- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
ben de 6 haftalık hamileyim:))pazartesi kısmetse kalp atışlarını duyucam,çok heyecanlıyım.....
amin canım cok tesk ederimHayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
amin canım allahım her isteyene nasip etsinhamile olan arkadasları tebrik ediyorum darısıda isteyen herkese olsun inşşş
teşekkürler Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..pazartesi randevum var ama ben doktor konusunda çok sıkıntılıyım..içime sinen birini bulamadım...napıcam(
tebrikler saglikla gelsin melekleriniz insallah
antalyada memnuniyet oranı yüksek bir doktor arıyorum yarın birine gidicem bakalım...bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum arkadaşlar...
teşekkürler:)bi oğlum var bide kızım olur inşallah,..tabii önce sağlıkk...
tecrübeli bir anne olarak bize gebelik belirtilerini yazar mısın
adet olmama 5 gün var..kasıklarımda zaman zaman ağrılar oluyor,gaz ve sık idrara çıkmada var..bunlarr erken gebelik belirtisi olabilir mi sence?
Merhaba,
ben aslı vural sesver'e gidiyorum.Çok memnunum.başından savmadan seni dinliyor.muayene sırasında gayet titiz ve dikkatli. tavsiye ederim
idilcimm tebrik ederim canım çok sevindim senin adına bende hamileyim buarada :) kaç haftalıksınkızlar allah nasip ederse 2 meleğime hamileyim darısı tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
dualarım sizlerle
meraba kızlar,son adet tarihim 28 şubat, gecikmenin 4. Günü cuma hcg 94.5 tu,dün 479.7 ydi,ama 3 gün içinde tam 5 katına çıkmış,hcg nin hızlı artışı için nette çoğul gebelik diyo ama inş. öyledir,sizce durum ne,geç döllenme ama hızlı bi artış var,yani cuma günü değer aralığına göre 2 haftalık,pazt 3 haftalık,3 gün de 6 gün atlamış yani,cumartesi günü muayeneye gidecem,kesesini görünce anlaşılır herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?