Allah Rızası İçin Akıl Verin

Canını isteseydin de face şifresini istmeseydin , yapılır mı be güzelim.

o seninkini biliyormu

Bunun için mi Allah rızasıyla akıl istiyorsun.Bir insanın face şifresini bilmek nerden hakkın oluyor.Sevghili olmak,herşeyini bilmek,şifresine kadar vermek değil.Zaten bu sebebple sana "byy"yazan erkekle siz sevgili olmamışsınız aslında.

Sevgiliniz sizi sevmiyor.. acı ama gerçek.. byy nedir ya..
Sanaldamı tanıştınız siz.. çok laçka ve ciddiyetsiz bir ilişki gibi geldi bana
(diğer sayfaları okumadım kaçırdığım olabilir

şifre

istemekle hatalımıyım ?
evet hatalısın. özeli o. şahsen ben facedeki kız arkadaşlarımın erkek arkadaşlarının kocalarının şifresini bilmesini istemem. çünkü o benim faceim. sadece arkadaşlarıma açık. neden elin adamı girsin. baksın paylaşımlarıma

öncelikle iyiki istemişin şifreyi ne mal olduğunu görmüşün.

bide bu işin içine Allahı karıştırma ha şunu söyle Allahın sevgili kuluymuşum ki gördüm gerçek yüzünü

defolsun gitsin eger konuşmak isterse sakın konuşma

artık konuşmak istemez . byy yazma . dedi . dilerim bir gün bana muhtaç olur

bende karşıyım face yada başka şeylerin şiflerini istemek..
kontrol etmek falan ...
ama burdaki olay başka bırakıp gidicek kadar bir şey yok sevgi olsaydı sevgili olsaydı bunu açıklardı.tavır yapsa da bırakıp gitmez di demek arada sevgi falan yokmuş ki gerçek yüzünü görmüşün..

Ne haltlar karıştırdığını bilmem ama yaptığı çok hoşuma gitti. Her mokun şifresini isteyen kızlara ders olsun.

birkaç gün öncesine kadar barışmak için yalvardı sevdiğini söyledi kandırdı. daha sonra bunu yaptı . açıklama bile yapmadı .

Şifresini istediğinize göre siz de demek ki tam güvenmiyormuşsunuz. O halde bitmesine üzülmenizin bir anlamı da yok.

Seninki de hata, onunki de bahane. Böyle ayrılık mı olur:
-seni seviyorum.
-bye
Neden kötü olacaksın ki zaten bitmeye yakın bir ilişkiymiş. Daha erken biterek sendeki yükü azaltmış. Sevinmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…