifa versin. İnşaallah aklınızdan geçen şeyler değildir.
Benim kayınvalidemin geçen sene kan tahlilinde ve röntgeninde sorun çıkmıştı. Dr bize açık açık kanser gibi duruyor. Başka Dr a gidin dedi. Gittiğimiz diğer Dr öncelikle antibiyotik tedavisine başladı. Çünkü vucüttaki bazı iltihaplanma veya virüsler de sebep olabiliyormuş. Ki dediği gibi de oldu şükür ki. İnşaallah sizin durumunuzda basit birşeydir.
 
Canim cok sevindim insallah baska doktordanda ayni cevabi alip rahatlarsin senin cevabinla ben de rahatladim suan inan Allah razi olsun yavrunu korusun
 
Rabbim acil şifalar versin ..
İnşallah hiç bişeyi çıkmaz .
Lütfen internetten araştırma yapmayın ..
5 sene hamile kalamadım denemediğim tedavi kalmadı ..
Hamile olduğumda garip belirtiler vardı internetten araştırırken bir baktım bu belirtiler rahim kanseri belirtisi moreli bozuk ben çökmüşüm ..
Hamileymişim ..
Diyeceğim o ki güzel anne
İçini ferah tut .
Dualarımız minik kuzunla ..
İnşallah hiç bir şey çıkmıcak ..
 


Çok teşekkür ederim sağolun.. allah hepimizin evlatlarını bağışlasın.. haftaiçi tekrar doktora götüreceğim umarım basit bir enfeksiyondur sebebi
 
Canım merhaba, aynı şeyleri 3 sene önce kardeşimde yaşadık ama biz lenf bezinin şişliğiyle kbb hekimine gitmiştik ultrasonla bakıldı boyutunun buyuk oldugu farkedildi ilac verdi iki hafta sonra küçülmüş mu diye bakacağız dedi iki hafta gecti küçülmesi gerekirken büyümüştü onkoloji hastanesi hematolojiye yonlendirdi ve gözümüzü hayli korkuttu biyopsi yapılabilir vb seylerle kardeşim daha 4 yaşındaydı hematalog bazi testler istedi kan testleri suan tam hatirlamiyorum onlarda yüksek çıktı ama doktor ben biraz beklemek istiyorum bir ay geçsin dedi aradan bir ay geçti sadece viral enfeksiyon geçirmiş yakin zamanda dedi her sey normale dönmüştü. Ankaradaysanız eğer demetevler onkoloji hastanesine gelmenizi öneririm icinizi ferah tutmaya çalışın inanın internette en kötü şeyler yazıyor.
 


Evet çok haklısınız daha doğrusu bütün sebepler çıkıyor internette ama biz en kötüsüne odaklanıyoruz ister istemez... istanbulda yaşıyoruz haftaiçi muhtemelen devlet hastanesine götüreceğim oradaki sonuca göre burada tavsiye edilen birkaç doktor oldu onları araştırıp götüreceğim.. kardeşinize çok geçmiş olsun inşallah bizimki de basit bir enfeksiyondur
 
Gönlünüzü ferah tutun internette herşey çok abartılır benmde yeğenime 2 yaşında akciğer kanseri dendi ama sonradan olmadığı sadece kalıcı bi yara olduğunu öğrendik gayet sağlıklı oyüzden siz üzülmeyin olasılıklar hep var siz iyi düşünün
 
Bizim farkedemediğimiz enfeksiyonlar olabiliyor. Oğlumunda boynunda ki lenf bezinin şişmesinden ve geçmemesinden dolayı şüphelenip götürmüştüm doktora. Doktor enfeksiyon olabileceğini. Hiç bir belirtinin tek başına olmayacağını söylemişti. Yatağın ıslanacaşı kadar terleme, karın ağrısı, kusma, baş ağrısı. Bunlardan biri ile birlikte olursa sıkıntı.demişti. Çok şükür hiç birşey olmadı.
 
Benim de bir ogrencim ayni sekilde birkac gun once bu degerleri yuksek cikti ve lenf kanserinden suphelenildi .dediginiz gibi degerlerden baska vucutta baska hucbir sorun yok.testler tekrar edildi sonra enfeksiyon oldugu ortaya cikti.o yuzden yukselmis degerler.insallah sizin de oyledir.kotu birsey olsa zaten cijardi isler boyle uzamazdi bence.icinizi ferah tutun.internete hiç bakmayin zaten.
 
Kötü hastalıkların bir sürü başka belirtisi de oluyor. Ve o hastalığın olup olmadığını belirlemek için yapılan testler sadece bazı hastenelerde yapılıyor ve hemetoloji uzmanlarınca değerlendirilmesi gerekiyor. O yüzden en kötü ihtimali düşünerek kendinizi yıpratmayın, biliyorum anne yüreği söylemek başka yaşamak başka. Ben de kötü ihtimali düşünerek bir çok test yaptırmıştım bir dönem bebeğime, şükür hiç bir şey çıkmadı. İçinizin rahat etmesi için gerekli tüm testleri yaptırın, güzel sonuçlar alacağınıza eminim.
Bu arada hemetoloji ile ilgili Bahçelievler’de bir özel hastaneye gittik. Adını söylemem doğru olur mu bilmediğimden yazmıyorum, bu alanda uzman profesör ve doçent doktorları vardı, aynı gün test yaptırıp sonuçları alabildik. Bilginiz olsun dilerseniz özelden yazabilirim hastane adını.
 
Son düzenleme:
canim benim iyi dusun iyi olsun..muhtemelen basit bir viral enfeksiyondan dolayi degerler yuksek cikmistir. Ayrica erken teshis cok onemli her seyin bir caresi vardir sen annsain guclu olmalisin ki yavrun da gücunü senden alsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…