Allah n cezası

Hatalısın hayatına bu kadar karışmasına müsade etmişsin ,ablanla görüşmenden bir yerlere gitmenden surat asacaksa ayrıl yani ilerde ailenle görüşmeni bile engeller bu insan.

herkesin karakteri farklı..
bir olay karşısında siz başka bir tepki verirsiniz ben başka bir tepki..
mesela şiddet görerek büyümüş çocukların bir kısmı büyüdüklerinde de şiddet gösteriyor bir kısmı kesinlikle farklı bir yol çiziyor ..
sizin de ablanızla durumunuz budur..
sizin gibi değil diye ablanız hoppa demeyin.. herkesin duygusal eşiği farklı kaldırabilecekleri farklı.. üstelik siz 14 yaşından beri duygusal destek sahibisiniz..
ablanızın düzenli psikolojik destek görmesi lazım..
lütfen bir daha ablanıza hoppa demeyin ben cidden üzüldüm her ikinize de ..

Haklısınız.. Bu benim içinde geçerli sonuçta bende ona ait herşeyi seviyorum :/ Oda ablamı seviyodu önceden .Ama böyle problemler yaşaya yaşaya bu duruma geldik malesef .. ama zaten ablama sevgilim için sırtını dönmüş bir insan kesinlikle değilim dediğiniz gibi başka kimsemiz yok . konudada istemiyo cikmamizi surat asiyo dedim . Ablamla hicbiyere gitmiyoruz demedim zaten . Birde sadece erkek arkadasimida suclayamiyorum sonucta ona bu tavizi ben verdim hata benim . konunun basindada ikimizde kıskancız yazmistim zaten . Birbirimizi sacma sapan seylere kisitliyoruz bunun farkindayim.Bana saygili bir sekilde öğüt verdiğiniz için teşekkürler . Birileri gibi dalgaya vurmadınız.

aman allahım olamaz. bana '' allahın cezası'' dedi

dinle canım, ablan 3 kez intihar etmiş. sence de ruh halı kötü değil mi? sen neden ablanın yaptıklarını sevgılıne anlatıp kötü gösterıyorsun? tek sahıp oldugun kişi ablan! yarın öbür gün evlenınce inan çok pişman olursun.
sevgılınin ablan yüüznden onunla ilgilenmediğin için, sevgılının istemediği bi hayat yaşayacagınız için önceden terk etıgını yazmıssın. azcık aklını başına al!
şu dünyada ablandan başka kimin var?
azıcık onu da anla.. bellı baya bozuk sinirleri
yarın öbür gün ayrı kalınca anlarsın ancak kıymetını kocanın ailesiyle başbaşa kalınca..

neyse bu soyledıklerımı en iyi zaman sana gösterecek, ders vererek hemde!

Sen ablanla

Sen ablanla elin adami yuzunden hastaneye gitmezsen, o adam gözündeki konumundan ötürü dıdısının dıdısına da gider, sana posta da koyar.

Ya bir de gına geliyo hakkaten, 14 yasinda basladiginiz seye iliski demeyin bir zahmet ya.
Sekilde oldugu uzere o iliskiden cok esaret oluyo cunku.
Cocuk cocuk hareketler.

Ablama güvenmiyor ne demek. Farkında mısınız ablanız hakkında neyi ima ediyor. Allah akıl versin ne diyim

Buradaki bircok insan sizin söylediklerinize benzer şeyler yazdı ama sizi ciddiye almıyorum çünkü üslubunuz hiç hoş degil . Dalga geçip tartışma çikarmaya calistiginiz besbelli .

çoklu alıntı olmus kusura bakmayın

Hanımlar lütfen üsluplara dikkat edelim, konu sahibesinin hataları var ama büyükleri olarak suçlayarak değil uygun bir dille yazarsanız daha uygun olmaz mı?

Konu sahibesi,
ablanıza hoppidi demişsiniz, size göre öyle görünebilir ama o da sizin gibi anne babasını kaybetmiş bir evlat, kardeşlerin karakterleri birbirine benzemez, herkes acıyı göğüsleyemeyebilir, sizin 14 yaşından beri sevgiliniz varmış onun tesellileriyle belki daha iyi hissettiniz kendinizi ama ablanız zor durumda.

