Allah Rızası İçin Akıl Verin

asiyesoysal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
249
45
48
35
sevgilimden facebook şifresi istedim diye beni terketti . seni seviyorum dedim byy yazdı ve gitti. konuşmak istemediğini söyledi . kızlar facebook şifresini istemekle hatamı yaptım ?benim hakkım değilmi? bu yüzden ayrılırmı insan . çok kötüyüm ne yapmalıyım Allah Rızası İçin bir akıl verin

daha önce ayrıldık beni aradı yalvardı tamam dedim barıştık iki gün sonra yine böyle yaptı

çok kötüyüm . kendimi suçladım .fakat daha sonra haklı olduğuma karar verdim 2 yıl oldu . çok alıştım şu anda çok acı çekiyorum .

iki yıl konuştuk onunla . fakat şimdi yok . erkekler nasıl bu kadar vurdumduymaz olabiliyor .

boşver kurtulmuşsun işte bunun böylesinden hayır gelmez işte sende akıllı ol 3-5 gun sonra barışmaya falan kalkarsa kabul etme yoluna bak

çok kötüyüm . kendimi suçladım .fakat daha sonra haklı olduğuma karar verdim 2 yıl oldu . çok alıştım şu anda çok acı çekiyorum .
ne varmış yani bugün herkez birbirinin şifresini istiyor.... yok kızım eğer bişey saklamıyorsa adam gibi verir... aynı şekilde sende.... bişeyler saklanıyorsa o ilişki zaten bitsin.... çok sinir oldum seni öyle bi bitirmişki zaten direk byyy yazmış.... kendini kesinlikle suçlama.... ve geri dönerse sakın kabul etme... sende ona hadi canım hadee hadeeee deee... dönerse lütfen cesaretini toplayıp yap bunu... bak o zaman nasıl rahatlayacaksın....

keşke dönsede öyle söyleyebilsem . . seven bir insana bu yapılırmı .

şifre bahane ayrılmak şahane !!!

ayrıca şifre istemek doğru değildir, bu güvensizlik göstergesidir, güvenmiyorsanız beraber olmayın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…