- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
Gelip size anlatsaydım ablan o senin deseydiniz dimi :)))
Haklısınız.. Bu benim içinde geçerli sonuçta bende ona ait herşeyi seviyorum :/ Oda ablamı seviyodu önceden .Ama böyle problemler yaşaya yaşaya bu duruma geldik malesef .. ama zaten ablama sevgilim için sırtını dönmüş bir insan kesinlikle değilim dediğiniz gibi başka kimsemiz yok . konudada istemiyo cikmamizi surat asiyo dedim . Ablamla hicbiyere gitmiyoruz demedim zaten . Birde sadece erkek arkadasimida suclayamiyorum sonucta ona bu tavizi ben verdim hata benim . konunun basindada ikimizde kıskancız yazmistim zaten . Birbirimizi sacma sapan seylere kisitliyoruz bunun farkindayim.Bana saygili bir sekilde öğüt verdiğiniz için teşekkürler . Birileri gibi dalgaya vurmadınız.Bak canim insan birini severse ona ait herseyi sever en azindan saygi duyar.ablan ailenden geriye kalan tek insan sevgilian seni sevip deger veriyor olsaydi emin ol ablanida seever sayardi.
Ablayi gectim sizin kopegiz olsa onuda severdi sizi sevdigi icin.
Sizin ablanizlabtek gitmenizi istemiyor kendi heryere gidip ustune sizede allahin cezasi diyor.esas cezan bu zibidi bana gore allah yrdimcin olsun
21 yaşındayım 7 yıllık bir ilişkim var .Erkek arkadaşım kıskanç bende kıskancım ama bazen haksızlığa uğradığımı düşünüyorum artık . Bugün ablamın dişcide randevusu vardı banada gelsene dedi yerini bilmiyorduk cünkü discinin erkek arkadasima sordum sende gidiceksen ben götürurum sizi dedi . Ablamla ikisi anlaşamıyorlar ve beni ablamla yalnız bir yere yollamak istemiyor çarşıya çıksak surat asıyor .Ablam biraz hoppidi. Sonra bende ablama akşam içtiğim bekunis i bahane edip bağırsaklarım bozuk dedim ve gitmedim ablam gitti . sevgilimin arabası var bir arkadaşınıda alıp arkadaşnin dukkanina gittiler .Sonra dükkanin sahibi olan arkadaşının annesinin şekerimi ne çıkmış onu alıp alhastabeye gittiler ben yine sinirlendim çünkü ne zaman biri hastalansa peşlerinden oda gidiyo bi işe yaramiyo oysaki oturup çay iciyolar kantinde .neyse sinirlendim ama bisey demedim .o çocugunda arabasi var bide . gayet guzel bir sekilde onun arabasina ne oldu neden sen götrdn diye sordum . Verdiği cevap Ben götürmedim Allah n cezası . Kavga felan etsek anlıycam . tamam artik hep agni konuya sinirleniyorum yine sordum diyede kızmış olabilir onuda anlarım ama Allah n cezası ne demek ? Sizce ben hatalı mıyım takmamalı mıyım dsha sonradan onun arabasiyla geldi kdiye mesaj atti bende sormadim say dedim . .Sizce ben abarttim mi hastane konusunda böyle düşündüğüm için Allah n cezasi mıyım ben ? ne yapmalıyım ne diyim