Anne babayı peşpeşe kaybedip derdinizi tam anlatamadığınız bir teyzeyle yaşamak elbette kolay değil, ablanızın psikolojik sorunları da hayata olan isyanını bastırmak için alkole yönelmesininde altında yatan sebep en ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda anne babanızı toprağa vermiş olmanız, bu çok büyük bir travma, siz kafanızı dağıtıp bu acınızın üstesinden gelmeyi başarmaya çalışıyorsunuz fakat ablanız yapamıyor zira o farklı bir karaktere sahip, sizde küçüksünüz ablanızın sorumluluğunu üstlenmeniz gerekmiyor ama ablanızın haykırışını duymanız lazım, tüm ruhu ve bedeniyle isyan ediyor en azından bunu görün ve duyun, hoppalığından yapmıyor bunları.

Sevgilinize gelirsek sizin için iyi biri olabilir, siz öyle adlandırıyor olabilirsiniz ama ablanızla dışarı çıkmanıza tepki göstermesi demek, ileride ola ki evlenirseniz ablanızla asla görüşmenize izin vermeyecek demek.

Ablanız sizden farklı olabilir, gittiği yerler, aldığı alkol sizi rahatsız ediyor olabilir ama erkek arkadaşınız sizi ve dolayısıyla sahip olduğunuz tek aile ablanıza saygı duyuyor olsaydı, sizle el ele verir ablanızın toparlanmasına yardımcı olurdu.

Üslubunun nahoşluğu size Allah'ın adını vererek ettiği laftan belli, ayrıca sizin en büyük hatanız ailevi sıkıntılarınızı erkek arkadaşınıza yansıtmanız, burada size söyleseydim de ablan o senin deseydiniz demişsiniz, evet o sizin ablanız, farklı da olsanız, hayatını tasvip etmesenizde ablanız, birbirinize ağlayacak omuz olmayı başarmanız gerekiyor, ileri de ablanızı kaybederseniz en çok içi yanacak olan sizsiniz çünkü.
Ablanıza ablalık yapın demiyorum ama onun toparlanmasına yardım edin, psikolojik destek almayı reddetmiyormuş, en azından düzenli olarak bir uzmana gitmesini sağlayın.
Ablanızda sizde çok gençsiniz, ağır bir travma kayıp yaşamışsınız hiç kolay değil, bu sebeple birbirinizi iyileştirmelisiniz.

Bence siz evlenin ablanızdan uzaklaşın. Böyle bir kardeşi olduğu için şanssız çünkü.

bak canım benımde sevgılım vardı boyle manyaklaştı bır anda markete bıle skype acarak yollayan bırıydı ayrılmak ıstedım aıleme bırlıkte oldugumuzu anlatırım dedı durdu ayrıldım anlattı bırseyde olmadı senı ne baglıyor bılmıyorum ama böyle ilişki olmaz sevgı degıl bu hasta o cocuk daha 21sın ayrıl boyle hayat

21 yasındasın ve 7 yıllık iliskin var ben buraya kilitlendim ben 13. 14 yaşındayken oyun oynuyordum

9 sayfa var hepsini tek tek okuyarak geldim, 2 mesajına da ağır tepkim oldu..
Ablan o**"luk mu yapıyor, erkek arkadaşınızın tutumu budur. İçen her kadın hoppa değildir bunu lütfen unutmayın.
Bir insan ablasının zor anlarını neden erkek arkadaşına anlatır? Lütfen buna cevap vermeni çok isterim.
Ablam beni yerlerde suruse cevabını kendim verir ama yine kıyısına gider sokulur sarilirim.
Bu arada siz değil erkek arkadaşınız ablaniza bakış açınizi geliştirmiş. Şayet 14 yaşında çocuk iken sizin gözünüzü kor etmiş ve siz şimdi 7 yıl diye dusunuyorsunuz.

evlendiğinde birgün olurda hastanelik olursan eşinin diyeceği ilk iş hastaneyi sevmiyorum, dayanamıyorum olacaktır.

