- 27 Şubat 2010
- 607
- 373
- 123
Yazdığımı okumuyor musunuz? ben izin mi istedim . hastanenin nerde olduğunu sordum nasıl gidecegimizi
Allah iyiyliğini versin ne güldüm ya.Sonuç ? seviştiniz mi ?
Git eski konularimi oku alkol alınca napıyormuş . Sizin gibi birine laf analatasım yok .
kimseye ters bir cevap verdiğimi düşünmüyorum yazilanlar karşısında . Herkesin üslubuna göre cevap verdim . yazdiklariminda farkindayim sizden bir olay hakkinda fikir almak istedim .Hangi olay hakkinda fikir almami istedigimi merak ediyorsaniz konunun başlığına bakınAblamla ikisi anlaşamıyorlar ve beni ablamla yalnız bir yere yollamak istemiyor çarşıya çıksak surat asıyor .Ablam biraz hoppidi. Sonra bende ablama akşam içtiğim bekunis i bahane edip bağırsaklarım bozuk dedim ve gitmedim ablam gitti .
yazdığınız tam olarak bu...
Ablanızla sevgiliniz anlaşamıyor ve buna karşılık sevgiliniz sizi bırakmak istiyor çünkü ayri gitmenizi izin vermiyor ve sizde o bırakacağına ablanızı ekiyorsunuz yani onay alamadığınız için gidemiyorsunuz.
ben ne anlatmak istediğinizi anlıyorum da siz ne yazmak istediğinizin farkında değilsiniz yada yaşadığınızın sanırım.
neyse siz sordunuz bizde cevap verdik herkese ters bir cevabınız var almak istediğiniz cevapları almayınca insanlara karşı saygınızı kaybetmeyin lütfen.
Ağır mı olayım . Tamam içimden oldum ağır . Yaşınıza bakmayıp saygısını bozan sizsiniz ..Ben dedim içimden boşver
Sevgili daha cazip geliyor şu an çünkü. Eh kız sevgilisi istemiyor diye ablasına dişçiye bile eşlik etmezse adam tabii ki her hakkı görür kendinde.Ya ben iki çocuğumun babasına laf söyletmem aileme. Bu kızlar nasıl taviz veriyorlar ki adamlar kendilerinde bu hakkı görüyor? Bunun bir adım ötesini hesaplayamiyorlar mi?
Evlenince evine sokmaz,karısını göndermez al sana huzursuzluk.
Ağır mı olayım . Tamam içimden oldum ağır . Yaşınıza bakmayıp saygısını bozan sizsiniz ..
Yazdim azönce gidemeyeceğim değil gitmek istemediğim . Ablam konusunda haklısınız diğer mesajınızdada ama ben ablami hic yalniz birakmadım .herkes ablasiyla kardesiyle sorun yasiyor . ki ben onun butun sorunlarindada yaninda oldum Yaşamadan bilinmeyecek seylerin yargılanmaya açık olduğunu düsnmuyorum . Ablamla biz farkiliyiz biraz sadce sevgilimle bir ilgisi yok küçüklükten beri sevdigimiz seyler hersey farkli . onun gittigi sevdigi yerleri bende cok sevmiyorum . Tamam erkek arkadasima hakli demiyorum biz zaten senelerdir birbirimizi kemirdik durduk .oda ablanla tamamen gorusme yada hicbiyere gitme diye bisey zaten diyemez . Sadece akli bende kaliyor surat asiyor bu yaniHobba olan sevgiliniz cocuk gibi hadi hastahaneye gidiyorlar arkasindan kosan o ustelik isede yaramiyormus.
