- 12 Ekim 2014
- 249
- 45
- 48
- 35
- Konu Sahibi asiyesoysal
-
bir erkeğin başka bir bayanla ilişkisi yoksa sevgilisinden saklayacağı başka özel birşeyide yokturdoğru diyorki başka özel şeyler olamazmı ?
çok iğrenç.... çok kırıcı.... çok itici....seni seviyorum dedim byy yazdı
çok iğrenç.... çok kırıcı.... çok itici....
ne varmış yani bugün herkez birbirinin şifresini istiyor.... yok kızım eğer bişey saklamıyorsa adam gibi verir... aynı şekilde sende.... bişeyler saklanıyorsa o ilişki zaten bitsin.... çok sinir oldum seni öyle bi bitirmişki zaten direk byyy yazmış.... kendini kesinlikle suçlama.... ve geri dönerse sakın kabul etme... sende ona hadi canım hadee hadeeee deee... dönerse lütfen cesaretini toplayıp yap bunu... bak o zaman nasıl rahatlayacaksın....çok kötüyüm . kendimi suçladım .fakat daha sonra haklı olduğuma karar verdim 2 yıl oldu . çok alıştım şu anda çok acı çekiyorum .
boşver kurtulmuşsun işte bunun böylesinden hayır gelmez işte sende akıllı ol 3-5 gun sonra barışmaya falan kalkarsa kabul etme yoluna bak
ne varmış yani bugün herkez birbirinin şifresini istiyor.... yok kızım eğer bişey saklamıyorsa adam gibi verir... aynı şekilde sende.... bişeyler saklanıyorsa o ilişki zaten bitsin.... çok sinir oldum seni öyle bi bitirmişki zaten direk byyy yazmış.... kendini kesinlikle suçlama.... ve geri dönerse sakın kabul etme... sende ona hadi canım hadee hadeeee deee... dönerse lütfen cesaretini toplayıp yap bunu... bak o zaman nasıl rahatlayacaksın....
istemekle hatalımıyım ?şifre bahane ayrılmak şahane !!!
ayrıca şifre istemek doğru değildir, bu güvensizlik göstergesidir, güvenmiyorsanız beraber olmayın !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?