Ve son olarak dışarıda ablana da sana da saygı duyacak erkek çok. Yeterki ayaklarının üzerinde dur. Sen ablana hoppa dersen sana da öyle birinin kardeşi de öyledir diye yaklaşan çok olur..

Bi bitmediniz vallahi
Ne anlıyorsunuz daha evlenmeden evli bir insandan bile fazla hayatınıza müdahale ettirmeye?
Ve yazık değil mi 7 yıl bir insana verilir mi? Sevse sizi 7 yıl bekletir mi buna Nasıl basmıyor ablanızı kötülemeye basan mercimek beyniniz?

Burdan bakınca sen ve 7 yıldır seni OYALAYAN sevgilin daha HOPPİDİ görünüyorsunuz inan bana
Ablan en kısa zamanda kendini toplar ve hayata tutunur inşallah Allah ona yardım etsin
Size gelince
1) sizi oyalıyor evlenmeyecek çok bariz belli
2) ola ki yanılırsam evlenirseniz burnundan fitil fitil getirecek bu daha bariz belli
21 yaş önceliklerin oluşup oturmaya başladığı bir yaştır ben olsam ablamın tırnağına değişmezdim hiçkimseyi
( varsayımlarım size uçuk geliyor olabilir ama ben burdayım beklerim buyrun gelin)

Buradaki bircok insan sizin söylediklerinize benzer şeyler yazdı ama sizi ciddiye almıyorum çünkü üslubunuz hiç hoş degil . Dalga geçip tartışma çikarmaya calistiginiz besbelli .
tartısma cıkarınca ne olacak ? en son isteyecegım şey polemık olur

Çok erken yaşta başlayan ilişkilerin hepsinde bu var işte, koşulsuz teslimiyet. Sen farkında değilsin ama bu çocuğun değerlendirmeleri de ablandan uzaklaşmana neden olmuş.

Bak benim kardeşimin de bir arkadaşı vardı, ölüp bitiyordu. Birlikte dışarı çıkmıyorduk, aklı kalıyormuş beyefendinin. Sana benziyordu yani.

Sonra noldu biliyor musun? Çocuk doğru düzgün bir sebep sunmadan kardeşimi terk etti. Bu süreçte onun yanında olan kişi de bendim.

Yani bırak sevgiliyi, kocana bile o kadar güvenme. Ne aşklar bitiyor, bu yaşlarda herkes yaşadığı aşkı masalsı bir şey sanıyor yok öyle bir dünya.

Sen sen ol, kimse için ailenle ters düşme. Sonra o deli divane olduğun kişiden bir tekme yersen ailen olacak yanında, başka kimse değil.

Bence ayrılmalısın.

1.) Ablanı el oglu ıcın dıslamamalısın. ( kocan bıle olsa el ogludur. Aile herseyden degerlıdır cunku)
2.) Adam sana evlenmeden tahammul edemıyor. Evlendıkten sonra nasıl hıtap eder muamma
3.) Uzun suren ılıskıden hayır gelmezzz

Bi kere sizin aile içi bi konuyu sevgilinize anlatarak adamın ağzına laf vermeniz çok yanlış.
Benimde alkol almayı seven birazda çılgın bi arkadaşım vardı, çokta sevdiğim biriydi. Sevgilim onla görüşme gibi bi imada bulunur gibi oldu verdim ağzının payını. Ki sizin görüşmenizi istemediği kişi ablanız, kendi aileniz kanınız. Aklım almıyo cidden böyle şeyleri ya. Sevgilisi için ablasını satandan herşeyi beklerim ben

Ablaniz konusunda yeterince şey yazılmış. Benim takildigim sizin ablaniz veya başka bir arkadasinizla dışarı cikmadan önce izin alirken bunu kıskançlık kisvesi altinda meşru kilmaniz.

Bende kiskancim zaten diye eklemissiniz ki normal olan bu der gibi. Yazik vallahi halinizden hosnutsunuz burdaki yazilanlari dinleyeceginizi de sanmıyorum o halde yasayin ve görün bunun adinin kıskançlık olmadgini. Sevgi denen hissin böyle ifade edilmesinin sonuçlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…