Serpil ve diger arkadaslarim benim icin nasil dua okuyor ve okutuyorsunuz ve cirpinizyorsunuz Allahimda size yardim etmek icin cirpinsin dualariniz benim icinde gercek olsun kendiniz icinde gercekolsun.
bugun pazara gitik ve gunesde esimi bekliyorum tepeden ilk defa gunesi gordum burasi buzulya, neyse o anda dedimki rabim guzel allahim benim icin 1 yASIIN BILE OKUNSA DUYORSUN BIL;IYORSUN BEN COCUK ISTIYORUM NE OLUR BENI VE DIGER ARKADASLARIMI BEKLETME DEDIM. sagolun aslinda dualarin 1de bir binide bir ama yemin ederimki ruyamda gordum. esime soruyorum canim bizim cocgumuz neden olmuyor? oda ablama sor diyor ruyamda amannn diyorum ve sabah oluyopr ona soruyorum ve sorarkenede abla ruyamda gordum sen biliyormusun benim bebegim neden olmuyor diye. oda diyorki kiz git surdan tuylerimi diken diket ettin bende dun gece hamile biriyle konustum bana dediki hacere 500 yasin okuyun okunsun hacerin coccugu olucak cunki benimkisi oyle oldu demis. yoksa sayilara takilacak bir insan degilim. allahimin beni bir kerde binkerde duyacagini biliyorum. sagolun. bu arada 3. gunum gecti.
bu 3 gunde evde sadce yemek yaptim bilasik yikadim. hergun markete gitim ekmek ve sutgibi seyler aldim eve geldim uyudum. bu gun sasat oylen 1de 72 saati doldu yani yerlesti insallah yada yerlestiler,. kizlar ne olursa olsun insan umidini kesemiyor.
sabırrrrrrrrrrrr sabır sanır canım Şeniz