Şu an muayen günümdeyim okuyamam sanırım. Siz bu konularda bilgili birisiniz anladığım kadarıyla. Ben ne yapabilirim lütfen bi yol gösterin bana daO zaman şifa ayeti okuyalım. Kuran'dan ayetler okuyalım arkadaşlar. Kuran şifa kaynağıdır. Sadece Kuran'dan okuyalım.
Şu an muayen günümdeyim okuyamam sanırım. Siz bu konularda bilgili birisiniz anladığım kadarıyla. Ben ne yapabilirim lütfen bi yol gösterin bana da
ALLAH YARDIMCISI OLSUN ŞİFA VERSİN CANIM KUZENİNE İSMİ NE BEN DE DUA EDERİMkuzenim akciğer kanseri yarın ameliyat olucak ciğerinin ön lobunu alıcaklar. Hamileyken göğüs kanseri teşhisi konulmuştu. Hem hamilelik hem kemoterapiyi birlikte götürdü çok şükür çocuğu sağlıklı doğdu. Sonra kanser kemiklerine ve ciğerlerine sıçradı. Daha baharda gelip bize müjdeyi vermişti kanser hücreleri kurumuştu tedavi yanıt vermişti sonunda. Lanet olası kanser yeniden uyanmış ciğerlerinde. Kuzenim daha 30 yaşında gencecik oğlu daha 2.5-3 yaşında bir minikhepimiz perişan olduk yalvarıyorum dua edin lütfen konumu taşımayın ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi olur lütfen lütfenn dua edin hepiniz Allah herkesten razı olsun
Başlıyorum ben de hemen Allah razı olsun senden Allah ne muradın varsa versinDua niyetine okuduğumuz için bu yazdığımı okuyabilirsiniz ezbere. Regl döneminde uzun süreler ve Kuran'dan yüz yüze ayetler okunmaz. Ama dua niyetine okunur..
Başlıyorum ben de hemen Allah razı olsun senden Allah ne muradın varsa versin
nuryolu @bebem-1221 eilenn hannah Saksi_Degilim_Ben @Helcin10 kkrizantem
Arkadaslar asagidaki ayeti 10 bin tane okumaya başladık okur musunuz? Bu hasta kardeşimiz için. Allah aifa versin ona da tüm hastalara da.
Ve izâ maridtu fe huve yeşfîni
nuryolu @bebem-1221 eilenn hannah Saksi_Degilim_Ben @Helcin10 kkrizantem
Arkadaslar asagidaki ayeti 10 bin tane okumaya başladık okur musunuz? Bu hasta kardeşimiz için. Allah aifa versin ona da tüm hastalara da.
Vende 100 tane aliyim bilgecemnuryolu @bebem-1221 eilenn hannah Saksi_Degilim_Ben @Helcin10 kkrizantem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?