allah nasip ederse 2 meleğim geliyor

teşekkürler Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..pazartesi randevum var ama ben doktor konusunda çok sıkıntılıyım..içime sinen birini bulamadım...napıcam(

Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
amin canım cok tesk ederim
hamile olan arkadasları tebrik ediyorum darısıda isteyen herkese olsun inşşş
amin canım allahım her isteyene nasip etsin
teşekkürler Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..pazartesi randevum var ama ben doktor konusunda çok sıkıntılıyım..içime sinen birini bulamadım...napıcam(

dr önemli canım ii bir dr arastır

antalyada memnuniyet oranı yüksek bir doktor arıyorum yarın birine gidicem bakalım...bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum arkadaşlar...

antalyada memnuniyet oranı yüksek bir doktor arıyorum yarın birine gidicem bakalım...bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum arkadaşlar...

Merhaba,
ben aslı vural sesver'e gidiyorum.Çok memnunum.başından savmadan seni dinliyor.muayene sırasında gayet titiz ve dikkatli. tavsiye ederim

teşekkürler:)bi oğlum var bide kızım olur inşallah,..tabii önce sağlıkk...

tecrübeli bir anne olarak bize gebelik belirtilerini yazar mısın
adet olmama 5 gün var..kasıklarımda zaman zaman ağrılar oluyor,gaz ve sık idrara çıkmada var..bunlarr erken gebelik belirtisi olabilir mi sence?

tecrübeli bir anne olarak bize gebelik belirtilerini yazar mısın
adet olmama 5 gün var..kasıklarımda zaman zaman ağrılar oluyor,gaz ve sık idrara çıkmada var..bunlarr erken gebelik belirtisi olabilir mi sence?

ben hamile olduğumu öğrenmeden önce aşırı gaz vardı..kişiye göre çok değişir hamilelik bünye meselesi..bence en büyük belirtisi halsizlik ve uyku hali gebeliğin ilk belirtisidir bence...inşallah hamilesindir hadii hayırlısıı....

Merhaba,
ben aslı vural sesver'e gidiyorum.Çok memnunum.başından savmadan seni dinliyor.muayene sırasında gayet titiz ve dikkatli. tavsiye ederim

aslı hanımı duymuştum kk da araştırdım memnun olan çok..randevum cemil karakuş'aydı yaşam'da..karşılama,konuşma, ses tonu, ilgi, alaka.....vs. çok memnun kaldım.ben sormadan anlattı biçok şeyi,sorularım oldu sıkılmadan ilgiyle cevapladı.beklentilerimi karşılayacak bi doktor gibi geldi,yani ilk izlenim süper
bebişimin ilk kalp atışlarını da duyduk,yüreğime su serpildi iki haftada ne kadar da büyümüş aman da amaaannnn...

meraba kızlar,son adet tarihim 28 şubat, gecikmenin 4. günü cuma hcg 94.5 tu,dün 479.7 ydi,ama 3 gün içinde tam 5 katına çıkmış,hcg nin hızlı artışı için nette çoğul gebelik diyo ama inş. öyledir,sizce durum ne,geç döllenme ama hızlı bi artış var,yani cuma günü değer aralığına göre 2 haftalık,pazt 3 haftalık,3 gün de 6 gün atlamış yani,cumartesi günü muayeneye gidecem,kesesini görünce anlaşılır herşey

inaşallah canım hayırlı haberlelrle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…