Allah rızası için akıl verin

anladım canım.. o zaman sorun yok, eşin kızmayasın huzurunuz bozulmasın diye gizlemiş demek ki.. ama şimdi hak ver adama, kuzenini görüyor ve görmemiş gibi davranıyor ne kadar kaba bi davranış olur.. bence büyütme.. kuzenin rahat olabilir, ama ne olursa olsun eşimize güvenmeliyiz ki bazı şeyleri bizden gizlemesin.. gördüğün gibi senin kızacak olman bişeyi değiştirmemiş.. çoğu zaman yerli yersiz yargılarla insanların biçok şeyi gizli yapmasına zemin hazırlıyoruz..

kendinle çooook çelişiyon çünkü biz önce onu anlamaya çalışıyoruz..
kimse kimseyi boşuna kıskanmaz bu bir
ikincisi çok sevdiğim kuzenim dedin sora hareketlerinden rahatsız olduğun, rahat oldu.

Eşiniz haklı o zaman gizlemekte.
Hem kardeşiniz gibi görüyorsunuz hem de kuzeninizden rahatsız oluyorsunuz.
Rahat olmasının size ne zararı olur ki?Eşinizi elinizden alacak hali yok ya.
Bence eşinize yüklenmeden önce salim kafayla oturup düşünün.
Çok yanlış yerde olduğunuzu görüceksiniz.Umuyorum yani...

Hmm kuzeninize mi yüklenelim, peki.
Terbiyesiz ahlaksız kız gitmiş kuzenin kocasını ayartmış söförlük yaptırıyor.
Ahh kocişini kandırıp nasıl da oturmuştur ön koltuğa,kocan da binme yapma etme günahtır benim sevgiselim var ona aşığım oturma ön koltuğa demiştir.
Ama alçak kuzen dinler mi,, hemencik oturmuştur.
Annesine söyle kızının namusu elden gitti,kocamı ayartıyor de.
Bugün kuzeni alır yarın ayşeyi alır arabasına ,gerçi anlamadım araba fantazisi falan mı var,ben bilmiyorum ???

kuzenim eşimi çok sever, karakterleri benzer birbirine.

kuzenim sürekli eşimi över, onun gibi çocuğum olsun der.

gömleği çok güzelmiş sen mi aldın der

yanaklarını sıkasım geliyo der

daha yazayım mı..

ama bana söyler eşimin yanında değil
tabi ben öyle biliyorum

sankı esınle kuzenının arasında bıseyler oldugunu dusunuyosun gıbı geldı soktayım falan dıyosun bıze solemedın baska seyler varmı,neden bukadar sasırdın kı?

Ben eşinin saklamasında haklı bir taraf göremedim.

Kimse kimseyi arabasına almak zorunda değil.Araba kullanırken,görmezden gelmek zor olmaz.
Karısının hoş bulmadığını bile bile durup arabaya alıyor.
Sonra da kuzene "eşime söyleme" diyor.
Madem yanlış olduğunu düşünüyor,yapmasın.
Böyle söylemekle,"bak eşime rağmen seni arabaya aldım" mesajı veriyor.

tamam arkadaşlar teşekkür ederim, bütün suç benim ben baskı yaptığım için eşim bana YALAN SÖYLEDİ ARABASINI ÖNÜNÜ polislee kesti arabaya al diye.. ben suçluyum

kafanızda gereksiz şeyler kurup durmayın... düşüne düşüne başınıza olur olmaz şeyleri getirmeyin.. kardeşim gibi dediğiniz insana güvenin, koynunuza aldığınız ömrünüzü paylaştiğiniz adama , eşinize, yoldaşınıza güvenin, herşeyden öte kendinize güvenin..

Şu mübarek günde allah razı olsun senden

yazık ya, kızın eşine kanı kaynamış, seni de samimi bulmuş böyle anlatmış. art niyet arama bence hemen.

bi de ne kadar belle gibi konuşuyosun? kızın saçlarını yolup eline vermeyesin sakın

tamam arkadaşlar teşekkür ederim, bütün suç benim ben baskı yaptığım için eşim bana YALAN SÖYLEDİ ARABASINI ÖNÜNÜ polislee kesti arabaya al diye.. ben suçluyum

ya bak konuşturacan beni ya.. sağlıklı düşün
diyelim aşk yaşıyolar kuzeninle gezdi tozdu yaşadı..
ya kuzenin salak mı sana sölesin bunu yaa!!!
eşin diyeli,m aldatıyo seni ruhun mu duyar sence??
yarın bir psikoloğa git lütfen.. baskı altında olabilirsin adamı harcama boş kuruntularla lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…