Allah n cezası

Yazdığımı okumuyor musunuz? ben izin mi istedim . hastanenin nerde olduğunu sordum nasıl gidecegimizi

Ablamla ikisi anlaşamıyorlar ve beni ablamla yalnız bir yere yollamak istemiyor çarşıya çıksak surat asıyor .Ablam biraz hoppidi. Sonra bende ablama akşam içtiğim bekunis i bahane edip bağırsaklarım bozuk dedim ve gitmedim ablam gitti .

yazdığınız tam olarak bu...

Ablanızla sevgiliniz anlaşamıyor ve buna karşılık sevgiliniz sizi bırakmak istiyor çünkü ayri gitmenizi izin vermiyor ve sizde o bırakacağına ablanızı ekiyorsunuz yani onay alamadığınız için gidemiyorsunuz.

ben ne anlatmak istediğinizi anlıyorum da siz ne yazmak istediğinizin farkında değilsiniz yada yaşadığınızın sanırım.

neyse siz sordunuz bizde cevap verdik herkese ters bir cevabınız var almak istediğiniz cevapları almayınca insanlara karşı saygınızı kaybetmeyin lütfen.

Öf gözümde canlandi ilişkiniz vs . Aman Aman uzak dursun .
Altı üstü uremek icin tüm bu çabalar, tripler insanoğlu ne acayip

Sonuç ? seviştiniz mi ?
Allah iyiyliğini versin ne güldüm ya.
Şaka bi yana ablanız nasıl davranırsa davransın onu erkek arkadasınızın(?) yanında eleştirmeniz yanlış.
İki gün sonra sizi terk ederken bunlar karşınıza çıkacak.
İki gün sonra terkederken dedım çünkü kendınızden bu kadar taviz verdikce onun en kolay vazgececeği insan siz olcaksınız.

kimseye ters bir cevap verdiğimi düşünmüyorum yazilanlar karşısında . Herkesin üslubuna göre cevap verdim . yazdiklariminda farkindayim sizden bir olay hakkinda fikir almak istedim .Hangi olay hakkinda fikir almami istedigimi merak ediyorsaniz konunun başlığına bakın

Sevgili daha cazip geliyor şu an çünkü. Eh kız sevgilisi istemiyor diye ablasına dişçiye bile eşlik etmezse adam tabii ki her hakkı görür kendinde.
Adama suç bulmuyorum ben, ablasını sevgilisine ezdirirse adam da sonuna kadar kullanır imkanlarını.

14 yaş dediğin nedir Allah aşkına. O yaşların devamında insan beynini karakterini geliştirmek için çabalamalı. Siz bir saçmalığa tutulup 21 yaşına gelmişsiniz. Sonra bu şekil bir akıl tutulması yaşayıp ablanıza hoppa deyip gerzek bir adam yüzünden aile bireylerini bu şekil aşağılama yoluna girersiniz. Evet sizin sevgiliniz salağın teki. Sizde bir salakla beraber olup ablanızı aşağılıyorsunuz. Beyninizi karakterinizi nereye koyduysanız geri dönün bulun takın kafanıza. Böyle saçma bir ilişki böyle salakça bir durum olamaz.

Yazdim azönce gidemeyeceğim değil gitmek istemediğim . Ablam konusunda haklısınız diğer mesajınızdada ama ben ablami hic yalniz birakmadım .herkes ablasiyla kardesiyle sorun yasiyor . ki ben onun butun sorunlarindada yaninda oldum Yaşamadan bilinmeyecek seylerin yargılanmaya açık olduğunu düsnmuyorum . Ablamla biz farkiliyiz biraz sadce sevgilimle bir ilgisi yok küçüklükten beri sevdigimiz seyler hersey farkli . onun gittigi sevdigi yerleri bende cok sevmiyorum . Tamam erkek arkadasima hakli demiyorum biz zaten senelerdir birbirimizi kemirdik durduk .oda ablanla tamamen gorusme yada hicbiyere gitme diye bisey zaten diyemez . Sadece akli bende kaliyor surat asiyor bu yani

konunun başlığına bakıp tekrar yorum yapmıyorum, siz sevgilinizi ailenize tercih ederseniz, sevgiliniz de size her şeyi yapmayı hak görür.

iki gün sonra konu açarsınız ben onun ne fedakarlıklar yaptım ablamı karşıma aldım o ne yaptı, beni aldattı, beni dövdü, beni yok saydı vs. vs. vs.

bu hayatta herkes hak ettiğini yaşar derler, diyenler boşa dememiş.

Ayril

Bak canim insan birini severse ona ait herseyi sever en azindan saygi duyar.ablan ailenden geriye kalan tek insan sevgilian seni sevip deger veriyor olsaydi emin ol ablanida seever sayardi.
Ablayi gectim sizin kopegiz olsa onuda severdi sizi sevdigi icin.
Sizin ablanizlabtek gitmenizi istemiyor kendi heryere gidip ustune sizede allahin cezasi diyor.esas cezan bu zibidi bana gore allah yrdimcin olsun

Ksikancliklarindan sklip bu tepkiyi vermis olabilir. Seninde kirilman gayet normal tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…