21 yaşındayım 7 yıllık bir ilişkim var .Erkek arkadaşım kıskanç bende kıskancım ama bazen haksızlığa uğradığımı düşünüyorum artık . Bugün ablamın dişcide randevusu vardı banada gelsene dedi yerini bilmiyorduk cünkü discinin erkek arkadasima sordum sende gidiceksen ben götürurum sizi dedi . Ablamla ikisi anlaşamıyorlar ve beni ablamla yalnız bir yere yollamak istemiyor çarşıya çıksak surat asıyor .Ablam biraz hoppidi. Sonra bende ablama akşam içtiğim bekunis i bahane edip bağırsaklarım bozuk dedim ve gitmedim ablam gitti . sevgilimin arabası var bir arkadaşınıda alıp arkadaşnin dukkanina gittiler .Sonra dükkanin sahibi olan arkadaşının annesinin şekerimi ne çıkmış onu alıp alhastabeye gittiler ben yine sinirlendim çünkü ne zaman biri hastalansa peşlerinden oda gidiyo bi işe yaramiyo oysaki oturup çay iciyolar kantinde .neyse sinirlendim ama bisey demedim .o çocugunda arabasi var bide . gayet guzel bir sekilde onun arabasina ne oldu neden sen götrdn diye sordum . Verdiği cevap Ben götürmedim Allah n cezası . Kavga felan etsek anlıycam . tamam artik hep agni konuya sinirleniyorum yine sordum diyede kızmış olabilir onuda anlarım ama Allah n cezası ne demek ? Sizce ben hatalı mıyım takmamalı mıyım dsha sonradan onun arabasiyla geldi kdiye mesaj atti bende sormadim say dedim . .Sizce ben abarttim mi hastane konusunda böyle düşündüğüm için Allah n cezasi mıyım ben ? ne yapmalıyım ne diyim
herkesin karakteri farklı..
bir olay karşısında siz başka bir tepki verirsiniz ben başka bir tepki..
mesela şiddet görerek büyümüş çocukların bir kısmı büyüdüklerinde de şiddet gösteriyor bir kısmı kesinlikle farklı bir yol çiziyor ..
sizin de ablanızla durumunuz budur..
sizin gibi değil
Buradaki bircok insan sizin söylediklerinize benzer şeyler yazdı ama sizi ciddiye almıyorum çünkü üslubunuz hiç hoş degil . Dalga geçip tartışma çikarmaya calistiginiz besbelli .aman allahım olamaz. bana '' allahın cezası'' dedi
dinle canım, ablan 3 kez intihar etmiş. sence de ruh halı kötü değil mi? sen neden ablanın yaptıklarını sevgılıne anlatıp kötü gösterıyorsun? tek sahıp oldugun kişi ablan! yarın öbür gün evlenınce inan çok pişman olursun.
sevgılınin ablan yüüznden onunla ilgilenmediğin için, sevgılının istemediği bi hayat yaşayacagınız için önceden terk etıgını yazmıssın. azcık aklını başına al!
şu dünyada ablandan başka kimin var?
azıcık onu da anla.. bellı baya bozuk sinirleri
yarın öbür gün ayrı kalınca anlarsın ancak kıymetınıkocanın ailesiyle başbaşa kalınca..
neyse bu soyledıklerımı en iyi zaman sana gösterecek, ders vererek hemde!
herkesin karakteri farklı..
bir olay karşısında siz başka bir tepki verirsiniz ben başka bir tepki..
mesela şiddet görerek büyümüş çocukların bir kısmı büyüdüklerinde de şiddet gösteriyor bir kısmı kesinlikle farklı bir yol çiziyor ..
sizin de ablanızla durumunuz budur..
sizin gibi değil diye ablanız hoppa demeyin.. herkesin duygusal eşiği farklı kaldırabilecekleri farklı.. üstelik siz 14 yaşından beri duygusal destek sahibisiniz..
ablanızın düzenli psikolojik destek görmesi lazım..
lütfen bir daha ablanıza hoppa demeyin ben cidden üzüldüm her ikinize de ..
çoklu alıntı olmus kusura bakmayın
tartısma cıkarınca ne olacak ? en son isteyecegım şey polemık olurBuradaki bircok insan sizin söylediklerinize benzer şeyler yazdı ama sizi ciddiye almıyorum çünkü üslubunuz hiç hoş degil . Dalga geçip tartışma çikarmaya calistiginiz besbelli .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?