- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.068
- 448
- Konu Sahibi zerya271210
-
Cnm Allah yardimcin olsun.cok uzuldum.iyi akşamlar hanımlar.
10 aylık bir bebeğim var. İki hafta önce rutin bir kan tahlili yaptıralım diye düşünüp hastaneye gittik. Herhangi bir sorunu yok çocuğumun gayet sağlıklı, amacım vitaminlerini vs baktırmaktı herhangi bir eksiklik var mı diye.
Kan sayımında lenfosit değerleri çok yüksek çıktı.. doktor ben bu hastaneye yeni geldim belki laboratuarda yanlışlık olmuştur başka bir yerde daha yaptırın dedi.
Başka bir hastaneye gittik , daha önce de çocuğumun devamlı muayene olduğu doktora. Tekrar aynı test yapıldı değer yine yüksek çıktı.
Bu arada fiziki muayenesinde hiçbir sorun yok, boyu kilosu, lenf bezleri , dalağı, böbrekleri, herşeyi normal..
Doktor bir hafta sonra tekrar yapalım dedi belki viral enfeksiyondur geçici bir durumdur diyerek.
Bir hafta sonra tekrar gittik bu sefer hem tam kan sayımı hem de periferik yayma testi yapıldı.
Sonucu bütün diğer değerler normal, lenfositler yüksek ve parçalı diye geçen hücreler çok düşük.
Doktor şunu söyledi; yetişkin biri olsaydı bu değerler aşırı yüksek diyemezdik çok önemsemezdik, ama çocuk 10 aylık olduğu için bu değerler yüksek kalıyor, bir hematoloğa götürün bir de o incelesin..
bu arada çocuğum şuan hala gayet sağlıklı görünüyor, hastalık belirtisi yok, gayet hareketli aktif. İştahı yerinde kilosu vs çok iyi.
Lenfosit yüksekliği birçok sebepten olabiliyor bunların içinde en kötüsü lenf ve kan kanseri gibi durumlar.
Çıldırmak üzereyim internetten araştırmadığım site kalmadı... kanserin ihtimali bile beni mahvetmeye yetti benim yavrum daha 10 aylık. Ve tabi ki bu hafta içi hemen tekrar götüreceğim iyi bir çocuk hematoloğu arıyorum.
Başına böyle birşey gelen var mı ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum zira kafayı yemek üzereyim...
Canim cok sevindim insallah baska doktordanda ayni cevabi alip rahatlarsin senin cevabinla ben de rahatladim suan inan Allah razi olsun yavrunu korusunArkadaşlar birçok kişi özelden ve buradan anneoluncaanladım.com da Kadir Tuğcu’yu tavsiye etti . Üye oldum tahlil sonuçlarını yazdım, biraz önce cevap geldi .
Basit bir grip geçirmiş çocuğunuz başka birşey yok yazmış kendisi.
Çocuğumda hiç grip belirtisi olmadı ateşi çıkmadı aşırı bir hapşırma öksürme va hiçbirşey olmadı ama belki de biz farkedemedik ayakta geçirdi çok ağır olmadan.
Tabi haftaiçi yine de doktora götüreceğim ama çok kişi tavsiye ettiği için Kadir Bey’in cevabı içimi biraz olsun rahatlattı.
Umarım gittiğim doktordan da aynı cevabı alırım. Hepinize ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim
Rabbim acil şifalar versin ..
İnşallah hiç bişeyi çıkmaz .
Lütfen internetten araştırma yapmayın ..
5 sene hamile kalamadım denemediğim tedavi kalmadı ..
Hamile olduğumda garip belirtiler vardı internetten araştırırken bir baktım bu belirtiler rahim kanseri belirtisi moreli bozuk ben çökmüşüm ..
Hamileymişim ..
Diyeceğim o ki güzel anne
İçini ferah tut .
Dualarımız minik kuzunla ..
İnşallah hiç bir şey çıkmıcak ..
