Allah rızası için bakın lütfen!!!

300 de ben okudum. Allah herkesten razı olsun. Dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah. Yarın 12 ya da 3te ameliyata giricek. O zamana kadar nolur edebildiğiniz kadar dua edin yarın İnşallah güzel haberlerle gelicem buraya

Allah sıfa versın ınsallah . gögus hastalıkları hastanesınde calısıyorum ben . sehır olarak neredı acaba ?? yardımcı olabılrım
İstanbulda çağlayan florance nightingale hastahanesinde olucak ameliyatı

İstanbulda çağlayan florance nightingale hastahanesinde olucak ameliyatı
izmirde olsaydı elımden gelenı yapardım.Allah sıfa versın ınanın bızım hastane sırf kuzenın gıbı vakalarla dolu cnm ve cogu genc tek yapılacak sey dua.2011 den berı calısıyorum ve ızmırın en agır hastanesındeyım ama hala her hastaya hep dua ederım hıc onların o hallerıne alısmadım.izmirden sıze ve kuzenıne bol dua yollayacagım. bugun nobetcıyım yanı suan.. dualarım sızınle

Allah bütüm hastalara şifa verir inşallah inanın o kadar zor ki. Çok sağolun burda olmasanız bile inanın yardımcı olmuş kadar oldunuz

Allah bütüm hastalara şifa verir inşallah inanın o kadar zor ki. Çok sağolun burda olmasanız bile inanın yardımcı olmuş kadar oldunuz
evet cok zor ama moral cok onemlı cnm . en buuk iş kuzenının esıne dusuyor. ve sıze de tabıkı ona amelıyattan sonra afedersınız yarım ınsan muamelesı yapmayın derım. yanı bırakın ıstıosa saglıgın tehlıkeye atmayacak sekılde bazı seylerı kendı yapsın. ozguvenı gıtmesssın ve esını kaybetme korkusu yasamasın. malesef o en buyuk yasanan sıkıntı. sadece 3. sahış olarak gordugum yıllar boyu en buyuk işin ese dustugu. insallah ona aşkla bakan bı esi vardır.

Eşi çok çok iyi bi insam Allah ondan razı olsun. Umarım emeklerinin karşılığını alır

@Bilgece 120 okudum cnm Rabbim kabul buyurur insallah
bermuda Allah şifa versin kuzenine insallah onu evladina sizlere bağışlasın.Bugun hersey kolaylikla gecsin hayirla sonuclansin Rabbim guc kuvvet versin saglikla tertemiz donsun evine insallah.

Bermuda'm dualarım kuzeninle Rabbim şifa versin inşallah çok üzüldüm

arkadaşlar burda bir arkadaşımızın kuzeni kansermis ve aşağıdaki ayeti okuyoruz 10 bin taNe. Okur musunuz ?

Ve izâ maridtu fe huve yeşfîni
[/QUOTE]

Kaç tane kaldı? Ben de okurum.

accil mşifalar bolbol dua edicem kardeşimize rabimmmmmmmmmm kardeşimizi çocuklarına bağışla allahım. sen herşeye kadirsin olmazları olduran rabbim şifa versin ayyyyyyy cok kötü oldum

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin o anneye..
o minik yavrusunun yüzüsuyu hürmetine bağışlasın ailesine inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…