İstanbulda çağlayan florance nightingale hastahanesinde olucak ameliyatıAllah sıfa versın ınsallah . gögus hastalıkları hastanesınde calısıyorum ben . sehır olarak neredı acaba ?? yardımcı olabılrım
izmirde olsaydı elımden gelenı yapardım.Allah sıfa versın ınanın bızım hastane sırf kuzenın gıbı vakalarla dolu cnm ve cogu genc tek yapılacak sey dua.2011 den berı calısıyorum ve ızmırın en agır hastanesındeyım ama hala her hastaya hep dua ederım hıc onların o hallerıne alısmadım.izmirden sıze ve kuzenıne bol dua yollayacagım. bugun nobetcıyım yanı suan.. dualarım sızınleİstanbulda çağlayan florance nightingale hastahanesinde olucak ameliyatı
Allah bütüm hastalara şifa verir inşallah inanın o kadar zor ki. Çok sağolun burda olmasanız bile inanın yardımcı olmuş kadar oldunuzizmirde olsaydı elımden gelenı yapardım.Allah sıfa versın ınanın bızım hastane sırf kuzenın gıbı vakalarla dolu cnm ve cogu genc tek yapılacak sey dua.2011 den berı calısıyorum ve ızmırın en agır hastanesındeyım ama hala her hastaya hep dua ederım hıc onların o hallerıne alısmadım.izmirden sıze ve kuzenıne bol dua yollayacagım. bugun nobetcıyım yanı suan.. dualarım sızınle
İstanbulda ç
evet cok zor ama moral cok onemlı cnm . en buuk iş kuzenının esıne dusuyor. ve sıze de tabıkı ona amelıyattan sonra afedersınız yarım ınsan muamelesı yapmayın derım. yanı bırakın ıstıosa saglıgın tehlıkeye atmayacak sekılde bazı seylerı kendı yapsın. ozguvenı gıtmesssın ve esını kaybetme korkusu yasamasın. malesef o en buyuk yasanan sıkıntı. sadece 3. sahış olarak gordugum yıllar boyu en buyuk işin ese dustugu. insallah ona aşkla bakan bı esi vardır.Allah bütüm hastalara şifa verir inşallah inanın o kadar zor ki. Çok sağolun burda olmasanız bile inanın yardımcı olmuş kadar oldunuz
Eşi çok çok iyi bi insam Allah ondan razı olsun. Umarım emeklerinin karşılığını alırevet cok zor ama moral cok onemlı cnm . en buuk iş kuzenının esıne dusuyor. ve sıze de tabıkı ona amelıyattan sonra afedersınız yarım ınsan muamelesı yapmayın derım. yanı bırakın ıstıosa saglıgın tehlıkeye atmayacak sekılde bazı seylerı kendı yapsın. ozguvenı gıtmesssın ve esını kaybetme korkusu yasamasın. malesef o en buyuk yasanan sıkıntı. sadece 3. sahış olarak gordugum yıllar boyu en buyuk işin ese dustugu. insallah ona aşkla bakan bı esi vardır.
İNŞALLAH .. ALLAHIM TEZ ZAMANDA TERTEMIZ EYLESİN SIFA VERSIN.Eşi çok çok iyi bi insam Allah ondan razı olsun. Umarım emeklerinin karşılığını alır
okuyup sayı bildiririm canım@nuryolu @bebem-1221 @eilenn @hannahSaksi_Degilim_Ben H E @kkrizantem
Arkadaslar asagidaki ayeti 10 bin tane okumaya başladık okur musunuz? Bu hasta kardeşimiz için. Allah aifa versin ona da tüm hastalara da.
Ve izâ maridtu fe huve yeşfîni
@nuryolu @bebem-1221 @eilenn @hannahSaksi_Degilim_Ben H E @kkrizantem
Arkadaslar asagidaki ayeti 10 bin tane okumaya başladık okur musunuz? Bu hasta kardeşimiz için. Allah aifa versin ona da tüm hastalara da.
kuzenim akciğer kanseri yarın ameliyat olucak ciğerinin ön lobunu alıcaklar. Hamileyken göğüs kanseri teşhisi konulmuştu. Hem hamilelik hem kemoterapiyi birlikte götürdü çok şükür çocuğu sağlıklı doğdu. Sonra kanser kemiklerine ve ciğerlerine sıçradı. Daha baharda gelip bize müjdeyi vermişti kanser hücreleri kurumuştu tedavi yanıt vermişti sonunda. Lanet olası kanser yeniden uyanmış ciğerlerinde. Kuzenim daha 30 yaşında gencecik oğlu daha 2.5-3 yaşında bir minikhepimiz perişan olduk yalvarıyorum dua edin lütfen konumu taşımayın ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi olur lütfen lütfenn dua edin hepiniz Allah herkesten razı olsun
100 tane okurum bugun insallah.papyonkilikli
@jonguil
@Avrenim
@Nautilus
@tubatesbih
@gulbera
Z zencefiltarcin
@Senfonim
@bayanhope
@Veson
@arzm61
@meryemkursun
@betul8516
@guzbahar
@Sealand
@Avrenim
@adyas
@meleek9090
@sevdakusum
@whiterose00
@mor868061
@altunn
@cansu_tr
@Enfal97
@aysemzumram
@lisaa-89
@hsevda
@hannaz
@Irmak-986
@goxall
@damla_22
@kitapseverim
@cansu_tr
@eilenn
@Sealand
@tubatesbih
@Seriii
@ay__060
@selince3
@PembeLokum
@guzbahar
@kubdef
@hmtsyma
@betul8516
@kalemero
@milad_tb
@Irmak-986
@esmerm91
@The Black
@ozzge81
@DeryaLi
@tkglcn
@hadinur
@Nevreste
arkadaşlar burda bir arkadaşımızın kuzeni kansermis ve aşağıdaki ayeti okuyoruz 10 bin taNe. Okur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?