- 12 Ekim 2014
- 249
- 45
- 48
- 35
- Konu Sahibi asiyesoysal
-
bence sevildiğinden emin kendini vazgeçilemez olarak görüyor ve bye yazıyor... çok kırıcı. Hiçbir kadın bunu haketmemeli
o seninkini biliyormusevgilimden facebook şifresi istedim diye beni terketti . seni seviyorum dedim byy yazdı ve gitti. konuşmak istemediğini söyledi . kızlar facebook şifresini istemekle hatamı yaptım ?benim hakkım değilmi? bu yüzden ayrılırmı insan . çok kötüyüm ne yapmalıyım Allah Rızası İçin bir akıl verin
o seninkini biliyormu
Bunun için mi Allah rızasıyla akıl istiyorsun.Bir insanın face şifresini bilmek nerden hakkın oluyor.Sevghili olmak,herşeyini bilmek,şifresine kadar vermek değil.Zaten bu sebebple sana "byy"yazan erkekle siz sevgili olmamışsınız aslında.sevgilimden facebook şifresi istedim diye beni terketti . seni seviyorum dedim byy yazdı ve gitti. konuşmak istemediğini söyledi . kızlar facebook şifresini istemekle hatamı yaptım ?benim hakkım değilmi? bu yüzden ayrılırmı insan . çok kötüyüm ne yapmalıyım Allah Rızası İçin bir akıl verin
evet hatalısın. özeli o. şahsen ben facedeki kız arkadaşlarımın erkek arkadaşlarının kocalarının şifresini bilmesini istemem. çünkü o benim faceim. sadece arkadaşlarıma açık. neden elin adamı girsin. baksın paylaşımlarımaşifre
istemekle hatalımıyım ?
sevgilimden facebook şifresi istedim diye beni terketti . seni seviyorum dedim byy yazdı ve gitti. konuşmak istemediğini söyledi . kızlar facebook şifresini istemekle hatamı yaptım ?benim hakkım değilmi? bu yüzden ayrılırmı insan . çok kötüyüm ne yapmalıyım Allah Rızası İçin bir akıl verin
öncelikle iyiki istemişin şifreyi ne mal olduğunu görmüşün.
bide bu işin içine Allahı karıştırma ha şunu söyle Allahın sevgili kuluymuşum ki gördüm gerçek yüzünü
defolsun gitsin eger konuşmak isterse sakın konuşma
Aslinda sen donmemelisin.. Hem senden kesin bisey sakliyor.. Hemde terbiyesiz... Ne yapacaksin oylesini.. Bosver guzelim...unutmak istiyorum olmuyor . çok alıştım .çok sevdim . barışma şansı yok . dönemez artık.
Aslinda sen donmemelisin.. Hem senden kesin bisey sakliyor.. Hemde terbiyesiz... Ne yapacaksin oylesini.. Bosver guzelim...
bende karşıyım face yada başka şeylerin şiflerini istemek..
kontrol etmek falan ...
ama burdaki olay başka bırakıp gidicek kadar bir şey yok sevgi olsaydı sevgili olsaydı bunu açıklardı.tavır yapsa da bırakıp gitmez di demek arada sevgi falan yokmuş ki gerçek yüzünü görmüşün..
Seninki de hata, onunki de bahane. Böyle ayrılık mı olur:sevgilimden facebook şifresi istedim diye beni terketti . seni seviyorum dedim byy yazdı ve gitti. konuşmak istemediğini söyledi . kızlar facebook şifresini istemekle hatamı yaptım ?benim hakkım değilmi? bu yüzden ayrılırmı insan . çok kötüyüm ne yapmalıyım Allah Rızası İçin bir akıl verin
kendi adına sevin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?