ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YARDIM

Kimseyle mesajlaşmamışken onun karşıma çıkması her şeyin çok güzel başlaması hep güzel anılar aklımda

Kafandaki kodu değiştir, güncelleme yap. Eski halini sil, adamın yeni halini kodla. Çünkü son hali güzel anılar oluşturmuyor.
Annen olumsuz bakıyor ve istemiyorsa anne sözü dinle. Lütfen yazık etme kendine. Daha devam edersen daha uzun ve daha zor iyileşirsin diye düşünüyorum.

Canım doktor olsaydım lisans yazardım lise mezunuyum, üniversitede tıp okuyorum bitirmediğim bir şeyi neden lisans olarak kayıt edeyim salak mıyım ben sizin göreceğinixi bilmiyor muyum :)
Ya senin burcun ne hiç uyuşmuyoruz seninle:)

Olur olur ohooo hemde bal gibi olur. İlla mesajlaşmak istiyorsan biz mesajlaşırız senle.
Gözümüzün önünde bi hayat biteceğine kendimizi feda ederiz biz
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun:)

o vurmalar dayak olur dayaklar tecavuz sonra buraya gelir yazarsin yine... yahu madem okuyorsun yeni moda mi bu okurken nisanlanmak. yahu ben okuldayken not pesinde kosar su cocukbda com yakisikliymis gibi geyik yapardim kiz arkadaslarimla ki sevgilim de vardi. aceleniz ne?

Bir daha buyuk puntolarla "allah rizasi" diye baslayan konu basligi yazmayin lutfen. Cok cirkin!
Yanli sanlamayin, dilenci gibi bir izlenim birakiyorsunuz.
Siz aciz degilsiniz, siddete maruz kaldiniz.
Derhal uzaklasin ve kendinizi iyilestirmeye bakin. Gecmis olsun.

Ben bağlandım işte öyle lise zamanımda da sadece platonik olarak sevdiklerim vardı, şimdi onun haricinde kimseyle olamazmışım gibi...

nişanlı olup da her tür şiddete rağmen ayrılmayanların % 90 ı cinsellik yaşadığı için utanıyor ya da tehdit ediliyor.

evlenince namus temizlendiği için sabrettiği yere kadar katlanıp boşanıyor.

Allah yardımcısı olsun kadınlarımızın.

Konu sahibi erkek bence
Erkek olmadığımı ispatlamak için sana ojelerimi mi çekip atayım vs.? Gerçi ispatlamak zorunda değilim ama kimseye yalan borcum yok ve yardıma ihtiyacım var sizin inancınıxa kalmış...

Sen daha yolun basindayken kac kurtul ondan seni rezil edenin neyine bagimlilik yaptin.böylesi intika birini seviyorum kelimesi bile kirlenirken sen tutmus birde agliyorsun onun icin.biraz kendinize gelin okurken bile sinirlendim.

Aramızda cinsellik yaşanmadı, yaşansa beni tanımıyorsunuz açıkca söylerdim

Hayır, orada "eğitim durumunuz" kısmına lisans, yine meslek kısmına da öğrenci yazabilirsin gayet. Sana orada mezuniyet durumu sorulmuyor ki lise diyorsun? Eğitim durumu lise demek; lise mezunu ya da öğrencisiyim demek. Onu da meslek kısmında netleştiriyorsun zaten.
Salak mıyım sorusuna buradan yanıt vermek istemiyorum. Şu konuya ve özellikle az önce cevap olarak yazdığın ve benim boldla işaretlediğim kısımdaki yazdıklarından sonra bence bana böyle bir soru sormamalısın. Her neyse, polemiğe girmek pek tarzım değil. Sadece konuda yazılanlardan bir kadın olarak utandım. Seviyorum adı altında her türlü şiddete boyun eğen, dahası yazılanlara rağmen halen nişanlısı olacak tipi savunan bir kadına ben üzülmem. Kendi seçimi çünkü.
Burcumu boşver, erkek olsan uyum durumumuzla ilgili benim de ilgimi çekerdi burç mevzusu ama o ayrı konu.

Arkadaşım olarak kendi burcumdakilerle anlaşmıyorum ondan sordum. Boyun eğmekte istemiyorum bakın sanki gözlerime perde inmiş kara sevda olmuşum gibi gerçekten yaşamadan kimse bilemez hissedemez çok değişik bir durum umarım hepibiz çok mutlu olup böyle bir durum yaşamazsınız...

kucuk bir kizim var. cok korkuyorum boyke mantiksiz akilsiz olur diye ya. Dunyada erkek mi kalmadi? ay neyse dayak yiyince yazarsin bize. biz yine ayril deriz sen yine seviyorum dersin bu konu uzarrr gider.
Allah kimsenin başına vermesin Allah korusun

Ayrılmakta aklımın ucundan geçse başkasıyla nasıl sevgili olur düşüncesi beynimi yiyor
Aklınızdan ayrılık geçmiyor, e ne yapacağız?
Rezil olmaya, hakarete ve şiddete katlanın mı diyelim yoksa dua falan mı söyleyeyim yapmasın diye?
Ha eklemeden geçemeyeceğim, bunlar fragman!
Siz hele bir de evlenin, o zaman acıklı filmi doya doya izlersiniz...

Aramızda cinsellik yaşanmadı, yaşansa beni tanımıyorsunuz açıkca söylerdim
genelleme yaptım.
kendini rehabilite etmelisin.
nişanlın kendini asla haksız bulmadığına göre umutsuz vaka.
kendini bir an önce kurtarmaya bak.
ya da şiddete küfüre alış ki gözyaşın boşa akmasın, ayrılmayacaksın madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…