Bir erkek iconde ablanizi satmayin hem ablanizi yalniz birakmissiniz hemde kiza hoppa diyorsunuz.bide ok merak ettim ablaniz sizin gidemeyeceginiz nerelere takilir mesela?
kimseye ters bir cevap verdiğimi düşünmüyorum yazilanlar karşısında . Herkesin üslubuna göre cevap verdim . yazdiklariminda farkindayim sizden bir olay hakkinda fikir almak istedim .Hangi olay hakkinda fikir almami istedigimi merak ediyorsaniz konunun başlığına bakın
Ben ablama hoppidi olduğu için hoppidi dedim.Anlamadim ben neden buraya takıldınız
Ayril21 yaşındayım 7 yıllık bir ilişkim var .Erkek arkadaşım kıskanç bende kıskancım ama bazen haksızlığa uğradığımı düşünüyorum artık . Bugün ablamın dişcide randevusu vardı banada gelsene dedi yerini bilmiyorduk cünkü discinin erkek arkadasima sordum sende gidiceksen ben götürurum sizi dedi . Ablamla ikisi anlaşamıyorlar ve beni ablamla yalnız bir yere yollamak istemiyor çarşıya çıksak surat asıyor .Ablam biraz hoppidi. Sonra bende ablama akşam içtiğim bekunis i bahane edip bağırsaklarım bozuk dedim ve gitmedim ablam gitti . sevgilimin arabası var bir arkadaşınıda alıp arkadaşnin dukkanina gittiler .Sonra dükkanin sahibi olan arkadaşının annesinin şekerimi ne çıkmış onu alıp alhastabeye gittiler ben yine sinirlendim çünkü ne zaman biri hastalansa peşlerinden oda gidiyo bi işe yaramiyo oysaki oturup çay iciyolar kantinde .neyse sinirlendim ama bisey demedim .o çocugunda arabasi var bide . gayet guzel bir sekilde onun arabasina ne oldu neden sen götrdn diye sordum . Verdiği cevap Ben götürmedim Allah n cezası . Kavga felan etsek anlıycam . tamam artik hep agni konuya sinirleniyorum yine sordum diyede kızmış olabilir onuda anlarım ama Allah n cezası ne demek ? Sizce ben hatalı mıyım takmamalı mıyım dsha sonradan onun arabasiyla geldi kdiye mesaj atti bende sormadim say dedim . .Sizce ben abarttim mi hastane konusunda böyle düşündüğüm için Allah n cezasi mıyım ben ? ne yapmalıyım ne diyim
Kıskanclık, hadsizlik, saygısızlık. Bak ilişkini 3 kelimeyle özetledim. Böyle zehir ilişkiler yaşarken nasıl mutlu olabiliyorsunuz?[/ abla konusundada o tek çocuk olduğu için bir kardeşin ne demek olduğunu
Canın sıkılıyor belli :)ahh romeo
romeo dedım kıskanmayasın sakın. senın çakma romeoya demedimCanın sıkılıyor belli :)
21 yaşındayım 7 yıllık bir ilişkim var .Erkek arkadaşım kıskanç bende kıskancım ama bazen haksızlığa uğradığımı düşünüyorum artık . Bugün ablamın dişcide randevusu vardı banada gelsene dedi yerini bilmiyorduk cünkü discinin erkek arkadasima sordum sende gidiceksen ben götürurum sizi dedi . Ablamla ikisi anlaşamıyorlar ve beni ablamla yalnız bir yere yollamak istemiyor çarşıya çıksak surat asıyor .Ablam biraz hoppidi. Sonra bende ablama akşam içtiğim bekunis i bahane edip bağırsaklarım bozuk dedim ve gitmedim ablam gitti . sevgilimin arabası var bir arkadaşınıda alıp arkadaşnin dukkanina gittiler .Sonra dükkanin sahibi olan arkadaşının annesinin şekerimi ne çıkmış onu alıp alhastabeye gittiler ben yine sinirlendim çünkü ne zaman biri hastalansa peşlerinden oda gidiyo bi işe yaramiyo oysaki oturup çay iciyolar kantinde .neyse sinirlendim ama bisey demedim .o çocugunda arabasi var bide . gayet guzel bir sekilde onun arabasina ne oldu neden sen götrdn diye sordum . Verdiği cevap Ben götürmedim Allah n cezası . Kavga felan etsek anlıycam . tamam artik hep agni konuya sinirleniyorum yine sordum diyede kızmış olabilir onuda anlarım ama Allah n cezası ne demek ? Sizce ben hatalı mıyım takmamalı mıyım dsha sonradan onun arabasiyla geldi kdiye mesaj atti bende sormadim say dedim . .Sizce ben abarttim mi hastane konusunda böyle düşündüğüm için Allah n cezasi mıyım ben ? ne yapmalıyım ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?