Allah rızası için akıl verin

gerçekten duysaydın, sana gelip x i gördüm, gideceği yere bıraktım dese idi kızar mıydın ?

kızardım çünkü kuzenim çok rahat bi kız bundan rahatsızım çok seviyorum kardeşim gibi ama rahat olduğu için istemezdim arabaya almasını bunu eşimle daha önce konuştuk söyledim kuzenimin rahatlığından rahatsız olduğumu

ne kadar ayip su dediginiz ne yani rahat diye üstüne mi atlayacakti adamin,madem öyle kuzenizle görüsmeyin

ben cok sinir oluyorum bu durumlara yok kardesim gibi yok suyum gibi deyip arkasindan cok cirkin düsünülüyor..

siz daha cok beklersiniz esinizden birseyler duymayi yok bana demedi filan,benim esimde böyle yapsaydi agzimda kan olsa demezdim

masallah nerdeyse yataktan kaldirip bogacaksiniz

kızdığın,rahatsız olduğun birine kardeşim gibi seviyorum deme
madem bu kadar rahatsızsın,kuzeninlşe arana mesafe koy ve eşinde bir daha arabaya alınmaması gerketiğini anlasın.

Ya arabaya almayacak,ya da gelip sana söyleyecekti.

Savunması kolay olurdu.Ne yapsaydım,almasam ayıp olurdu derdi.

Ama bu durumda,kuzeninle ortak gizli iş çevirip seni dışlamış oluyor.

Ben de olsam sinirlenirdim.Üstelik daha önce uyarmışsın.

ortada elle tutulur bişey yok:100:
delil yok, iç gıcıklandırı bişey yok..
ne desek boş.. paranoya yapmışın gibi şu an.
kendini gaza getirme ya kalk yat bence rahat rahat bişey olsa eşin panik yapardı sende anlardın

kızacağımı bildiği halde nden alıyor o zaman orası doğru değil mi...ellerim titriyo sinirden

önce bi sakin ol lütfen. bu kadar sinirlenecek bişey yok. eşinin senin hoşlanmadığın bişeyi, hem de bile bile ve gizleyerek yapması yanlış. ama muhtemelen yolda görünce ayıp olmasın diye almıştır. sen kızarsın diye de saklamıştır. çok da anlaşılamayacak bi durum değil yani. eşinle konuş dicem ama ne diceksin? bi daha kuzeni mi arabaya alma mı? kuzenimi arabaya alırsan benden saklama mı?

kuzenimmi gerçekten seviyorum ama çok aşırı rahat hem de herşeyiyle bu da beni rahatsız ediyor,

esıne guvenmıyosun galıba bukadar elın ayagın tıtredıgıne gore,senın hoslanmadıgını bıle bıle almıs arabaya:26:

benim eşim çok sevdiğim birini yolda görüp almasa,ben de bunu duysam eşime çok kızardım,

Güvenmediğiniz adamla neden evleniyorsunuz ?
Arabaya kuzenin bindiği için şoklardasın,delirmek üzeresin.
Az kaldı bayılacaksın.
Cidden başka derdiniz yokmuş gibi görünüyor.
"Rahat" kuzeniniz en fazla eniştesinden makas falan almıştır,sanmıyorum mübarek gün taciz,tecavüz falan etsin.
Kadınlar , diğer kadınların hakkında ne kadar kolay konuşuyor.
Kuzenim rahattır,nasıl rahattır mesela hergün başka bir adamla mı yatar ?
Tövbe Est.

arkadaşlar ne alakası var kuzenimle hiçbir problemim yok seviyorum, üstüne atlamaz demişsiniz ne alakası var, burda benim kızdığım eşimin benim kızacağımı bile bile onu arabaya alması ve benden gizlemesi

eşiniz ne olursa olsun söylemeliydi...

kuzen karşısında kıskanç pozisyonuna düştünüz. ve kuzen şuan eşiniz için demek ki bana karşı boş değil ki eşi benden sakınıyor diye düşünecek.

çizdiğiniz imaj hiç olmadı.

önce kart için eşinizle konuşup kartı kibarca kuzeninze siz ileticektiniz...

siz neden beni suçluyorsunuz kuzenimi savunuyorsunuz, ona bir laf etmedimki ben eşime güvenme meselesi değil, yardım istiyorum topa tutuyorsunuz, ben eşimin kızacağımı bile bile neden arabaya alıyo ona takıldım, bi de onu arabasıyla iş yerine götürüyo, lütfen bu saatte yüklenmeyin bana

e kızarmışsın işte adam haklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…