Prof.dr. Rejin Kebudi bi araştırın isterseniz.. gecmis olsunİstanbuldayız.. buradan bir sonuç alamazsam ankaraya da giderim çocuğum için hiç sorun değil.. teşekkür ederim
Prof.dr. Rejin Kebudi bi araştırın isterseniz.. gecmis olsun
Canım merhaba, aynı şeyleri 3 sene önce kardeşimde yaşadık ama biz lenf bezinin şişliğiyle kbb hekimine gitmiştik ultrasonla bakıldı boyutunun buyuk oldugu farkedildi ilac verdi iki hafta sonra küçülmüş mu diye bakacağız dedi iki hafta gecti küçülmesi gerekirken büyümüştü onkoloji hastanesi hematolojiye yonlendirdi ve gözümüzü hayli korkuttu biyopsi yapılabilir vb seylerle kardeşim daha 4 yaşındaydı hematalog bazi testler istedi kan testleri suan tam hatirlamiyorum onlarda yüksek çıktı ama doktor ben biraz beklemek istiyorum bir ay geçsin dedi aradan bir ay geçti sadece viral enfeksiyon geçirmiş yakin zamanda dedi her sey normale dönmüştü. Ankaradaysanız eğer demetevler onkoloji hastanesine gelmenizi öneririm icinizi ferah tutmaya çalışın inanın internette en kötü şeyler yazıyor.
Gönlünüzü ferah tutun internette herşey çok abartılır benmde yeğenime 2 yaşında akciğer kanseri dendi ama sonradan olmadığı sadece kalıcı bi yara olduğunu öğrendik gayet sağlıklı oyüzden siz üzülmeyin olasılıklar hep var siz iyi düşününiyi akşamlar hanımlar.
10 aylık bir bebeğim var. İki hafta önce rutin bir kan tahlili yaptıralım diye düşünüp hastaneye gittik. Herhangi bir sorunu yok çocuğumun gayet sağlıklı, amacım vitaminlerini vs baktırmaktı herhangi bir eksiklik var mı diye.
Kan sayımında lenfosit değerleri çok yüksek çıktı.. doktor ben bu hastaneye yeni geldim belki laboratuarda yanlışlık olmuştur başka bir yerde daha yaptırın dedi.
Başka bir hastaneye gittik , daha önce de çocuğumun devamlı muayene olduğu doktora. Tekrar aynı test yapıldı değer yine yüksek çıktı.
Bu arada fiziki muayenesinde hiçbir sorun yok, boyu kilosu, lenf bezleri , dalağı, böbrekleri, herşeyi normal..
Doktor bir hafta sonra tekrar yapalım dedi belki viral enfeksiyondur geçici bir durumdur diyerek.
Bir hafta sonra tekrar gittik bu sefer hem tam kan sayımı hem de periferik yayma testi yapıldı.
Sonucu bütün diğer değerler normal, lenfositler yüksek ve parçalı diye geçen hücreler çok düşük.
Doktor şunu söyledi; yetişkin biri olsaydı bu değerler aşırı yüksek diyemezdik çok önemsemezdik, ama çocuk 10 aylık olduğu için bu değerler yüksek kalıyor, bir hematoloğa götürün bir de o incelesin..
bu arada çocuğum şuan hala gayet sağlıklı görünüyor, hastalık belirtisi yok, gayet hareketli aktif. İştahı yerinde kilosu vs çok iyi.
Lenfosit yüksekliği birçok sebepten olabiliyor bunların içinde en kötüsü lenf ve kan kanseri gibi durumlar.
Çıldırmak üzereyim internetten araştırmadığım site kalmadı... kanserin ihtimali bile beni mahvetmeye yetti benim yavrum daha 10 aylık. Ve tabi ki bu hafta içi hemen tekrar götüreceğim iyi bir çocuk hematoloğu arıyorum.
Başına böyle birşey gelen var mı ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum zira kafayı yemek üzereyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?