- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
Hastayken okuyabiliyomusn kizlar???
bikaç sayfa önce bilgece bu konuda bilgi vermişti bi bakın isterseniz
hepimizden allah razı olsunAllah razi olsun buldum yazdigini bilgecenin. Okuycam insallah, yarin yazarim burya.
Allah şifa versin, çocuğuna bağışlasın onu. Bu gece dua edeceğim.Allah razı olsun çok sağolun
Çok çok üzüldüm dua edeceğim Allah şifa versinkuzenim akciğer kanseri yarın ameliyat olucak ciğerinin ön lobunu alıcaklar. Hamileyken göğüs kanseri teşhisi konulmuştu. Hem hamilelik hem kemoterapiyi birlikte götürdü çok şükür çocuğu sağlıklı doğdu. Sonra kanser kemiklerine ve ciğerlerine sıçradı. Daha baharda gelip bize müjdeyi vermişti kanser hücreleri kurumuştu tedavi yanıt vermişti sonunda. Lanet olası kanser yeniden uyanmış ciğerlerinde. Kuzenim daha 30 yaşında gencecik oğlu daha 2.5-3 yaşında bir minikhepimiz perişan olduk yalvarıyorum dua edin lütfen konumu taşımayın ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi olur lütfen lütfenn dua edin hepiniz Allah herkesten razı olsun
Kenzül arş DUASInı evde kimler varsa abdes alsınlar namazlarını kılsınlar ve Allah'a dua ederken rabbimizin 99 ismiyle hitap edin o sevgilidir yaratıcıdır Kunfeyekun Ne güzel anlatır Yasin süresinde geçen ayettir ol der olur sonra hep bir ağızdan kenzül arş DUASInı acınız büyük olduğu için kalpten daha üstündür benim lügatımda ciğerden isteyerek yalvararak isteyin inş Rabbim derdine şifa verirkanser
Okunabiliyormuş ben de okudumHastayken okuyabiliyomusn kizlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?