- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
Olur olur ohooo hemde bal gibi olur. İlla mesajlaşmak istiyorsan biz mesajlaşırız senle.Çok haklısın ama işte bi ayrılmaya cesaret edebilsem bi sevmekten vazgeçebilsem bilmiyorum olur mu...
Kimseyle mesajlaşmamışken onun karşıma çıkması her şeyin çok güzel başlaması hep güzel anılar aklımda
Canım doktor olsaydım lisans yazardım lise mezunuyum, üniversitede tıp okuyorum bitirmediğim bir şeyi neden lisans olarak kayıt edeyim salak mıyım ben sizin göreceğinixi bilmiyor muyum :)"ecce07
Hakkında
Doğum Günü:
1 Ocak 1995 (Yaş: 22)
İlişki Durumunuz:
Nişanlıyım
Meslek:
Öğrenci
Eğitim Durumunuz:
Lise
Yaşadığınız Yer:
İstanbul"
Yok yahu, tıp falan okudğu yok bunun.. Profil bilgilerinde lise öğrencisi oldugu yazıyor, ki yazdıkları da tam bir liseli.
Muhtemelen dediklerini ciddiye alalım diye tıp diye salladı, eğer konu fake değilse.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun:)Olur olur ohooo hemde bal gibi olur. İlla mesajlaşmak istiyorsan biz mesajlaşırız senle.
Gözümüzün önünde bi hayat biteceğine kendimizi feda ederiz biz
Ben bağlandım işte öyle lise zamanımda da sadece platonik olarak sevdiklerim vardı, şimdi onun haricinde kimseyle olamazmışım gibi...o vurmalar dayak olur dayaklar tecavuz sonra buraya gelir yazarsin yine... yahu madem okuyorsun yeni moda mi bu okurken nisanlanmak. yahu ben okuldayken not pesinde kosar su cocukbda com yakisikliymis gibi geyik yapardim kiz arkadaslarimla ki sevgilim de vardi. aceleniz ne?
Erkek olmadığımı ispatlamak için sana ojelerimi mi çekip atayım vs.? Gerçi ispatlamak zorunda değilim ama kimseye yalan borcum yok ve yardıma ihtiyacım var sizin inancınıxa kalmış...Konu sahibi erkek bence
Aramızda cinsellik yaşanmadı, yaşansa beni tanımıyorsunuz açıkca söylerdimnişanlı olup da her tür şiddete rağmen ayrılmayanların % 90 ı cinsellik yaşadığı için utanıyor ya da tehdit ediliyor.
evlenince namus temizlendiği için sabrettiği yere kadar katlanıp boşanıyor.
Allah yardımcısı olsun kadınlarımızın.
Canım doktor olsaydım lisans yazardım lise mezunuyum, üniversitede tıp okuyorum bitirmediğim bir şeyi neden lisans olarak kayıt edeyim salak mıyım ben sizin göreceğinixi bilmiyor muyum :)
Ya senin burcun ne hiç uyuşmuyoruz seninle:)
iyi devam et ozaman me diyellim dayak yiyip tecavuz edilip.gelirsin buraya... iyi gecelerBen bağlandım işte öyle lise zamanımda da sadece platonik olarak sevdiklerim vardı, şimdi onun haricinde kimseyle olamazmışım gibi...
Arkadaşım olarak kendi burcumdakilerle anlaşmıyorum ondan sordum. Boyun eğmekte istemiyorum bakın sanki gözlerime perde inmiş kara sevda olmuşum gibi gerçekten yaşamadan kimse bilemez hissedemez çok değişik bir durum umarım hepibiz çok mutlu olup böyle bir durum yaşamazsınız...Hayır, orada "eğitim durumunuz" kısmına lisans, yine meslek kısmına da öğrenci yazabilirsin gayet. Sana orada mezuniyet durumu sorulmuyor ki lise diyorsun? Eğitim durumu lise demek; lise mezunu ya da öğrencisiyim demek. Onu da meslek kısmında netleştiriyorsun zaten.
Salak mıyım sorusuna buradan yanıt vermek istemiyorum. Şu konuya ve özellikle az önce cevap olarak yazdığın ve benim boldla işaretlediğim kısımdaki yazdıklarından sonra bence bana böyle bir soru sormamalısın. Her neyse, polemiğe girmek pek tarzım değil. Sadece konuda yazılanlardan bir kadın olarak utandım. Seviyorum adı altında her türlü şiddete boyun eğen, dahası yazılanlara rağmen halen nişanlısı olacak tipi savunan bir kadına ben üzülmem. Kendi seçimi çünkü.
Burcumu boşver, erkek olsan uyum durumumuzla ilgili benim de ilgimi çekerdi burç mevzusu ama o ayrı konu.
Allah kimsenin başına vermesin Allah korusunkucuk bir kizim var. cok korkuyorum boyke mantiksiz akilsiz olur diye ya. Dunyada erkek mi kalmadi? ay neyse dayak yiyince yazarsin bize. biz yine ayril deriz sen yine seviyorum dersin bu konu uzarrr gider.
Aklınızdan ayrılık geçmiyor, e ne yapacağız?Ayrılmakta aklımın ucundan geçse başkasıyla nasıl sevgili olur düşüncesi beynimi yiyor
genelleme yaptım.Aramızda cinsellik yaşanmadı, yaşansa beni tanımıyorsunuz açıkca söylerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?