Allah rızası için akıl verin

maviboncuk2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
685
356
123
Eskişehir
kızlar eşimle hiçbir sıkıntımız yok, demin duyduğum olay dışında soktayım yani..
eşim yolda giderken kuzenimi (kız)görmüş, evlerine yakın yerde o da işine gidiyormuş
bırakayım seni demiş, sonra eşim kuzenime bunu sakın x e (bana) söyleme demiş.
o da neden demiş, ya şimdi kızar belki demiş

bundan nasıl mı haberim oldu? eşimin cebinde flash bellek buldum, bi taktım kuzenimin öğrencileriyle resimleri

bu ne dedim eşime, dün arabayı temizledim arabada buldum açmadım bilmiyorum işçilerden birinindir dedi,
sonra dedim bu kuzenimin sende ne işi var
o da dedi annesigil biniyo arabaya çantaları ortak gerçekten falan öyle zırvaladı

kuzenime sordum o da bana eşimin onu arabayla eve bıraktığını anlattı

hatta neden eşin böyle söyledi dedi benden mi kıskanıyorsun dedi ki kuzenimle kardeş gibiyiz

eşim uyıyoır ve neden böyle söylediğini anlamadım eşimin ne yapacağım uyandırıp boğasım var

ne varki bunda altı üstü evine bırakmış anlatsa kızardım belki doğru kızardım..

ne yapayım kızlar akıl verin

neden kızıyorsun
kocan bildiği için saklamış işte

eşiniz bu sizi en iyi tanıyan kişi.. demek gercekten kızacagınızı düşündü ki öyle söyledi.. ki kızardım yazmıssınız..ama anlayamadım. neden?

Olumlu bakarsak,kızacağını düşündüğü için saklamış.Sonra yalan yalanı doğurur derler,devam ettirmiş.
Flash belleğin,gerçekten kime ait olduğunu bilmiyorsa önemsiz görünüyor.

Öte yandan,kötü ihtimalle,kuzenle yakınlıkları olabilir.
Flash belleğin cebinde olması tesadüf olmayabilir.Belki kızdan resim istedi.
Sen kuzenini arayınca,kuzenin seni rahatlatmak için,aman beni mi kıskanacaksın sanki demek istedi.
Bu ihtimal cidden kötü...

flash bellekte ö<el fotoğraf yok hep öğrencilerle fotoğrafları var, dökümanlar var, arabayı dün eşim temizlemişti, bulduğuna eminim, benden saklaması üstüne bi de söyleme demesi

çok basit bi denklem aslında. böyle yaptığını söylese kızardım diyosun. eşin de kızacağını bildiği için söylememiş... ama yine kızmışsın. eşin ne yapsa kızacakmışsın yani. ne yapsın adam

kendiniz soylemissiniz iste kizardim diye. esiniz de bunu bildigi icin anlatmamis.
bence buyutulecek bir mesele degil. konuyu acmaya bile degmez ama icim rahat etmez derseniz, esinize ''kuzenime boyle demissin. niye oyle dedin hayatim kiz kimbilir hakkimda ne dusundu. niye kizayim ben buna'' diyebilirsiniz. ama hesap sorar gibi degil. normal ses tonunuzla.

eşim iki üç yere bakıyor, demiş kuzenime şu tarafa gidiyordum dönüşte bırakayım diye, bi güzel almış onu götürmüş bakmış bakacağı yere dönüşte de bırakmış

Bazı olayları baskalarından duymanın seni rahatsız ettigini söyle esine.. Ne var bunda kuzenini eve bırakmış acaba senin neden kizacagini düşünmüş

Dürüstlük her iliskinin temel taşıdir madem kizacagini biliyordu neden kuzenini eve bırakmış tmm iyi niyet insan bı arkadasinı komşusunu bı yerden bı yere götürümez mı?

Sana niye yalan söylemiş onu anlamadım annesi arabaya biniyor filan falan yok bacım sen direk eşinle konus...
Kuzenini eve bırakmasının degil de sana yalan söylemesinin seni incittigini anlat

Bilemiyorum.
Kızacağını düşünüyorsa arabaya almasaymış.
Ben bastırmak için bazen flash bellek taşıyorum.Çantamdan düşmesi imkansız.
Çok pozitif bakamadım nedense.
Ben olsam kuzene detayları sorup,sonra eşime sorup karşılaştırırdım.
Nerde karşılaştınız,ne konuştunuz vs...

arkadas hakkaten ben sizin ne istediginizi anlamadim!!
simdi uyuyan adami git uykusunda bog gebert mi diyelim?
soylese zaten kizacakmissiniz!
napsin bu adam simdi?

Son düzenleme:
siz sorulan sorulari neden cevaplamiyor otomatige baglamis gibi yaziyorsunuz...

esiniz arabaya aldiysa neden kiziyorsunuz..hem kardesim gibi diyorsunuz kuzeniniz icin hemde kizardim...

ben asil kuzeninizin yerinde olsam bir daha size gelmezdim..esiniz bunu sakliyorsa sebebi sizsiniz..bugün bunu ögrendiniz ama yarin hicbir sey ögrenemezsiniz

esiniz sizinle oturup birseyini anlatmiyorsa sebebini uzakta aramayin..

bu bir anne-babanin cocuguna sürekli kizmasi ve cocugunda herseyi gizli sakli yapmasi gibi birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…