- Konu Sahibi maviboncuk2013
-
kızardım çünkü kuzenim çok rahat bi kız bundan rahatsızım çok seviyorum kardeşim gibi ama rahat olduğu için istemezdim arabaya almasını bunu eşimle daha önce konuştuk söyledim kuzenimin rahatlığından rahatsız olduğumu
arkadaşlar ne alakası var kuzenimle hiçbir problemim yok seviyorum, üstüne atlamaz demişsiniz ne alakası var, burda benim kızdığım eşimin benim kızacağımı bile bile onu arabaya alması ve benden gizlemesi
siz neden beni suçluyorsunuz kuzenimi savunuyorsunuz, ona bir laf etmedimki ben eşime güvenme meselesi değil, yardım istiyorum topa tutuyorsunuz, ben eşimin kızacağımı bile bile neden arabaya alıyo ona takıldım, bi de onu arabasıyla iş yerine götürüyo, lütfen bu saatte yüklenmeyin bana
kuzenimmi gerçekten seviyorum ama çok aşırı rahat hem de herşeyiyle bu da beni rahatsız ediyor,
ya şuanki sinirle nasıl yazdığımı bilmiyorum inanın, söylese kızmadım belki öff bilmiyorum çıldırcam şoktayımm ya,
siz neden beni suçluyorsunuz kuzenimi savunuyorsunuz, ona bir laf etmedimki ben eşime güvenme meselesi değil, yardım istiyorum topa tutuyorsunuz, ben eşimin kızacağımı bile bile neden arabaya alıyo ona takıldım, bi de onu arabasıyla iş yerine götürüyo, lütfen bu saatte yüklenmeyin bana
Bence bırak arabaya binsinler.döndüyse senindir.
neden alıyor arabaya o zaman bi de iş yerine götürüp dönüşte bırakıyor
Ben eşinin saklamasında haklı bir taraf göremedim.
Kimse kimseyi arabasına almak zorunda değil.Araba kullanırken,görmezden gelmek zor olmaz.
Karısının hoş bulmadığını bile bile durup arabaya alıyor.
Sonra da kuzene "eşime söyleme" diyor.
Madem yanlış olduğunu düşünüyor,yapmasın.
Böyle söylemekle,"bak eşime rağmen seni arabaya aldım" mesajı veriyor.
kuzenim eşimi çok sever, karakterleri benzer birbirine.
kuzenim sürekli eşimi över, onun gibi çocuğum olsun der.
gömleği çok güzelmiş sen mi aldın der
yanaklarını sıkasım geliyo der
daha yazayım mı..
ama bana söyler eşimin yanında değil
tabi ben öyle biliyorum
tamam arkadaşlar teşekkür ederim, bütün suç benim ben baskı yaptığım için eşim bana YALAN SÖYLEDİ ARABASINI ÖNÜNÜ polislee kesti arabaya al diye.. ben suçluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?