Allah Rızası İçin Akıl Verin

Şifreyi istemeseydin.... şu anda senden ayrılmamış olacak ve ne halt karıştırıyorsa devam edecekti... sense hiçbişeyden haberin olmayarak bu ilişkiye devam edecektin... seni şifreyi istemen kurtarmış.....

Şifreyi istemeseydin.... şu anda senden ayrılmamış olacak ve ne halt karıştırıyorsa devam edecekti... sense hiçbişeyden haberin olmayarak bu ilişkiye devam edecektin... seni şifreyi istemen kurtarmış.....

haklısın . madem böyle bir iş çeviriyordu . ayrıldığımızda beni arayıp neden yalvardı .barışmak için . neden tekrar alıştırdı kendisine

şifre

istemekle hatalımıyım ?

evet.. şifre istemek o kişiye "sana güvenmiyorum" demektir, başka hiç bir anlamı yoktur.. tekrar söylüyorum güvenmiyorsanız beraber olmayın, eskiden facebook şifresi mi vardı başka test yolları bulun ilişkinize ! yok illa da facebook şifresini isterim de derseniz, oyunları bahane edip isteyin, ya da o açmışken aa canım sana facete bir şey göstericem deyip onun sayfasından bir şey (bir video , bir foto,bir yazı, bir kişi,vb.) gösterin sonra da şakayla karışık mesajlarına da bakiim mi deyin bak derse bakarsınız tepki verirse şaka yaptım dersiniz..

yani direk şifre istemek olmaz olmaz olmaz ! saygısızlıktır, güvensizliktir ! başka ilişkilerinizde istemeyin, isteyene de vermeyin !!!

eskiden veriyordu .

eskiden veriyordu .

ilk yorumumda dediğim gibi "şifre bahane ayrılmak şahane" şifre istemek yanlıştır ama tek başına ayrılma sebebi olamaz, sevgilinizin gerçek yüzünü görmüş oldunuz, asla görüşmeyin, asla konuşmayın, o sizin ona yalvarmanızı bekleyecek bunu sakın yapmayın..

sevgiler..

çok teşekkür ederim .

başka biri olduğu için vermedi şifresini değilmi ?

başka biri olduğu için vermedi şifresini değilmi ?
başka birisi vardır yoktur tabiki onu bilemeyiz... ama 2 senelik bir ilişkinin ardından sırf sen şifre istedin diye iğrenç bir şekilde byyy diyip ilişkiyi bitiriyorsa.... bencede güvenmemek gerekiyormuş.... en iyisini yapmışsın.... geç bile kalmışsın.... eğer sürekli ona güvenmiyormuş gibi haraketler sergilediysen ve bunalttıysan orasını bilemem yani güven konusunda çok üstüne düştüyseniz... ama doğru düzgün sevgi ve saygı çerçevesinde giden güzel bir ilişkide şifre istemek hiçte problem olabilecek bişey değil.... ben 5 senelik bir ilişki sonrasında evlendim hiçbir zaman ne şifre nede telefon saklama gibi bir durumumuz olmadı herşey ortadaydı o yüzden söylüyorum... neyini saklıycamki ondan gizli ne özelim var diye hiç saklamadım eşimde saklamadı... yani kendimden yola çıkarak yazıyorum.... peki o senden isteseydi senin tepkin ne olurdu... ona göre sende yanlış yapıp yapmadığın kanısına varabilirsin....

hak veriyorum insanın sevgilisinden ne gizlisi olabilir ki . face kullanmıyorum .kullansaydım şifremi verirdim . daha önce bir kaç defa şifresini istedim verdi . en sonuncusunda vermedi

bu arada teşşekkür ederim sizede

face kullanmadığın için tabiki neler yaptığını, kimlerle arkadaş olduğunu vs... göremiyorsun... ama ne olursa olsun sevgilin illaki facede bir haltlar karıştıracak diye bişey de yok... bunuda unutmamak lazım... yapacak olan adam her zaman her türlü yolunu bulur ve yapar... kendine farklı bir face hesabı açar, internetten sohbetlere girer vs. yine yapar... eğer faceyle alakalı bir sıkıntısı varsa muhtemelen arkadaş listesinde sürekli mesajlaştığı birileri vardır bu birilerini sende tanıyor olabilirsin, yani seninde sosyal hayatta ortak arkadaşların olabilir ondan da yapmış olabilir... yoksa facede öyle gizli saklı çokta bişey yapılmaz... ama farklı bir face açarsa abuk sabuk birsürü bayanı ekleyerek herşeyi yine yapar.... yani kötüsünü düşünmek istedikten sonra birsürü şey çıkartabiliriz... neticede senden bişeyler gizlemiş... 2 senelik bir birlikteliği böyle byy diyerek bitirebiliyorsa zerre kadarda umrunda değilsin demektir... yolun açık olsun canım... kendini suçlamada üzmede... sen yanlış bişey yapmadın... önceden şifre veriyormuş şimdi vermiyor önceden saklayacak gizleyecek bişeyi yoktu veriyordu şimdi saklayacakları var vermiyor...

Adam sifreyi verse uaten ayrilicaktin gorduklerinden sonra.

O senden önce davranmis ..

haklısınız da çok acı çekiyorum . 2 yıl boyunca beni kandırmış .

Allahtan dilerim pişman olsun . o da çok zor tabi böyle kötülüğü yapan bir insan pişmanlık duymaz duysada artık asla kabul edemem . çektiğim acılar kalıyor sadece .

bence sevildiğinden emin kendini vazgeçilemez olarak görüyor ve bye yazıyor... çok kırıcı. Hiçbir kadın bunu haketmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…